Özgecan

Özgecan

Son dakika Özgecan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Özgecan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Özgecan haber sayfamızda...

Özgecan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.311 özgecan haberi bulunmuştur.
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yaktı
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yaktı Diyarbakır'da iddiaya göre, eve getirdiği uyuşturucuyu ihbar edeceğini söyleyen eşi Yazgül Ç.'nin (27) bacağına ütü basan ve kardeşi Ahmet Ç. (36) ile birlikte eşinin üzerine kolonya döküp yakmaya çalışan Mahmut Ç. (32), hakim karşısına çıktı. KADES cihazıyla yaşadığını söyleyen Yazgül Ç., "Ailesi gördüğü yerde bana saldırıyor. 12 ameliyat oldum. Beni öldüreceklerç" dedi.
23.02.2024 Gündem
Özgecan Usta'nın ölümünde yeni rapor: 2,3 saniyede yere düştü
Özgecan Usta'nın ölümünde yeni rapor: 2,3 saniyede yere düştü Zonguldak'ta 3 yıl önce Ayşe Özgecan Usta'nın (28) terastan ayrılan ölümüyle ilgili sevgilisi Bartu Can Akkışla'nın (36), 'taksirle ölüme neden olma ve kişiyi hürriyetten bırakma' suçlarından Tutuksuz yargılandığı davada bilirkişi raporu ortaya çıktı
23.02.2024 Gündem
Vahşetin detayları: Paranın üzeri sizde kalsın, ben buradan cezaevine gideceğim
Vahşetin detayları: Paranın üzeri sizde kalsın, ben buradan cezaevine gideceğim Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 yıl önce boşandığı 2 çocuk annesi kadını tabanca ile öldüren zanlı tutuklandı. Zanlının olay günü kahvaltı yaptığı işletmede kasiyere, "Paranın üzeri sizde kalsın, ben buradan cezaevine gideceğim, orada ihtiyacım olmayacak" dediği öğrenildi.
20.02.2024 Gündem
Özgecan'ın ölümünde 'mermi ile tehdit' iddiası: Arkadaşım intihara meyilli değildi
Özgecan'ın ölümünde 'mermi ile tehdit' iddiası: Arkadaşım intihara meyilli değildi Zonguldak'ta 3 yıl önce Ayşe Özgecan Usta’nın (28) terastan düşerek ölümüyle ilgili sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (36), yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı. Baba Kenan Usta ve Özgecan'ın yakın arkadaşının ifadeleri ortaya çıktı.
20.02.2024 Gündem
Özgecan Aslan, mezarı başında anıldı
Özgecan Aslan, mezarı başında anıldı Mersin’de 9 yıl önce bindiği minibüsün şoförü Ahmet Suphi Altındöken tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan (20), mezarı başında anıldı.
11.02.2024 Gündem
Yapay zekayla kendi yarattı
Yapay zekayla kendi yarattı Düşünme hızını yaratıcılığa aktarmayı, saliseler içinde bunu görüntülemeyi sağlayan bir teknoloji hayaliyle yola çıkarak Myth'i kuran Özgecan Üstgül, "Herkese kendi efsanesini yaratma imkânı tanıyoruz" diyor.
8.01.2024 Milliyet Executive
Ö ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ö ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları için en elzem konulardan birisi de isimlerdir. Bebek bekleyen çiftler cinsiyetin belli olmasının ardından isimler ve anlamları konusunda oldukça derin bir araştırma içerisine girerler. Çocuklarına hayat boyu taşıyacakları isim verirken kulağa hoş gelmesi, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve popüler olmasına özen gösterirler. Ancak bunların dışında bebek bekleyen çiftler isimlerin anlamlarına dikkat ederler. Kız isimleri ve anlamları arayışında olan ebeveynler için pek çok seçenek bulunur. Ö harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ö ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
'Dilan Polat ayrı kaldıkları zaman Engin Polat'ın çoraplarını kokluyordu!'
'Dilan Polat ayrı kaldıkları zaman Engin Polat'ın çoraplarını kokluyordu!' Demet Akalın, hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın, bir dönem eşi Dilan Polat'a şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çiftin avukatı Hüseyin Kaya'dan bu iddialara cevap gelirken, konu '2.Sayfa'da konuşuldu. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşının anlattığı bir olayı bir kez daha gündeme getirdi.
15.12.2023 Cadde
Don Giovanni Operası 30 Kasım'da AKM'de prömiyer yapacak
Don Giovanni Operası 30 Kasım'da AKM'de prömiyer yapacak İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin sahneleyeceği "Don Giovanniö operası, 30 Kasım'da Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) prömiyer yapacak.
