24 saat açık kreş!
24 saat açık kreş! Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, sağlık çalışanlarının talebi üzerine, “İnşallah özellikle hastanelerin yakınlarında açmış olduğumuz kreşleri 24 saat çalıştırırız” dedi.
16.03.2024 Ege
2024 YILI BELEDİYEMİZ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE MOBİL SES (GSM), MOBİL İNTERNET, ARAÇ TAKİP (MSM), GSM HATTI VE SMS SARIYER BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
2024 YILI BELEDİYEMİZ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE MOBİL SES (GSM), MOBİL İNTERNET, ARAÇ TAKİP (MSM), GSM HATTI VE SMS SARIYER BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2024 YILI BELEDİYEMİZ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE MOBİL SES (GSM), MOBİL İNTERNET, ARAÇ TAKİP (MSM), GSM HATTI VE SMSSARIYER BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2024 Yılı Belediyemiz Bünyesinde Kullanılmak Üzere Mobil Ses (gsm), Mobil İnternet, Araç Takip (msm), GSM Hattı ve SMS hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
18.11.2023 Resmi İlanlar
1.000 ürünle İFA şovu!
1.000 ürünle İFA şovu! Tüketici elektroniği devlerinin kıyasıya rekabetinin sahnelendiği İFA’da yeni nesil teknoloji odaklı ürünleriyle öne çıkan Vestel, akıllı ev, akıllı araç ve güneş enerjisi çözümleriyle “Küresel vizyonumuzla geleceğe hazırız” mesajını verdi.
1.09.2023 Ekonomi
E-Nabız Giriş ve Kayıt Olma: E-Nabız Şifresi Nasıl Alınır?
E-Nabız Giriş ve Kayıt Olma: E-Nabız Şifresi Nasıl Alınır? Sağlık verilerinin tek bir platformda toplandığı e-Nabız sayesinde vatandaşlar, randevu bilgileri, tahlil sonucu, ilaç, rapor, tıbbi özgeçmiş ile ilgili bütün bilgilerine ulaşabiliyor. Telefon ya da bilgisayar üzerinden e-nabız platformuna giriş sağlanabiliyor. Fakat e-Nabız’a giriş yapabilmek için öncelikle kayıt olmak gerekiyor. Sağlık verilerinin tek bir alanda toplandığı bu platforma kayıt işlemi e-Devlet üzerinden de yapılıyor. E-Nabız şifresi nasıl alınır? E-Nabız giriş ve kayıt olma ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Gündem
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır?
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır? Kimyasal elementlerin sınıflandırılması ile oluşan periyodik tablo özellikle lise öğrencilerinin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle p, k, s elementi en çok merak edilen elementlerdendir. Periyodik cetvel, periyodik çizelge, periyodik sistem, element tablosu gibi pek çok farklı isimle de bilinmektedir. Periyodik tablo grup, periyot ve bloklara göre ayrılmaktadır. Artan atom numaralarına göre sıralanan elementler atom yarıçapı, iyonlaşma enerjisi, elektronegatiflik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Periyodik cetveldeki elementlerin özellikleri nelerdir? Periyodik tablo ve grup isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
'Enkazdan çıkıp doğuma gelen kadınlar vardı'
'Enkazdan çıkıp doğuma gelen kadınlar vardı' Depremin beşinci gününden itibaren gönüllü olarak gittikleri Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde 150’yi aşkın doğum, 50’den fazla sezaryen yaptıran Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ekibiyle, afet koşullarının kadın sağlığı ve doğum süreçlerine etkisini konuştuk.
26.03.2023 Pazar
Yaşam arayışında 8’inci gün umudu
Yaşam arayışında 8’inci gün umudu Kahramanmaraş’ta meydana gelen, en az 10 ili etkileyen iki büyük depremden bu yana 8 gün geçti. Depremin büyük yıkıma yol açtığı Hatay’da dün yaşanan mucizeler yeni umutları yeşertti. Kurtarma ekipleri enkaz altından neredeyse her saat bir can daha kurtardı.
14.02.2023 Gündem
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 4. gün! İşte bölgede son durum...
