Pehlivan

Pehlivan

Son dakika pehlivan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pehlivan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pehlivan haber sayfamızda...

Pehlivan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.286 pehlivan haberi bulunmuştur.
Pehlivan’a tebrik ziyareti
Pehlivan’a tebrik ziyareti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’a ziyarette bulundu.
20.04.2024 Ege
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama Çukurova Basketbol, EuroLeague Kadınlar Dörtlü yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'le karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip mücadeleye kazanıp finale çıkmıştı. Mersin ekibinin başkanı Serdar Çevirgen mücadele sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.
16.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe'de Emma Meesseman'den büyük başarı! EuroLeague'de sezonun enleri belli oldu
Fenerbahçe'de Emma Meesseman'den büyük başarı! EuroLeague'de sezonun enleri belli oldu FIBA Kadınlar EuroLeague'de sezonun enleri ödüllerini düzenlenen törenle aldı. Ligin en değerli oyuncusu Fenerbahçe Alagöz Holding forması giyen Emma Meesseman oldu.
13.04.2024 Basketbol
MAHALLEDEN ARKADAŞLAR OYUNCULARI VE KONUSU: Mahalleden Arkadaşlar filmi konusu ne, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi?
MAHALLEDEN ARKADAŞLAR OYUNCULARI VE KONUSU: Mahalleden Arkadaşlar filmi konusu ne, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi? Mahalleden Arkadaşlar filmi oyuncuları ve konusu araştırılmaya başlandı. Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği yerli komedi filmi bu akşam televizyon izleyicileri ile Kanal D ekranlarında buluşuyor. Peki, Mahalleden Arkadaşlar filmi konusu ne, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi? İşte, Mahalleden Arkadaşlar konusu ve oyuncu kadrosu...
8.04.2024 Bilgi Rehberi
Başkan Pehlivan mazbatasını aldı
Başkan Pehlivan mazbatasını aldı Yerel seçimden vatandaşların güvenini kazanarak birinci çıkan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, mazbatasını aldı.
6.04.2024 Ege
Mersin'de Dörtlü Final şöleni
Mersin'de Dörtlü Final şöleni EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali, Mersin'in ev sahipliğinde yapılacak. Organizasyonun basın lansmanı gerçekleştirildi.
3.04.2024 Basketbol
11 kentte yönetim kadınlarda
11 kentte yönetim kadınlarda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre 81 ilin 11’inde kadın belediye başkan adayları kazandı. Aydın, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep ve Tekirdağ olmak üzere 5 büyükşehri kadın belediye başkanları yönetecek.
2.04.2024 Gündem
İzmir'de 8 ilçede kadın adaylar başkanlık koltuğuna oturacak
İzmir'de 8 ilçede kadın adaylar başkanlık koltuğuna oturacak İzmir'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre, CHP'nin 30 ilçede aday gösterdiği 9 kadından 8'i seçildi.
1.04.2024 Gündem
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı ASLI ÖKTENER- 10 bin 721 sandıkta, yaklaşık 3 milyon 459 bin 970 vatandaşın oy kullandığı İzmir’de seçimlerin kazananı CHP oldu...
1.04.2024 Gündem
Isparta'da AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen ikinci kez seçildi
Isparta'da AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen ikinci kez seçildi Isparta'da resmi olmayan seçim sonuçlarına göre mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ikinci kez seçildi. İlçelerde ise 8'inde AK Parti, 2'sinde İYİ Parti kazandı. CHP ve MHP ise 1'er ilçede seçimi önde tamamladı.
31.03.2024 Gündem
Menemen’de kentsel dönüşüm müjdesi
Menemen’de kentsel dönüşüm müjdesi Menemen Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar programları devam ediyor. Kazımpaşa ve Zafer Mahallelerinde kurulan dev iftar yemeğinde hemşehrilerine seslenen Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, yerinde dönüşüm modeliyle ilçede kentsel dönüşümün başlayacağını söyledi.
23.03.2024 Ege
Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldız Takımı!
Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldız Takımı! Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde (CBL) 78 şirket takım arasından şampiyon olan kulüp Yıldız Holding Basketbol Takımı oldu.
21.03.2024 Basketbol
