Petro

Petro

Son dakika petro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan petro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan petro haber sayfamızda...

Petro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.019 petro haberi bulunmuştur.
Kolombiya’da göstericiler sokağa döküldü: Binlerce kişi hükümeti protesto etti
Kolombiya’da göstericiler sokağa döküldü: Binlerce kişi hükümeti protesto etti Kolombiya’da binlerce kişi sokağa inerek hükümetin uygulamaya koymayı planladığı reform paketini protesto etti.
7.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Suudi Arabistan ile ticaret hedefini açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Suudi Arabistan ile ticaret hedefini açıkladı Türkiye-Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Suudi Arabistan ile 2023 yılında ikili ticaret hacmimiz 6,8 milyar dolara ulaştı. Burada 2 yılda yüzde 50’ye yakın ticaret hacminde artış gerçekleşti. Ticaret hacmimizi, dengeli ve hızlı bir şekilde artırarak kısa vadede 10 milyar doların üzerine çıkarmanın gerçekçi bir hedef olduğu kanaatindeyiz. Geçtiğimiz yıl, bir önceki yıla göre Suudi Arabistan’dan ülkemize gelen turist sayısı yüzde 65 artış göstererek 830 bini bulmuştur. Bu rakamı 1 milyona hatta daha da yukarı çıkartmamız gerekiyor” dedi.
15.02.2024 Ekonomi
Venezuela Hakkında Bilgiler; Venezuela Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Venezuela Hakkında Bilgiler; Venezuela Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Güney Amerika ülkesi olan Venezuela, İspanyol kolonilerinin yerleşmiş olduğu ilk yerlerden birisidir. Halk kolonilere karşı uzun zaman bağımsızlık savaşına girişmiş, ancak 1522 ile 1821 yıllarında İspanyol yönetimine girmiştir. Venezuela'nın bayrağı nasıldır, anlamı nedir, ülkenin nüfusu ne kadar, hangi ülkelerle komşudur, başkenti neresidir, resmi dili hangisi gibi soruların yanıtlarını derledik.
3.01.2024 Gündem
2024 Sayısal Meslekler: 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversite Sayısal (MF) Bölümleri ve Meslekleri Nelerdir?
2024 Sayısal Meslekler: 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversite Sayısal (MF) Bölümleri ve Meslekleri Nelerdir? Üniversite hazırlık aşamasındaki öğrencilerin tercih ettiği alanlardan birisi de sayısaldır. Matematik fen ağırlıklıdır. Ortaöğretiminde MF bölümünü seçen öğrenciler hangi mesleği seçecekleri konusunda kararsız kalırlar. Sayısal mesleklerin sayısı oldukça fazladır. Üniversitelerin 2 yıllık ve 4 yıllık sayısal bölümleri vardır. Tıp, mühendislik, veterinerlik, eczacılık gibi meslekler sayısal bölümlerde yer alır. 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite sayısal bölümleri ve meslekleri nelerdir? 2024 sayısal meslekler ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
2.01.2024 Eğitim
Pink Floyd solisti Roger Waters, Kolombiya Devlet Başkanı ile 'Filistin' bayrağı açtı
Pink Floyd solisti Roger Waters, Kolombiya Devlet Başkanı ile 'Filistin' bayrağı açtı Efsanevi rock müzik grubu Pink Floyd’un solisti Roger Waters, Bogota'da görüşme gerçekleştirdiği Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro ile 'Filistin' bayrağı açtı.
8.12.2023 Dünya
'Testere Milei' seçimi kazandı! Dünya şaşkın, akılalmaz vaatlerle devlet başkanı oldu
'Testere Milei' seçimi kazandı! Dünya şaşkın, akılalmaz vaatlerle devlet başkanı oldu Arjantin'de ikinci turu dün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimini aşırı sağcı aday Javier Milei kazandı. Oyların yaklaşık yüzde 90'ı sayıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 56'sını Milei, yüzde 44'ünü ise Ekonomi Bakanı Sergio Massa aldı.
