Onyekuru

Onyekuru

Son dakika Onyekuru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Onyekuru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Onyekuru haber sayfamızda...

Onyekuru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.591 onyekuru haberi bulunmuştur.
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler… Süper Lig’de tüm Türkiye’nin gözü kulağı bugün saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş – Galatasaray derbisinde olacak.
3.03.2024 Futbol
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
24.12.2023 Futbol
Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir!
Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir! Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray'da Ocak transfer dönemi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir.
18.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Angelino'nun yerine iki aday var! Transfer gelişmesini duyurdular
Galatasaray'da Angelino'nun yerine iki aday var! Transfer gelişmesini duyurdular Cim Bom’un bu sezon kanayan yarası olan sol bek için şimdiden çalışmalar başlamıştı. İtalyan basını da Sarı-Kırmızılılar için müjdeli haberi verdi.
18.12.2023 Galatasaray
Süper Lig devinden Yusuf Sarı ısrarı! Pazarlıklar sürüyor
Süper Lig devinden Yusuf Sarı ısrarı! Pazarlıklar sürüyor Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Sarı, Süper Lig devinin radarına girdi.
18.12.2023 Beşiktaş
Onyekuru'dan Murat Sancak'a olay yanıt!
Onyekuru'dan Murat Sancak'a olay yanıt! Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın kendisi hakkındaki sözlerine Instagram üzerinden yanıt verdi.
18.12.2023 Adana Demirspor
Kenan Karaman'dan transfer cevabı! 'Benim için dönüm noktası oldu'
Kenan Karaman'dan transfer cevabı! 'Benim için dönüm noktası oldu' Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Schalke 04'e imza atan Kenan Karaman, Alman basınına konuştu. Gurbetçi futbolcu, Schalke 04'teki geleceğine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.12.2023 Dünyadan Futbol
Murat Sancak'tan Younes Belhanda tepkisi! 'Herkes kendi takımına baksın'
Murat Sancak'tan Younes Belhanda tepkisi! 'Herkes kendi takımına baksın' Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Younes Belhanda ve diğer oyuncularına dair gösterilen tepkilere sosyal medyadan cevap verdi.
16.12.2023 Adana Demirspor
VakıfBank, Vargas'ın takımını yıktı! Türk voleybolunda bir ilk gerçekleşti
VakıfBank, Vargas'ın takımını yıktı! Türk voleybolunda bir ilk gerçekleşti Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda VakıfBank, Melissa Vargas'ın takımı Tianjin Bohai Bank ile karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı'nın finale yükseldiği turnuvada VakıfBank bir ilki gerçekleştirdi.
16.12.2023 Voleybol
Kadro dışı kalanlarda yeni gelişme! Başkan açıkladı
Kadro dışı kalanlarda yeni gelişme! Başkan açıkladı Beşiktaş Kulübü'nün 2023 yılı 3'üncü olağan divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Kadro dışı bırakılan futbolcularla ilgili olarak siyah-beyazlı kulübün başkanı açıklama yaptı.
16.12.2023 Beşiktaş
Nijerya'da sıtmaya yakalanan Kocaelispor Asbaşkanı Ekrem Can hayatını kaybetti
Nijerya'da sıtmaya yakalanan Kocaelispor Asbaşkanı Ekrem Can hayatını kaybetti Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can, futbolcu keşfetmek için gittiği Nijerya'da yakalandığı sıtma hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
16.12.2023 1.Lig
Josef de Souza bombası! Süper Lig'e geri dönüyor
Josef de Souza bombası! Süper Lig'e geri dönüyor Ülkemizde daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen Josef de Souza Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Bazı Süper Lig kulüpleri ile temas halinde olan 34 yaşındaki orta saha son olarak Beşiktaş'tan ayrılarak Beijing Guoan'a transfer olmuştu.
16.12.2023 Basaksehir
Hakemler maçlara çıkmaya devam edeceklerini duyurdu
Hakemler maçlara çıkmaya devam edeceklerini duyurdu Futbol hakemleri, yaptıkları ortak bir açıklamayla, maçlara çıkmaya devam edeceklerini duyurdu.
16.12.2023 Futbol
Galatasaray'dan Manchester United'a transfer! Resmi teklif yolda
Galatasaray'dan Manchester United'a transfer! Resmi teklif yolda Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamayan Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı-kırmızılı takımın yıldızlarına dev kulüplerin talip olduğu öğrenildi.