27.11.2023 Kültür Sanat
Fethiye sokakları renklendi
Fethiye sokakları renklendi 29 Ekim 1923’de yanan Cumhuriyet ateşi, 100.yıl coşkusuyla tüm ülkede olduğu gibi Fethiye’de de kutlanmaya devam ediyor.
28.10.2023 Ege
Adana’da ilk filmlerin zaferi
Adana’da ilk filmlerin zaferi 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. En İyi Film “Sanki Her Şey Biraz Felaket” seçilirken “Karganın Uykusu” altı ödülle en çok ödül kazanan yapım oldu.
25.09.2023 Kültür Sanat
Linet'in gözyaşları! 'Beni dünyanın en güzel bakışlarıyla izlerdi'
Linet'in gözyaşları! 'Beni dünyanın en güzel bakışlarıyla izlerdi' Şarkıcı Linet, dün Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda konser verdi. Poptan arabeske, Türk Sanat Müziği’nden türkülere uzanan geniş repertuarıyla seyircisine müzik ziyafeti sunan Linet, Mart 2022'de yaşamını yitiren annesi Leyla Özgecan'la ilgili yaşadığı tarifsiz acıyı dile getirdi.
3.08.2023 Cadde
Ayşe Özgecan'ın ölümünde tutuksuz yargılanan sevgili hakkında flaş gelişme
Ayşe Özgecan'ın ölümünde tutuksuz yargılanan sevgili hakkında flaş gelişme Zonguldak'ta, 2 yıl önce sevgilisi Bartu Can Akkışla'ya (35) ait 8'inci kattaki evin terasından atladığı öne sürülen Ayşe Özgecan Usta'nın (28) ölümüyle ilgili süren dava kapsamında ek iddianame hazırlandı. Usta'nın dışarı çıkmasına izin vermediği gerekçesiyle 5 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame, dosyaya eklenip dava birleştirildi.
1.08.2023 Gündem
Linet'in gözyaşları! Annesi anısına şarkı
Linet'in gözyaşları! Annesi anısına şarkı Şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, Mart 2022'de yaşamını yitirmişti. Ünlü sanatçı, annesi için hazırlanan 'Beni Seyredin' adlı yeni parçasını müzikseverlerin beğenisine sundu.
13.07.2023 Cadde
Özgecan’ın ölümünde, bilirkişi raporuna göre sevgilisi olaya geç müdahale etmiş
Özgecan’ın ölümünde, bilirkişi raporuna göre sevgilisi olaya geç müdahale etmiş Zonguldak'ta 2 yıl önce sevgilisi Bartu Can Akkışla’ya (35) ait 8’inci kattaki evin terasından atladığı öne sürülen Ayşe Özgecan Usta’nın (28) ölümüyle ilgili süren dava kapsamında bilirkişi raporu hazırlandı.
20.06.2023 Gündem
Yürekten akan hikâyeler
Yürekten akan hikâyeler Oyuncu Engin Akyürek, 20 öyküden oluşan yeni kitabı “Zamansız”da ötekileştirilenleri, dünyaya sığmayan, sığdırılamayanları, tutunamayanları, incinmişleri hikâye ediyor.
18.06.2023 Kültür Sanat
Ev kirası 2.5 kat artınca kararını verdi! Sadece 12 bin kişinin yaşadığı bu yere gidiyor
Ev kirası 2.5 kat artınca kararını verdi! Sadece 12 bin kişinin yaşadığı bu yere gidiyor 17 yaşında motosikletiyle tek başına yolculuğa çıkan ve zamanla bunu bir tutkuya dönüştüren Gülşah Merve Yüksel, yıllar içinde yaptığı binlerce kilometre sonrası şimdilerde bambaşka bir heyecan içerisinde. Ev sahibinin kirayı artırması sebebiyle yola çıkma kararı veren Gülşah, sadece 12 bin kişinin yaşadığı yere nasıl gideceğini ve günlük 20-30 dolara neler yapabileceğini anlattı.
30.05.2023 Gündem
Engelli bakım merkezinde darp! 9 sanığın cezası belli oldu
Engelli bakım merkezinde darp! 9 sanığın cezası belli oldu Eskişehir’de 8 ay kaldığı özel engelli bakım merkezinde kötü muameleye maruz kaldığı iddia edilen zihinsel engelli Selim Serdaroğlu’na (50) ilişkin davada mahkeme, 22 sanıktan 9’i hakkında ‘taksirle yaralama’ suçundan toplam 38 bin 500 lira para cezası verdi.