20.11.2023 Dünya
İsrail ordusuna şok! Bir gecede 9 askerleri öldü
İsrail ordusuna şok! Bir gecede 9 askerleri öldü İsrail ordusu dün gece Gazze'de 9 askerin öldüğünü açıkladı. İsrail'in Gazze'ye yönelik yürüttüğü operasyonda ise toplamda 11 asker hayatını kaybetti.
1.11.2023 Dünya
Ege’nin iki yakası sahnede buluştu
Ege’nin iki yakası sahnede buluştu Çok kısa bir süre önce Kos’ta iki yakayı buluşturan bir düğünle evlenen Serap Yenici, bu kez sahnede Türk-Yunan dostluğunu yaşattı.
21.10.2023 Ege
İsrail'in askeri sırrı: ‘Hannibal protokolü’  tekrar geri gelebilir mi?
İsrail'in askeri sırrı: ‘Hannibal protokolü’ tekrar geri gelebilir mi? İsrail yönetimi, Hamas’ın kaçırdığı rehineleri serbest bırakmadan Gazze’ye elektrik, su veya yakıt sağlanmayacağını duyurdu. İsrail ordusunun önceliğinin Hamas’ın ‘yok edilmesi’ olduğu ifade ediliyor.
13.10.2023 Dünya
SON MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: 15 Eylül 2023'te MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım aldı, kimler eleme adayı oldu?
SON MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: 15 Eylül 2023'te MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım aldı, kimler eleme adayı oldu? MasterChef 89. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Yarışmanın son bölümünde takımlar dokunulmazlık oyunu oynadı. Kaybeden takım eleme oyunu oynadı. İşte detaylar...
16.09.2023 Bilgi Rehberi
Güney Amerika'daki sekiz ülke Amazon'daki ormansızlaşmaya karşı işbirliği yapacak
Güney Amerika'daki sekiz ülke Amazon'daki ormansızlaşmaya karşı işbirliği yapacak Güney Amerika kıtasındaki sekiz ülke, Amazon’daki ormansızlaştırmaya karşı mücadele için bir ittifak kurmak konusunda anlaşmaya vardı.
9.08.2023 Dünya
Kolombiya'da toprak kayması felaketi! 15 ölü
Kolombiya'da toprak kayması felaketi! 15 ölü Kolombiya'nın Cundinamarca bölgesinde meydana gelen sel ve toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükseldi.
19.07.2023 Dünya
Kolombiya hükümeti isyancı örgütle barıştı
Kolombiya hükümeti isyancı örgütle barıştı Kolombiya'da hükümet, ülkedeki son aktif isyancı örgütle ateşkes anlaşması konusunda uzlaştı. Bu, hükümetin neredeyse 60 yıl süren çatışmaların ardından barışa yönelik son adımı oldu.
5.07.2023 Dünya
Sergi
Sergi Süresi uzatıldı Fişekhane’de yer alan “Metabilgi: Algoritma’nın Ritmi” sergisinin ziyaret tarihi 16 Temmuz’a kadar uzatıldı...
2.07.2023 Kültür Sanat
Poroşenko'dan flaş Wagner iddiası: Putin artık dokunulmaz değil!
Poroşenko'dan flaş Wagner iddiası: Putin artık dokunulmaz değil! Ukrayna'nın eski lideri Petro Poroşenko CNN Türk ekranlarına canlı bağlandı. Burada Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtlayan Poroşenko önemli açıklamalarda bulundu.
29.06.2023 Dünya
Rus ajanı olduğu iddia edilen şüpheli vatana ihanet suçlamasıyla yargılanacak
Rus ajanı olduğu iddia edilen şüpheli vatana ihanet suçlamasıyla yargılanacak Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy önceki gün Kramatorsk kentinde düzenlenen saldırıyla bağlantılı olduğunu söylediği, Rus ajanı olduğu iddia edilen şüphelinin vatana ihanet suçundan yargılanacağını açıkladı. Saldırıda 11 kişi ölmüş, en az 60 kişi de yaralanmıştı.
