Öğretmen

Öğretmen

Son dakika öğretmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan öğretmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan öğretmen haber sayfamızda...

Öğretmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.342 öğretmen haberi bulunmuştur.
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen alımı kontenjan ve branş dağılımı için gözler MEB'de!
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen alımı kontenjan ve branş dağılımı için gözler MEB'de! Öğretmenlerin gözü kulağı atama takvimine çevrildi. 2023 KPSS puanı ile yapılacak olan öğretmen atamasına ilişkin araştırmalar devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kısa süre içerisinde öğretmen atamalarına ilişkin kontenjan ve branş dağılımı bilgisinin paylaşılması bekleniyor. Peki 2024 Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Siber Vatan’da egemenlik ilanı
Siber Vatan’da egemenlik ilanı Milli Savunma Bakanlığı’nın Hava Öğretmen Albay Bülent Şekercan’ın proje sorumluluğunda geniş bir ekip tarafından kaleme alınan “Cumhuriyet’in 100. Yılında Millî Savunma Bakanlığı” kitabı yayınlandı.
28.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Bana kızan insanlar da oluyor, beni seven insanlar da oluyor
Meral Akşener: Bana kızan insanlar da oluyor, beni seven insanlar da oluyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere Isparta'ya geldi. Akşener, "Ben tam 3 yıl boyunca esnaf gezdim. Çünkü bizim partimizin kuruluş amacı gencin sesini duymak, yaşlının ne düşündüğünü anlamaktır. " dedi.
27.03.2024 Gündem
Özel kreşte skandal görüntü! Evde oyun oynarken ortaya çıktı
Özel kreşte skandal görüntü! Evde oyun oynarken ortaya çıktı Aydın’ın Efeler ilçesinde yer alan özel bir kreşte çocuklara uygulanan şiddet pes dedirtti. Kreş görevlilerinin çocukları iterek yere düşürdüğü, uygunsuz sert davranışlarda bulunduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Haberler
İYİ Partili Dervişoğlu: CHP, İzmir'in iradesine ihanet etti
İYİ Partili Dervişoğlu: CHP, İzmir'in iradesine ihanet etti İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir'deki çalışmalarına ilişkin konuştu.
27.03.2024 Gündem
Özel kreşte skandal görüntü! Evde oyun oynarken ortaya çıktı
Özel kreşte skandal görüntü! Evde oyun oynarken ortaya çıktı  Aydın’ın Efeler ilçesinde yer alan özel bir kreşte çocuklara uygulanan şiddet pes dedirtti. Kreş görevlilerinin çocukları iterek yere düşürdüğü, uygunsuz sert davranışlarda bulunduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Gündem
Faruk’u öğretmen 5’inci kattan attı
Faruk’u öğretmen 5’inci kattan attı İstanbul Levent’te bulunan Terakki Vakfı Okulları’nda IELTS sınavı için kurum dışından gelen bir öğretmen, sınav esnasında okulun kedisi Faruk’u 5. kattan aşağıya attı.
27.03.2024 Gündem
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'nin CHP lehine çekilmesini isteyen Özgür Özel'e tepki gösterdi.
26.03.2024 Gündem
‘Seçim boyunca emeklileri konuştum’
‘Seçim boyunca emeklileri konuştum’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Muğla’nın Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
26.03.2024 Gündem
Aksaklıklara karşı önlem
Aksaklıklara karşı önlem Milli Eğitim Bakanlığı velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan “Okul randevu sistemi”ni hayata geçirdi.
26.03.2024 Eğitim
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir'
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir' İstanbul Bağcılar'da geçen sene okuldan çıkan M.Y.'yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan Metin Şenay'a dair peş peşe gelen kan donduran itiraflar hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Sistematik şekilde yıllarca birçok çocuğun istismar edildiğinin ortaya çıkması, milyonların vicdanını derinden yaraladı. Sapık sucu dehşetinde gözden kaçırılan 3 detay ise anne-babalara ders verir nitelikte.
26.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu seçim boyunca emeklileri konuştum ve Sayın Erdoğan'a seslendim. 2023 seçimlerine giderken herkes bol keseden söyledi. Şimdi bir emekli maaşı 10 bin liraysa 4 bin lira da kira verdiğini düşünün. 6 bin lirayla geçinebilmesi imkansız" dedi.
25.03.2024 Gündem
Randevular artık dijital ortamda
