Oscar

Oscar

Son dakika Oscar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oscar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oscar haber sayfamızda...

Oscar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.345 oscar haberi bulunmuştur.
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı?
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı? Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile öğle yemeği yerken görüntülendi. Yemek sırasında genç modelin parmağında görülen yüzük, kafaları karıştırdı.
28.03.2024 Cadde
Titanic'teki meşhur kapı rekor fiyata satıldı!
Titanic'teki meşhur kapı rekor fiyata satıldı! Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) ile Leonardo DiCaprio'nun (Jack Dawson) bindikleri geminin felaketle sonuçlanan ilk seferinde tanışıp, farklı toplumsal sınıflara mensup iki aşığı canlandırdığı 'Titanik' filmi, üzerinden 27 yıl geçmesine karşın konuşulmaya devam ediyor. Oscar ödüllü aktörün kült yapımda Rose'un hayatta kalmasını sağlayan 'yüzen kapı', Hollywood Hazineleri' müzayedesinde rekor fiyata satıldı.
27.03.2024 Cadde
Anne Hathaway sahnede düşük yaptığını açıkladı! 'Her şey yolundaymış gibi davranıyordum'
Anne Hathaway sahnede düşük yaptığını açıkladı! 'Her şey yolundaymış gibi davranıyordum' Dünya yıldızları arasında yer alan ve 2012 yılında Adam Shulman ile nikâh masasına oturan Anne Hathaway, büyük oğlu Jonathan'a hamile kalmadan önce 2015'te düşük yaptığını açıkladı. 41 yaşındaki oyuncu, yaşadığı zorlu süreç hakkında konuştu.
26.03.2024 Cadde
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Houston Rockets, sahasında Portland Trail Blazers'ı mağlup ederek serisini sürdürdü.
26.03.2024 NBA
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde zafer Carlos Sainz'ın! Verstappen yarış dışı kaldı
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde zafer Carlos Sainz'ın! Verstappen yarış dışı kaldı Formula 1'de sezonun 3. yarışı olan Avustralya Grand Prix'sinin heyecanı yaşamndı. Ferrari'den Carlos Sainz zafere ulaşırken, Max Verstappen yarış dışında kaldı. İşte detaylar...
24.03.2024 Motor Sporları
Aşk gider toprak kalır
Aşk gider toprak kalır Nobel Ödüllü romandan uyarlanan “The Peasants/Köylüler”, taşradaki ataerkil düzenin kadın üzerindeki baskısını anlatan sıra dışı bir animasyon.
24.03.2024 Kültür Sanat
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu!  Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Yaman Keleş, 'Bil Bakalım' oyununda Yasin'le yaşadığı tartışma hakkında konuştu. Batuhan Karacakaya konseyde adının çıkmasından ötürü takım arkadaşlarından bazılarına yine sitem dolu ifadelerde bulundu. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı. İşte detaylar...
23.03.2024 Cadde
‘Mad Max’ maceraya  yine Cannes’dan başlıyor
‘Mad Max’ maceraya yine Cannes’dan başlıyor George Miller’ın merakla beklenen filmi “Furiosa: A Mad Max Saga” prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapacak.
23.03.2024 Kültür Sanat
Formula 1'de Avustralya Grand Prix'si heyecanı
Formula 1'de Avustralya Grand Prix'si heyecanı Formula 1’de hafta sonu Avustralya Grand Prix'si koşulacak. Sıralama turları yarın TSİ 08.00, yarış ise 24 Mart Pazar günü TSİ 07.00'de başlayacak.
22.03.2024 Motor Sporları
'Babamı tabutunda görünce kontrolsüzce gülmeye başladım!'
'Babamı tabutunda görünce kontrolsüzce gülmeye başladım!' 'Gözü Tamamen Kapalı', 'Kırmızı Değirmen' ve 'Diğerleri' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen Nicole Kidman, 10 sene önce babası Antony Kidman'ı beklenmedik bir şekilde kaybetmişti. Babasının cenazesini görmeye gittiğinde yaşadıklarını anlatan ünlü isim, o anda 'kontrolsüz' bir şekilde gülmeye başladığını itiraf etti.
20.03.2024 Cadde
Hollywood yıldızı Will Smith, Kur'an-ı Kerim açıklamalarıyla gündemde!
Hollywood yıldızı Will Smith, Kur'an-ı Kerim açıklamalarıyla gündemde! Dünyaca ünlü oyuncu Will Smith, İslamiyet hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 55 yaşındaki ABD'li aktör, geçtiğimiz Ramazan ayında Müslümanların kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuduğunu söyledi.
