Okul

Okul

Son dakika okul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan okul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan okul haber sayfamızda...

Okul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57.559 okul haberi bulunmuştur.
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü İzmir'in Konak ilçesinde kavga ettiği arkadaşının bıçak darbesiyle kalbinden yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
'Türkiye ile Mali arasındaki ticaret hacmi 255 milyon doları aştı'
'Türkiye ile Mali arasındaki ticaret hacmi 255 milyon doları aştı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Türkiye ile Mali arasındaki ticaret hacmi 2023 yılında 255 milyon doları aştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
İhalede eksik evrak soruşturması: Peş peşe gözaltılar
İhalede eksik evrak soruşturması: Peş peşe gözaltılar Bismil'de, 2 yıl önce yapılan bir taşıma ihalesinde eksik bilgi ve evrak nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı.
18.04.2024 Gündem
22 NİSAN TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ? 22 Nisan Pazartesi okullar tatil mi, özel sektör tatil mi olacak?
22 NİSAN TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ? 22 Nisan Pazartesi okullar tatil mi, özel sektör tatil mi olacak? Resmi tatil takvimi gündemde bulunuyor. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. Resmi tatil olan 23 Nisan öncesi 22 Nisan pazartesi tatil mi? 22 Nisan'da okul var mı?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi...
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi... Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yakından takip ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi bünyesinde gerçekleştirilen bekçi alımı ne zaman? 2024 1. dönem bekçi alımı başvurusu başladı mı?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
BURSLULUK SINAVI giriş belgesi e-okul.meb.gov.tr: 2024 İOKBS ne zaman, bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
BURSLULUK SINAVI giriş belgesi e-okul.meb.gov.tr: 2024 İOKBS ne zaman, bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) için sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecek 2024 bursluluk sınavı 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yörenlik gerçekleştiriliyor. 2024 İOKBS ne zaman? Bursluluk sınav giriş belgesi alma...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’ Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki yabancı öğrencilerin otobüs biletlerine ‘astronomik zam’ yapacaklarını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı yolcu rekoru kırdı
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı yolcu rekoru kırdı Ramazan bayramı tatilini kapsayan 5-14 Nisan arasında havalimanlarında 6 milyon 852 bin 948 yolcuya hizmet verilirken, İstanbul Havalimanı’nda 14 Nisan günü 245 bin 995 yolcu sayısıyla 2024 yılında en yüksek rakama ulaşıldı.
17.04.2024 Ekonomi
Klasik müziğin 23 yıldır adresi
Klasik müziğin 23 yıldır adresi Yarın başlayacak 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali’ne bu yıl Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, Suk Dörtlüsü, Terchitko di Praga gibi dünyaca ünlü orkestralar ile Daniel Matejča, Natálie Toperczerová, Jülide Yalçın gibi virtüöz müzisyenler katılacak.
16.04.2024 Kültür Sanat
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun, İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi.
15.04.2024 Gündem
Tatil bitiyor, uyum sorunlarına dikkat
Tatil bitiyor, uyum sorunlarına dikkat Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 19 milyonu aşkın öğrenci ile 1.2 milyon öğretmen için ikinci dönem ara tatili yarın bitiyor. 9 günlük tatilin ardından bazı öğrenciler okula dönüşte isteksiz olabiliyor, uyum sorunu yaşayabiliyor. Hatta bazı çocuklarda mide bulantısı, baş ağrısı, iştahsızlık ve uyku problemleri gibi fizyolojik şikâyetler dahi görülebiliyor.
14.04.2024 Eğitim
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü Sultanahmet Camii’nden Kapalıçarşı’ya Fener Evleri’nden Bulgur Palas’a Tarihi Yarımada İstanbul’un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Gastronomiden kültür sanat alanlarına son dönemlerde herkesin radarına giren yeni mekânlarıyla karşınızda eskimeyen Tarihi Yarımada