16.12.2023 Galatasaray
Eczacıbaşı, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde! Boskovic'in smaç hızı damga vurdu
Eczacıbaşı, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde! Boskovic'in smaç hızı damga vurdu Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Eczacıbaşı Dynavit, Dentil Praia Clube ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan Eczacıbaşı adını finale yazdırdı. Maçta Boskovic'in smaç hızı damga vurdu. Öte yandan VakıfBank ihtimali ortaya çıktı.
16.12.2023 Voleybol
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisini belirledi! Ayrılık kararı
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisini belirledi! Ayrılık kararı Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, dev kulüplerin radarına girdi. Sarı-kırmızılılar performansıyla göz kamaştıran yıldız oyuncunun bonservisini belirledi.
16.12.2023 Galatasaray
Murat Sancak, Henry Onyekuru ve Younes Belhanda gerçeğini açıkladı! 'Soyunma odasında ağzıma geleni söyledim'
Murat Sancak, Henry Onyekuru ve Younes Belhanda gerçeğini açıkladı! 'Soyunma odasında ağzıma geleni söyledim' Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Sancak, Henry Onyekuru'nun sosyal medyada viral olan görüntüsü sonrası yaşananları ilk kez açıkladı. Younes Belhanda'nın Galatasaray maçında kenara gelmesinin kendi fikri olduğunu belirten Sancak çarpıcı ifadeler kullandı.
16.12.2023 Adana Demirspor
Bir eşofmanla Avrupa arenasına! İşte Emrecan Terzi'nin çarpıcı Beşiktaş hikayesi
Bir eşofmanla Avrupa arenasına! İşte Emrecan Terzi'nin çarpıcı Beşiktaş hikayesi Lugano maçında attığı şık golle tüm dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki sol bek Emrecan Terzi’nin Beşiktaş’a katılma süreci ortaya çıktı.
16.12.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti! İşte yeni adresleri
Fenerbahçe'de İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti! İşte yeni adresleri Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde yoluna emin adımalarla ilerleyen Fenerbahçe'de yaklaşan transfer dönemi öncesi takımdan ayrılacak isimler netlik kazanmaya başladı. Teknik direktörler İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti.
16.12.2023 Fenerbahçe
Ünlü markanın varisi açıkladı, dünya şokta! 'Servetimi bahçıvanıma bıraktım'
Ünlü markanın varisi açıkladı, dünya şokta! 'Servetimi bahçıvanıma bıraktım' Nicolas Puech dünyanın her yerinde binlerce liraya satılan parfüm, çanta ve aksesuarlarıyla moda ikonu haline gelen Hermes’in varisi. Servetini bırakacağı kişi çocukları diye düşünülse de dünyayı şaşkına çevirecek mirasçı, çocuğu olmayan Puech’in evinde bahçıvanlık yapan Faslı adam oldu. Üstelik Hermes için bu bir ilk değil!
16.12.2023 Yaşam
Türk gezgine Afrika'da korkunç taciz! 'Beni öp diye üzerime yürüdü'
Türk gezgine Afrika'da korkunç taciz! 'Beni öp diye üzerime yürüdü' Türk gezgin Ceren Yılmaz, rehber eşliğinde Afrika’nın en popüler kabilelerinden Mursi ve Hammar kabilelerini ziyaret etmek istedi. Bunun için de önce Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa'ya gitti. İşte ne olduysa da burada oldu. "Tek başına dolaşma" uyarılarına rağmen ihtiyaçlarını karşılamak için otelden dışarı çıktığında korkunç bir taciz yaşadı.
16.12.2023 Yaşam
Georges Kevin N'Koudou fırtınası! Beşiktaş'ı pişman etti
Georges Kevin N'Koudou fırtınası! Beşiktaş'ı pişman etti Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Damac FC'ye imza atan Georges Kevin N'Koudou, yeni takımında dikkat çeken bir performansa imza attı.
2.12.2023 Beşiktaş
Henry Onyekuru'yu Georges Kevin N'Koudou yıktı!
Henry Onyekuru'yu Georges Kevin N'Koudou yıktı! Suudi Arabistan Pro Lig'in 15'inci haftasında Damac, Al Fayha deplasmanından 4-2 galip ayrıldı.
1.12.2023 Dünyadan Futbol
AS Monaco, Alba Berlin engeline takılmadı!
AS Monaco, Alba Berlin engeline takılmadı! Turkish Airlines Euroleague'in 4'üncü haftasında AS Monaco, Alba Berlin'i 86-75 mağlup etti.
Henry Onyekuru şov yaptı! Al Fayha 3 puanın sahibi oldu
Henry Onyekuru şov yaptı! Al Fayha 3 puanın sahibi oldu Suudi Arabistan Pro Lig'in 10'uncu haftasında Al Fayha, Al Akhdoud'u 2-1 mağlup etti.
20.10.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Onyekuru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.