Pfdk

Pfdk

Son dakika pfdk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pfdk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pfdk haber sayfamızda...

Pfdk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.086 pfdk haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp'
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp' Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ozan Balaban, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin olağanüstü kongresine değinen Ozan Balaban, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa maçına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Sivasspor'dan Tokat Belediye Plevnespor'a 6 gol!
Sivasspor'dan Tokat Belediye Plevnespor'a 6 gol! Süper Lig'e verilen milli arada hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, özel maçta Tokat Belediye Plevnespor'u 6-1 mağlup etti.
27.03.2024 Sivasspor
Beşiktaş'tan TFF'ye Hüseyin Yücel tepkisi!
Beşiktaş'tan TFF'ye Hüseyin Yücel tepkisi! Beşiktaş Kulübü, İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in PFDK'ya sevk edilmesine tepki gösterdi.
27.03.2024 Beşiktaş
Real Madrid'de Toni Kroos kararı! Anlaşma sağlandı
Real Madrid'de Toni Kroos kararı! Anlaşma sağlandı La Liga devi Real Madrid'in Toni Kroos ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladığı öğrenildi.
27.03.2024 İspanya La Liga
SON DAKİKA | Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
SON DAKİKA | Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
27.03.2024 Süper Lig
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı Sultanlar Ligi'nde play-offf maçlarına çıkacak Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Yöneticisi Mehmet Cibara, milli takım havuzunda bulunan 4 isimle anlaştıklarını du
26.03.2024 Voleybol
Galatasaray'dan sızan hakem konuşmaları için ilk açıklama! 'Ali Koç'ta varsa paylaşsın'
Galatasaray'dan sızan hakem konuşmaları için ilk açıklama! 'Ali Koç'ta varsa paylaşsın' Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın hakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya’nın, TFF Hakem ve Eğitim Danışmanı Hugh Dallas’ın haftalık değerlendirme toplantısındaki konuşmalar dışarı sızmıştı. Konu hakkında sarı-kırmızılı kulüpten ilk açıklama geldi.
26.03.2024 Galatasaray
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Houston Rockets, sahasında Portland Trail Blazers'ı mağlup ederek serisini sürdürdü.
26.03.2024 NBA
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu kararı! Bonservisi belli oldu
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu kararı! Bonservisi belli oldu Galatasaray, takımdaki geleceği merak edilen Milli yıldız Kerem Aktürkoğlu için kararını verdi. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncu için bonservis beklentisi de belli oldu.
26.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Eda Erdem'den sinema filmi cevabı!
Fenerbahçe'de Eda Erdem'den sinema filmi cevabı! Kupa Voley'de şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe'de kaptan Eda Erdem Dündar önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Voleybol
Fatih Terim, Fenerbahçeli genç yıldızın peşinde! Bizzat takip etti
Fatih Terim, Fenerbahçeli genç yıldızın peşinde! Bizzat takip etti Yunan ekibi Panathinaikos'un Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'nin genç yeteneğinin peşine düştü. Tecrübeli teknik adam, genç futbolcunun maçını bizzat takip etti.
26.03.2024 Fenerbahçe
Olay iddia! Bayern Münih'ten Arda Güler için dev bonservis
Olay iddia! Bayern Münih'ten Arda Güler için dev bonservis Real Madrid'de istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler için olay bir iddia gündeme geldi. Alman devi Bayern Münih genç yetenek için dev bir bonservis bedelini gözden çıkardı. İşte detaylar...
26.03.2024 İspanya La Liga
PFDK sevkleri açıklanıyor! Trabzonspor ve Fenerbahçe'den 15 isim
PFDK sevkleri açıklanıyor! Trabzonspor ve Fenerbahçe'den 15 isim Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonunda yaşananlar damga vurmuştu. PFDK sevklerinin bugün gerçekleşmesi beklenirken olası isimler ortaya çıktı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 1.Lig
Senad Ok: Fenerbahçe için yol kalmadı artık! Para kaybetse ne olur?
Senad Ok: Fenerbahçe için yol kalmadı artık! Para kaybetse ne olur? Trabzonspor-Fenerbahçe maçında istenmeyen olaylar ve arbede yaşanırken, Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.
22.03.2024 Futbol
PFDK KARARLARI AÇIKLANDI mı? PFDK sevkleri ne zaman açıklanacak? Trabzonspor - Fenerbahçe kararı bekleniyor...
PFDK KARARLARI AÇIKLANDI mı? PFDK sevkleri ne zaman açıklanacak? Trabzonspor - Fenerbahçe kararı bekleniyor... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sevk kararları bekleniyor. Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi hakkında PFDK kararları taraftarlar tarafından takip ediliyor. Peki, PFDK sevkleri ne zaman açıklanacak? Trabzonspor - Fenerbahçe maçı kararları bekleniyor...
21.03.2024 Bilgi Rehberi
Aksal Yavuz: Trabzonspor hakkı sahada çok yendi | İnsanların aklıyla dalga geçmeyin
Aksal Yavuz: Trabzonspor hakkı sahada çok yendi | İnsanların aklıyla dalga geçmeyin Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrasında Milliyet yazarı Aksal Yavuz, yaşananları Skorer'e değerlendirdi. Saha olaylarına değinen Yavuz, öte yandan gelecek sezon için bordo-mavili ekibin şimiden 4-5 futbolcu ile görüşme halinde olduğunu açıkladı.
21.03.2024 Futbol
PFDK sevklerinde yeni gelişme! Trabzonspor - Fenerbahçe maçı merakla bekleniyordu
PFDK sevklerinde yeni gelişme! Trabzonspor - Fenerbahçe maçı merakla bekleniyordu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun her hafta salı günleri yaptığı sevkler bu hafta açıklanmazken sebebi ortaya çıktı.
21.03.2024 Fenerbahçe
Son dakika: MSB duyurdu! Irak’ın kuzeyine hava harekatı: 27 terör hedefi imha edildi
Son dakika: MSB duyurdu! Irak’ın kuzeyine hava harekatı: 27 terör hedefi imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgerinde PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen 27 hedefin hava operasyonları ile imha edildiğini açıkladı.
19.03.2024 Gündem
PFDK sevkleri için açıklama geldi! Sürpriz karar
PFDK sevkleri için açıklama geldi! Sürpriz karar TFF Hukuk Müşavirliği’nce, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevklerde Süper Lig müsabakalarına ilişkin açıklama yapılmadı.
19.03.2024 Futbol
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasına yorum: Geçmişte de benzer söylemler olmuştu!
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasına yorum: Geçmişte de benzer söylemler olmuştu! Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Dursun Özbek ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ligden çekilme hakkında yaptığı açıklamalara da yanıt verdi.
19.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçeli futbolculara ceza gelecek mi? Fatih Şaşıoğlu: Meşru müdafaa ön planda olur
Fenerbahçeli futbolculara ceza gelecek mi? Fatih Şaşıoğlu: Meşru müdafaa ön planda olur Spor hukukundaki çalışmalarıyla dikkat çeken Avukat Fatih Şaşıoğlu, olayların içinde yer alan Fenerbahçeli futbolculara alt sınırdan bir ceza gelebileceğini ifade etti, bu konuda meşru müdafaanın önem kazanacağını dile getirdi.
19.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi. Maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylar ise gündeme damga vurdu. Yaşanan olayların faturası da şimdiden büyük merak konusu oldu.
18.03.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Pfdk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.