3 suç örgütü 'Mahzen-16' ile çökertildi! Detayları Bakan Yerlikaya paylaştı
3 suç örgütü 'Mahzen-16' ile çökertildi! Detayları Bakan Yerlikaya paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mahzen-16 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı. 3 ayrı suç örgütünün çökertildiği operasyonlarda 63 kişi de yakalandı.
21.03.2024 Haberler
3 suç örgütü 'Mahzen-16' ile çökertildi! Detayları Bakan Yerlikaya paylaştı
3 suç örgütü 'Mahzen-16' ile çökertildi! Detayları Bakan Yerlikaya paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mahzen-16 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı. 3 ayrı suç örgütünün çökertildiği operasyonlarda 63 kişi de yakalandı.
21.03.2024 Gündem
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler… Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren derbide Fenerbahçe, bugün saat 20.30’da Papara Park’ta Trabzonspor’a konuk oluyor. Kritik karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
17.03.2024 Trabzonspor
‘Menemen’de yaşamak ayrıcalık olacak’
‘Menemen’de yaşamak ayrıcalık olacak’ Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Maltepeli hemşehrileriyle iftar sofrasında bir araya geldi.
16.03.2024 Ege
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Menemen'de 100. Yıl Köprülü Kavşağı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "1 Nisan sabahı Menemen'de gerçek belediyeciliğe devam etmek istiyoruz. İlçemize daha nice projeler kazandırmak istiyoruz. Aydın Bey'e önümüzdeki dönem için desteklerinizi beklerken büyükşehirde de İzmir'in çehresini değiştirmek, şehrimizin kronik hale gelen sorunlarını bir an evvel ortadan kaldırmak için de oylarınıza talibiz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Menemen Tematik Çocuk Köyü açıldı
Menemen Tematik Çocuk Köyü açıldı Menemen’de dört açılış birden yapan Başkanı Aydın Pehlivan, ülkemizin en büyük Tematik Çocuk Köyü’nü de hizmete sundu. Kentin girişine konulan taklar ise peyzaj ve ışıklandırmasıyla göz alıyor.
9.03.2024 Ege
Menemen’de peş peşe açılış yağmuru
Menemen’de peş peşe açılış yağmuru Menemen Belediyesi, temelini attığı Çukurköy tesisleri, Kent Gözü Rekreasyon Alanı ve Botanik Bahçesi, İlker Katipoğlu Parkı, Türkelli Kapalı Pazaryeri, Pir Sultan Abdal Parkı, Ulukent Aile Sağlığı Merkezi, Uğur Mumcu Parkı, Seyrek Kapalı Pazaryeri, Seyrek Parkı ve Ulukent MEBGEM şubesi için kurdela kesimi yapacak.
2.03.2024 Ege
Rizespor galibiyet hasretine son verdi! Kayserispor'u mağlup etti
Rizespor galibiyet hasretine son verdi! Kayserispor'u mağlup etti Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor'u konuk etti. Mücadelede rakibi 3-0 yenmeyi başaran Rizespor 3 puanın sahibi oldu.
2.03.2024 Rizespor
Menemen Sosyal Tesisleri mart ayında açılacak
Menemen Sosyal Tesisleri mart ayında açılacak Menemen Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Asarlık Sosyal Tesisi mart ayında açılacak. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Menemenli çocuklar yüzmeyi kanalda değil, havuzunda öğrenecek” dedi.
24.02.2024 Ege
Samsunspor, Rizespor'u farklı mağlup etti!
Samsunspor, Rizespor'u farklı mağlup etti! Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında Rizespor'u 3-0 mağlup etti.
23.02.2024 Samsunspor
Arda Kardeşler'e kırmızı kart tepkisi! 'Topla alakası yok, acımasız geliyor'
Arda Kardeşler'e kırmızı kart tepkisi! 'Topla alakası yok, acımasız geliyor' Süper Lig'in 26'ncı haftasında Rizespor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Kritik karşılaşmanın tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
18.02.2024 Fenerbahçe
Cevdet Yılmaz: 2026’da enflasyonda tek haneleri yakalayacağız
Cevdet Yılmaz: 2026’da enflasyonda tek haneleri yakalayacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana programının ardından Mersin’de düzenlenen 'İş Dünyası Buluşması'na katıldı.
17.02.2024 Haberler
Cevdet Yılmaz: 2026’da enflasyonda tek haneleri yakalayacağız
Cevdet Yılmaz: 2026’da enflasyonda tek haneleri yakalayacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana programının ardından Mersin’de düzenlenen 'İş Dünyası Buluşması'na katıldı.
17.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pehlivan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.