14.04.2024 Pazar
En fazla eleman aranan 10 meslek belli oldu! İŞKUR'dan çarpıcı araştırma
En fazla eleman aranan 10 meslek belli oldu! İŞKUR'dan çarpıcı araştırma İŞKUR tarafından yayımlanan İşgücü Piyasası Araştırmasına göre, 2023 yılında en çok imalat sektöründe işgücü ihtiyacı olduğu belirlendi.
13.04.2024 Ekonomi
Yatılı öğrenciler daha güzel yemek talep ediyor
Yatılı öğrenciler daha güzel yemek talep ediyor Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, pansiyonlu okullardaki öğrencilere kaldıkları yerlerden memnuniyetlerini sordu.
13.04.2024 Eğitim
‘Antipatik rolde oynamak isterdim’
‘Antipatik rolde oynamak isterdim’ Gizem Karaca, Berfu Yenenler’in YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. 2011 Miss Turkey yarışmasında ikinci olan oyuncu, hiçbir zaman modellik hayali kurmadığını söyledi.
12.04.2024 Cadde
Ünlü tatil merkezinde bayram yoğunluğu! Nüfus 1 milyona dayandı
Ünlü tatil merkezinde bayram yoğunluğu! Nüfus 1 milyona dayandı 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle, dünyaca ünlü plajda yoğunluk yaşandı. Tatilcilerin turizm cennetinde ise nüfus 1 milyona dayandı. Başka bir kentte ise 1 günde 20 bin araç ilçeye gelince girişler kapatıldı.
11.04.2024 Gündem
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı Jennifer Crumbley ve oğullarına silahı erken Noel hediyesi olarak alan kocası James, çocuklarının eylemlerinden dolayı Amerika Birleşik Devletleri'nde kasıtsız adam öldürme suçundan hüküm giyen ilk ebeveynler oldu.
10.04.2024 Dünya
Harvard'da insan derisi şoku! Kitabın üstünden söküp çıkarıldı: 'Bir çare arıyoruz'
Harvard'da insan derisi şoku! Kitabın üstünden söküp çıkarıldı: 'Bir çare arıyoruz' Neredeyse 400 yaşında olan Harvard Üniversitesi, bünyesinde sayısız eseri ve koleksiyonu barındırıyor. Milyonlarca kitaplık bir kütüphaneye sahip kütüphanede artık bir kitap olmayacak. Ölümden sonraki yaşamı konu alan bu kitabın okuldan uzaklaştırılacak olmasının sebebi ise ne konusu ne de yazarı.
10.04.2024 Yaşam
ABD'de ilk kez oluyor! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giydi
ABD'de ilk kez oluyor! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giydi ABD’nin Michigan eyaletinde 2021 yılında bir okula silahlı saldırı düzenleyen ve 4 sınıf arkadaşını öldüren Ethan Crumbley’nin ebeveynleri, oğullarının düzenlediği saldırıyla ilgili en az 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
9.04.2024 Dünya
'Şeytani canavar' eşinin cesedini 224 parçaya bölüp, nehre attı!
'Şeytani canavar' eşinin cesedini 224 parçaya bölüp, nehre attı! Sırra kadem basan zavallı kadın için evde arama yapılırken polislere, 'yatağın altında saklanabiliyor olabileceğini' söyleyerek şaka dahi yaptı. İnternette son aradığı ise 'eşim ölürse ne gibi faydalar elde edebilirim?' ve 'tanrı cinayeti affeder mi?' oldu. En sonunda, genç kadının barbarca hayattan koparıldığı ortaya çıktı.
9.04.2024 Dünya
‘Tutulma’ şöleni
‘Tutulma’ şöleni ‘Tam Güneş tutulması’ Kuzey Amerika’da milyonların izlediği bir şölene dönerken bilime ve ekonomiye ‘bereket’ getirdi.
9.04.2024 Dünya
Türkiye’den ‘kara kıtada’ atılım
Türkiye’den ‘kara kıtada’ atılım Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2005’te başlattığı Afrika Açılımı’yla kıtayı en çok ziyaret eden lider oldu. TİKA, Afrika’da kalkınma iş birliğine yönelik faaliyetlerinde 2023 yılı hedefi olan 50 ülkeye ulaştı.
9.04.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu kaza! 'Torunumun hakkını onlara yedirmem, bedelini ödeyecekler'
Türkiye'nin konuştuğu kaza! 'Torunumun hakkını onlara yedirmem, bedelini ödeyecekler' İstanbul’da T.C.’nin aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası, iki talebi olduğunu söyledi: “Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum”
9.04.2024 Gündem
İzmir'de hava astsubay öğrencisinin kahreden sonu
İzmir'de hava astsubay öğrencisinin kahreden sonu  İzmir'in Gaziemir ilçesinde motosikletiyle kaza yapan 21 yaşındaki hava astsubay öğrencisi, kaza yerinde hayatını kaybetti.
8.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Okul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.