29.06.2023 Dünya
40 günlük mucizenin en acı detayı! Ölmek üzere olan anneden son söz
40 günlük mucizenin en acı detayı! Ölmek üzere olan anneden son söz Mayıs ayının başında düşen uçaktan sağ çıkan ve 40 gün boyunca Amazon ormanında hayatta kalmayı başaran 4 çocuk, yaşadıklarını anlatmaya başladı. Kazadan 4 gün sonra ölen annelerinin son sözünü paylaşan çocuklar yürekleri dağladı.
12.06.2023 Dünya
‘Hayatta kalma oyunu’ kurtardı
‘Hayatta kalma oyunu’ kurtardı Bulundukları uçağın düşmesinden 40 gün sonra Amazon ormanlarında sağ bulunan 4 kardeşi, oynadıkları ‘hayatta kalma oyunu’nun kurtardığı ortaya çıktı.
12.06.2023 Dünya
Mucizenin nedeni bilgisayar oyunu! 3 kardeşini 40 gün hayatta tuttu
Mucizenin nedeni bilgisayar oyunu! 3 kardeşini 40 gün hayatta tuttu Amazon'da düşen uçaktan sağ çıkıp 40 gün 9, 4 ve 11 aylık kardeşlerine vahşi doğada bakan küçük çocuğun bu durumu nasıl başardığı ortaya çıktı.
11.06.2023 Dünya
Kolombiya’da mucize kurtuluş
Kolombiya’da mucize kurtuluş Kolombiya’da aralarında 11 aylık bebeğin de olduğu 4 çocuğun uçak kazasından mucize bir şekilde kurtarıldığı sonunda teyit edildi ve çocukların nerede olduğu açıklandı.
11.06.2023 Dünya
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu Mayıs ayı başında ormana çakılan uçakta pilot, yardımcısı ve çocukların annesi öldü, dünyayı ayağa kaldıran Twitter mesajının gerçek olmadığı ortaya çıkınca büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Pes etmeyen ekipler büyükannenin mesajını helikopterden ormana dinletti ve 'mucize' gerçekleşti.
10.06.2023 Haberler
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! 'Huitoto' mucizesi, dünya şaşkın
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! 'Huitoto' mucizesi, dünya şaşkın Mayıs ayı başında ormana çakılan uçakta pilot, yardımcısı ve çocukların annesi öldü, dünyayı ayağa kaldıran Twitter mesajının gerçek olmadığı ortaya çıkınca büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Pes etmeyen ekipler büyükannenin mesajını helikopterden ormana dinletti ve 'mucize' gerçekleşti.
10.06.2023 Dünya
Borsada 'ikinci tur' rüzgarı
Borsada 'ikinci tur' rüzgarı İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından Borsa İstanbul ilk iki işlem gününde sert yükseliş gösteriyor. Peki endekste yükseliş devam eder mi, yatırımcılar kritik süreçte ne yapmalı? Konuyla ilgili merak edilenleri Ekonomist Belgin Maviş, Uzmanpara’ya anlattı.
30.05.2023 Uzmanpara
Devlet başkanı açıkladı, ordu yalanladı! Umut Operasyonu'nda 17 gün sonra bir iz bulundu
Devlet başkanı açıkladı, ordu yalanladı! Umut Operasyonu'nda 17 gün sonra bir iz bulundu 17 gün önce düşen uçaktan sağ çıktığı düşünülen 11 aylık bebek, 4, 9 ve 14 yaşındaki çocukların Amazon Ormanı'nda hayatta kaldığına dair izler bulundu. Devlet Başkanı tarafından yapılan bir açıklamayı ise ordu yalanladı.
18.05.2023 Dünya
Baltacı Mehmet Paşa Kimdir? Hayatı Ve Ölümü Hakkında Bilgiler
Baltacı Mehmet Paşa Kimdir? Hayatı Ve Ölümü Hakkında Bilgiler Baltacı Mehmet Paşa; Çorum’da doğmuştur. Genç yaşında ilim merakından dolayı Tunus, Cezayir ve Trablus’a gitmiştir. En sonunda İstanbul’a döndü ve Hacı Sefer Ağa lakabıyla saraya girdi. İşte, tüm detaylar.
2.05.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Petro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.