17.05.2023 Gündem
İsrail polisinden Türk vatandaşına zorbalık
İsrail polisinden Türk vatandaşına zorbalık İsrail polisi tarafından Mescid-i Aksa’da gözaltına alınan Türk vatandaşı Özgecan Mutlu (24), Türkiye’nin Tel Aviv Büyükelçiliği ve Kudüs Başkonsolosluğu’nun girişimleri sonucunda serbest bırakıldı.
26.04.2023 Gündem
Son dakika! Dışişleri'nin girişimi sonuç verdi: Mescid-i Aksa'da gözaltına alınan Türk vatandaşı serbest
Son dakika! Dışişleri'nin girişimi sonuç verdi: Mescid-i Aksa'da gözaltına alınan Türk vatandaşı serbest İsrail polisi tarafından Mescid-i Aksa'da gözaltına alınan Türk vatandaşı Özgecan Mutlu (24), Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği ve Kudüs Başkonsolosluğu'nun girişimleri ile serbest bırakıldı.
25.04.2023 Gündem
Ayşe Özgecan'ın terastan düşerek ölümünde keşif! 'Telefonda deliller olabilir'
Ayşe Özgecan'ın terastan düşerek ölümünde keşif! 'Telefonda deliller olabilir' Zonguldak'ta 2 yıl önce sevgilisine ait 8’inci kattaki evin terasından atladığı öne sürülen Ayşe Özgecan Usta’nın (28) ölümüyle ilgili süren dava kapsamında, sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (35) yaşadığı dairede keşif yapıldı.
14.04.2023 Gündem
Gazeteci Çetin Emeç konserle anıldı
Gazeteci Çetin Emeç konserle anıldı İstanbul’da evinin önünde 7 Mart 1990 günü katledilen usta gazedeci Çetin Emeç, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlenen İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın AKM’de düzenlediği  konserle anıldı.
9.04.2023 Gündem
İkinci kadının ölüm korkusu! 'Beni ve çocuğumu öldürmesinden korkuyorum'
İkinci kadının ölüm korkusu! 'Beni ve çocuğumu öldürmesinden korkuyorum' Dini nikahlı olduğu Fesih H. (39) tarafından şiddet gördüğünü iddia eden Avusturya vatandaşı Hava Çetinkaya (34), uzaklaştırma kararı aldı. Yaşadıklarını anlatarak yardım çağrısında bulunan Çetinkaya, "Bana, ‘Biz burada kalabalık bir aileyiz, sen yalnızsın’ diyor. Ben ölümden korkmuyorum, sadece onun yanlış bir şey yapıp hem beni hem çocuğumuzu hem kendini öldürmesinden korkuyorum. Ölümü bile kabul ettim. Artık yardım istiyorum" dedi.
5.04.2023 Gündem
26 metreden düşen Özgecan'ın ölümünde korkutan şüphe! Telefonun şifresi çözülemiyor
26 metreden düşen Özgecan'ın ölümünde korkutan şüphe! Telefonun şifresi çözülemiyor Zonguldak'ta 2 yıl önce 28 yaşındaki Ayşe Özgecan Usta'nın 26 metre yükseklikten düşerek ölümünün ardından tutuksuz yargılanan erkek arkadaşı Bartu C.A., suçlamaları kabul etmedi. Acılı baba Kenan Usta ise olay günü masanın üstünde bulunan telefonun ertesi gün kırık ve şifresi değiştirilmiş bir şekilde yatakla duvar arasında bulunduğuna dikkat çekti.
20.03.2023 Gündem
Katili 6,5 yıl sonra müebbet alan Sibel'in annesi: Adalet geç de olsa yerini buldu
Katili 6,5 yıl sonra müebbet alan Sibel'in annesi: Adalet geç de olsa yerini buldu İzmir’in Buca ilçesinde 6,5 yıl önce nişanlısı Sibel Çelik'i (24) bıçaklayarak öldürüp, cesedi bazaya koyduktan sonra evi ateşe verdiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan Halil Yılmaz (38), ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ve mala zarar verme suçundan ise 1,5 yıl hapse çarptırıldı. Sibel Çelik'in annesi Cemile Çelik, "Sibel geri gelmeyecek ancak katili cezaevinde. Yaptığı yanına kalmadı. Adalet geç de olsa yerini buldu" dedi.
19.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özgecan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.