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 4. gün! İşte bölgede son durum... Deprem felaketinde enkaz altında kalanlar için kritik olan 72 saat eşiği aşılırken, deprem bölgesine ulaşan ve sayısı 100 bini aşan arama kurtarma ordusu, zorlu kış şartlarında bir can daha kurtarmak için cansiperane mücadele veriyor.
10.02.2023 Gündem
Arata Isozaki
Arata Isozaki 2022’nin son günlerinde aramızdan ayrılan Pritzker Ödüllü mimar, şehir plancısı ve akademisyen Arata Isozaki, bulunduğu yer ve zaman bağlamıyla ilişki kuran, değişime açık bir yaklaşımla biçimlendirdiği ve az çizgiyle çok şey ifade ettiği nitelikli mimarlık eserleriyle dünya mimarlığına yön veren isimlerden biriydi.
30.01.2023 Mimarlık
Bugün itibarıyla ÖTV muafiyetinde limit değişti
Bugün itibarıyla ÖTV muafiyetinde limit değişti Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyet limiti yeni yılın son gününde artırıldı. Böylece, söz konusu limit yüzde 122 oranında artarak 450 bin 500 liradan 1 milyon 4 bin 200 liraya çıktı. Yeni limit sayesinde, artık c-segment sedan ve c-segment SUV'ların da muafiyetli satışının önü açılmış oldu.
1.01.2023 Ekonomi
Sahte poliçe tuzağına dikkat
Sahte poliçe tuzağına dikkat Türkiye Sigorta Birliği (TSB), çeşitli yollarla vatandaşların telefon numaralarına ulaşan dolandırıcıların, ‘sahte trafik poliçesi’ sattıklarına ilişkin şikayetlere dair açıklamalarda bulundu.
18.11.2022 Sigorta
Araç KM Sorgulama: İnternetten ve SMS ile Plakadan Araç Km Sorgulama İşlemleri Nasıl Yapılır?
Araç KM Sorgulama: İnternetten ve SMS ile Plakadan Araç Km Sorgulama İşlemleri Nasıl Yapılır? İkinci el araç alacak olan kişilerin, araç geçmişi ile ilgili araştırma yapması gerekir. Aracın durumu, hasar sorgulaması, resmi kayıtları ve km sorgulaması yapılmalıdır. Tüm bu veriler araç fiyatını belirleyen faktörlerdir. Otomobilin kilometresi ise önemli bir kriter olmalıdır. Çünkü kilometre arttıkça, aracın aşınma payı da artacaktır. Bu yazımızda KM sorgulama işlemleri ile ilgili detayları derledik. İnternetten ve SMS ile plakadan araç km sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Araç KM sorgulama ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
20.06.2022 Otomobil
Türk Kızılay kurban bedelleri: Yurt içi, yurt dışı kurban bedelleri ne kadar?
Türk Kızılay kurban bedelleri: Yurt içi, yurt dışı kurban bedelleri ne kadar? Türk Kızılay, kurban bedellerini açıkladı. Yurt içi ve yurt dışı kurban bedelleri belli oldu. Şimdi sıklıkla 'Yurt içi, yurt dışı kurban bedelleri ne kadar?' sorusu geliyor.
9.06.2022 Gündem
Serhan Acar yazdı: Formula 1'in Miami şovu
Serhan Acar yazdı: Formula 1'in Miami şovu F1’in yeni durağı Miami bir otomobil yarışı olmanın ötesine geçerek, adeta Superbowl etkisi yaratan bir pazarlama ve parti aktivitesine dönüştü.
15.05.2022 Motor Sporları
İZTAŞIT, Kiraz’da da hizmet sunmaya başladı
İZTAŞIT, Kiraz’da da hizmet sunmaya başladı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çevre ilçelerin toplu ulaşım ağına entegre edilmesi amacıyla ilk olarak Seferihisar’da yaşama geçirdiği İZTAŞIT otobüsleri, dünden itibaren Kiraz’da da hizmete başladı.