Randevular artık dijital ortamda Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılının başında velilerin öğretmenlerle randevu alarak görüşebileceğini duyurmuştu.
25.03.2024 Eğitim
Nijerya'da kaçırılan 280'den fazla çocuk kurtarıldı
Nijerya'da kaçırılan 280'den fazla çocuk kurtarıldı Afrika'nın en kalabalık ülkesinin kuzeybatı bölgesinde kaçırılan yüzlerce ilk ve ortaokul öğrencisinin kurtarıldığı açıklandı. Krizlerin damga vurduğu ülkede silahlı çeteler fidye talebiyle sık sık sivilleri kaçırıyor.
24.03.2024 Dünya
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Sultangazi Adım Adım Türkiye öğretmenlerinden oluşan ekip, ‘Çanakkale Destanı’ danslı tiyatro oyununu büyük bir coşkuyla sergiledi.
24.03.2024 Haberler
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Sultangazi Adım Adım Türkiye öğretmenlerinden oluşan ekip, ‘Çanakkale Destanı’ danslı tiyatro oyununu büyük bir coşkuyla sergiledi.
24.03.2024 Gündem
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz Türkiye’de her yıl 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak kutlanıyor. Yaşlılara saygı denilince akla ilk olarak huzurevleri gibi kurumlar geliyor. Peki 60 yaş üzerine özel olarak açılmış ve tamamen ücretsiz olan “Tazelenme Üniversitesi”ni duydunuz mu?
24.03.2024 Eğitim
‘Seçimde hizmet konuşulmuyor’
‘Seçimde hizmet konuşulmuyor’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında dün Kütahya’daydı. Akşener, sözlerine Gazze’de İsrail’in, Doğu Türkistan’da Çin’in saldırıları sonucu yaşamını yitirenleri anarak başladı. Yaşanan zulümler karşısında kimsenin harekete geçmediğini belirten Akşener, “Biz seçime gidiyoruz, dikkat ederseniz bunların konuşulmadığı bir seçim, hizmetin de yarışmadığı bir seçim, gene şuculuk buculuk üzerinden yürüyen bir seçim” dedi.
24.03.2024 Gündem
“Kabullenince hayat güzelleşiyor”
“Kabullenince hayat güzelleşiyor” 20 yılı aşkın zamandır ekranlarımıza misafir olan, uzun yıllar Ana Haber Bülteni ve gece haberlerini sunan spiker Sonay Dikkaya, otizmli oğlunun daha iyi eğitim alması amacıyla 8 yıl önce gittiği ABD’den döndü. Dikkaya ile yaşadıklarını, oğluyla ilişkisinin dönüşümünü ve Türkiye özlemini konuştuk.
23.03.2024 Pazar
MEB duyurdu! Öğretmen- veli randevuları dijital ortama taşındı
MEB duyurdu! Öğretmen- veli randevuları dijital ortama taşındı Milli Eğitim Bakanlığı’nca velilerin okul müdürü ve öğretmen randevularını dijital ortama taşıyan Okul Randevu Sistemi hayata geçirildi. Veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.
23.03.2024 Eğitim
Mezun olduğu okuldan 40 yıl sonra emekli olan öğretmene 40 karanfil
Mezun olduğu okuldan 40 yıl sonra emekli olan öğretmene 40 karanfil Denizli’de, mezun olduğu meslek lisesine atanıp 40 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan Ali Barutçu'ya (65), okulda sürpriz uğurlama yapıldı. Öğrencileri de sevgi koridoru oluşturup, meslek hayatını temsilen 40 karanfil verdi.
23.03.2024 Eğitim
Ünlü çiftten müjdeli haber! 'Mahremiyet nedeniyle fotoğraf paylaşmayacağız'
Ünlü çiftten müjdeli haber! 'Mahremiyet nedeniyle fotoğraf paylaşmayacağız' Son olarak 'Annie' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Cameron Diaz, sekiz yıl önce Benji Madden ile hayatını birleştirmişti. Kızları Raddix'i taşıyıcı anne yoluyla kucaklarına alan ikili, müjdeli bir haber verdi.
23.03.2024 Cadde
‘Öğretmen atama sayıları artırılsın’
‘Öğretmen atama sayıları artırılsın’ Eğitim-Bir-Sen tarafından “Eğitime Bakış 2023: İzleme ve Değerlendirme Raporu’nun sonuçları paylaşıldı.
23.03.2024 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur'da temaslarda bulundu. Bakan Tekin ""Proje bedeli 1 milyar 754 milyon TL olan 24 proje inşallah Burdur’a hayırlı olur" dedi.
22.03.2024 Gündem
YENİ MÜFREDAT MEB 📚 2024-2025 MÜFREDAT değişikliği ne zaman, hangi sınıfları kapsıyor?
YENİ MÜFREDAT MEB 📚 2024-2025 MÜFREDAT değişikliği ne zaman, hangi sınıfları kapsıyor? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) müfredat değişikliği hazırlığını büyük oranda tamamladı. Öğretmen ve öğrenciler yeni müfredatın uygulanacağı tarihe odaklandı. MEB müfredat değişikliği ne zaman, hangi sınıflarda olacak? İşte, yeni müfredat detayları...
22.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.