21.03.2024 Cadde
Birce Akalay'ın Bebek keyfi! Görüntülenmediğinden emin olmak için devamlı etrafına bakındı
Birce Akalay'ın Bebek keyfi! Görüntülenmediğinden emin olmak için devamlı etrafına bakındı Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek Parkı'nda keyif yaparken görüntülendi. Akalay, fotoğraflarını çeken var mı diye devamlı etrafına bakındı.
19.03.2024 Cadde
Bayern Münih, Darmstadt deplasmanında şov yaptı!
Bayern Münih, Darmstadt deplasmanında şov yaptı! Bundesliga'nın 26'ncı haftasında Bayern Münih, Darmstadt deplasmanından 5-2 galip ayrıldı.
16.03.2024 Almanya Bundesliga
Her şey aile için
Her şey aile için “Red Right Hand/Adaletin Eli”nde Orlando Bloom ailesini korumaya çalışan eski bir suçluyu canlandırırken suç çetesinin lideri rolünde Andie MacDowell var.
15.03.2024 Kültür Sanat
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
14.03.2024 Diğer
Her Beatles’a ayrı film
Her Beatles’a ayrı film Oscarlı yönetmen Sam Mendes, The Beatles’ın her bir üyesi için birer tane olmak üzere dört ayrı film çekecek.
13.03.2024 Kültür Sanat
‘Nazar’ korkusu
‘Nazar’ korkusu ABD yapımı “Barbie” filminin Ken’i aktör Ryan Gosling, geçen pazar Oscar töreninde “I’m Just Ken” şarkısını söyledi.
13.03.2024 Cadde
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
Oscar Ödülleri'nde sahneye çıkan sevgilisine seslendi: Eve gel, çocukları yatırmamız lazım!
Oscar Ödülleri'nde sahneye çıkan sevgilisine seslendi: Eve gel, çocukları yatırmamız lazım! Kendisi gibi oyuncu olan Eva Mendes ile uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdüren Ryan Gosling, 10 Mart gecesi Oscar Ödülleri'nde En İyi Orijinal Şarkı dalında aday olan 'I'm Just Ken' şarkısını seslendirmek için sahneye çıktı. Mendes, o sırada sevgilisine sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla seslendi.
13.03.2024 Cadde
Gizlice evlenmişlerdi! Kırmızı halıda ortaya çıktılar
Gizlice evlenmişlerdi! Kırmızı halıda ortaya çıktılar Marvel'ın sevilen karakteri 'Kaptan Amerika'ya hayat veren Chris Evans, geçtiğimiz aylarda genç sevgilisi Alba Baptista ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Gizli evlilikleriyle çok konuşulan çift, Vanity Fair'ın Oscar partisinde ortaya çıkarak ilk kez bir çift olarak dünyanın gözü önünde poz verdi.
12.03.2024 Cadde
Oscar'da Lily Gladstone'u görenler Gupse Özay sandı!
Oscar'da Lily Gladstone'u görenler Gupse Özay sandı! Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Ödülleri'ne katılan ABD'li aktris Lily Gladstone ile Gupse Özay arasındaki büyük benzerlik herkese şaşkınlık yaşattı. Gupse Özay da o anlara kayıtsız kalmadı.
12.03.2024 Cadde
Oscar’ın adı ‘Oppenheimer’
Oscar’ın adı ‘Oppenheimer’ 96. Oscar Ödülleri beklendiği şekilde sonuçlandı. Yedi ödülle geceye “Oppenheimer” damgasını vururken Gazze’deki ölümlerin durdurulmasına yönelik protestolar da öne çıktı.
12.03.2024 Kültür Sanat
Sıfır otomobil ayıplı çıktı! Satın alan kadın hayatının şokunu yaşadı
Sıfır otomobil ayıplı çıktı! Satın alan kadın hayatının şokunu yaşadı Adana’da bir kadının sıfır aldığı otomobil ayıplı çıkmasına rağmen satan distribütör kabul etmedi. Kadın hakkını aramak için mahkemeye başvurdu.
11.03.2024 Ekonomi
Ünlü oyuncu hamilelik haberini Oscar kırmızı halısında duyurdu!
Ünlü oyuncu hamilelik haberini Oscar kırmızı halısında duyurdu! Rol aldığı 'High School Musical' (2006) filmi ile genç yaşta şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Vanessa Hudgens (35), ilk çocuğuna hamile olduğunu 96'ncı Oscar Ödülleri kırmızı halısında ilan etti.
11.03.2024 Cadde
Bakan Şimşek'ten Fitch açıklaması
Bakan Şimşek'ten Fitch açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fitch'in Türkiye'nin notunu ve görünümü yükseltmesine yönelik olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Oscar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.