21.03.2022 Ege
Son dakika haberi: Chelsea'ye bir şok daha! Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası 120 milyon sterlinden oldular
Son dakika haberi: Chelsea'ye bir şok daha! Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası 120 milyon sterlinden oldular Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından Rusya'ya yönelik yaptırımlar futbol dünyasını da etkiledi. İngiliz hükümetinin Rusya'ya yaptırımları Chelsea'nin sahibi Roman Abramovic'i olumsuz etkiledi. Chelsea'yi satışa çıkaran Rus iş insanına yönelik yaptırımlar bugün genişletildi. Öte yandan Chelsea'nin 120 milyon sterlinlik anlaşması askıya alındı. İşte son dakika haberinin detayları...
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası müzikseverle buluşuyor
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası müzikseverle buluşuyor Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 14 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde yeni sezonun Açılış Konseri’nde müzikseverlerle buluşuyor. Topluluk, sanat danışmanı ve sürekli konuk şefi Patrick Hahn yönetimindeki bu konserinde başarılı piyanist Alice Sara Ott’a eşlik edecek.
12.10.2021 Kültür Sanat
İki haftada üç ilçeyi dolaştı
İki haftada üç ilçeyi dolaştı AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, mobil ofisle ilçe turu kapsamında son olarak Aliağa’daydı... Nasır, tüm ilçeleri gezdiğinde yaklaşık 1170 kilometre yol yapmış olacak
6.09.2021 Ege
Galatasaray - Kasımpaşa: 4-2
Galatasaray - Kasımpaşa: 4-2 Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Galatasaray sahadan 4-2 galip ayrıldı.
10.07.2021 Galatasaray
Kurbanlık fiyatları 2021 ne kadar? Kurbanlık koyun, koç, dana, kuzu, tosun fiyatları 2021
Kurbanlık fiyatları 2021 ne kadar? Kurbanlık koyun, koç, dana, kuzu, tosun fiyatları 2021 Kurban Bayramı bu yıl 20 - 23 Temmuz 2021 günleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı öncesinde ise dini görevlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar, kurbanlık fiyatları 2021 araştırmasına geçti. Maddi durumuna göre kurbanlık belirleyecek olanlar, Kurbanlık koyun, koç, dana, kuzu, tosun fiyatları ne kadar? öğrenmek istiyor.
15.06.2021 Gündem
Borusan Sanat konser etkinlikleri devam ediyor
Borusan Sanat konser etkinlikleri devam ediyor Borusan Sanat, bu hafta dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserleri ile Mayıs ayına veda ediyor. Borusan Klasik’te 27 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da yayınlanacak konserde, Patrick Hahn yönetimindeki BİFO, Ligeti ve Brahms eserlerinden oluşan programla yayında olacak; 30 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de Venezuelalı şef Domingo Hindoyan yönetiminde BİFO müzikseverlerle buluşacak.
26.05.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserlerine devam ediyor. 15 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te Patrick Hahn’ın yönetiminde BİFO’nun vereceği canlı radyo konserinin yanı sıra; 18 Nisan Pazar günü borusansanat.tv’de BİFO ve Borusan Quartet’ten oluşan iki ayrı konser dinleyiciler ile buluşacak.
13.04.2021 Kültür Sanat
Perili Köşk’ün dışına taşınan sergi
Perili Köşk’ün dışına taşınan sergi Borusan Contemporary yeni koleksiyon sergisi “Düş Suda”yı sanatseverlerle buluşturuyor. Küratörlüğünü Dr. Necmi Sönmez’in üstlendiği sergi, Perili Köşk’te ve internette görülebilir
8.04.2021 Kültür Sanat
Borusan Contemporary’den yeni sergi deneyimi: Düş Suda
Borusan Contemporary’den yeni sergi deneyimi: Düş Suda Borusan Contemporary, Yeni Medya’nın gücüyle sınırları aşan Düş Suda başlıklı yeni koleksiyon sergisinde güncel sanat sahnesinin uluslararası temsilcilerini bir araya getiriyor. 7 Nisan’da açılacak olan sergi, AR ve VR teknolojilerini izleyici deneyimine dahil eden kurgusu ve kamusal alana yayılan seçkisiyle sanatseverlere özel bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.
7.04.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri