Plan

Plan

Son dakika plan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan plan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan plan haber sayfamızda...

Plan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.914 plan haberi bulunmuştur.
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi Alman hükümetinin küçük ortağı FDP'nin talepleri Berlin’de kulisleri karıştırdı, koalisyonun bozulabileceği iddia ediliyor.
23.04.2024 Dünya
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu?
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu? İngiltere hükümetinin ülkeye yasa dışı yollarla giren bazı sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için iki yıldır geçirmeye uğraştığı plan Avam Kamarası'nda onaylandı.
23.04.2024 Dünya
İrfan Buz, Fenerbahçe'nin en önemli sorununu açıkladı: Basit bir analiz
İrfan Buz, Fenerbahçe'nin en önemli sorununu açıkladı: Basit bir analiz Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında berabere kalarak lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü ve şampiyonluk yolunda ağır bir kayıp yaşadı. Mücadele sonrası tecrübeli teknik direktör İrfan Buz, karşılaşmayı değerlendirdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
DSİ: Suda uzun dönemli plan şart
DSİ: Suda uzun dönemli plan şart Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün, 2024-2028 Stratejik Planı’nda, iklim değişikliğinin Türkiye’nin su kaynakları üzerindeki etkilerine işaret edilerek, “uzun dönemli eylem planları” hazırlanması gerektiği vurgulandı.
23.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi! Puan durumu cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi! Puan durumu cevabı Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçından sonra konuştu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş'ın gelecek sezon için dünyaca ünlü teknik direktörü gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlılarda ikinci başkan Hüseyin Yücel'in dünyaca ünlü teknik direktörle görüşeceği aktarıldı.
22.04.2024 Beşiktaş
Amasya'da korkunç olay! Engelli komşusunun burnunu kırdı ve sıcak su ile yaktı
Amasya'da korkunç olay! Engelli komşusunun burnunu kırdı ve sıcak su ile yaktı Amasya feci bir olay yaşandı. Engelli komşusu ile tartışan Mehmet Ü, komşusunun önce burnunu kırdı sonra da sıcak su ile yaktı. Mahkemeye çıkan Mehmet Ü. adli kontrolle serbest bırakıldı.
22.04.2024 Gündem
Kuyumcudan şoke eden plan! 'Sigortadan para almak için aracını yaktı'
Kuyumcudan şoke eden plan! 'Sigortadan para almak için aracını yaktı' Samsun'da bir kuyumcu, 'sigortadan para almak için araç kundakladığı' iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklandı.
22.04.2024 Gündem
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay Samsun’da ehliyetsiz sürücü M.B.'nin (17) kullandığı otomobilin motosiklete çarptığı kazada ölen kurye Sefa Şerif Efe'nin (23) cenazesi, memleketi Tokat'ta toprağa verildi. Sefa ile ilgili yürek yakan detay herkesi kahretti.
21.04.2024 Gündem
İstanbul’un göbeğinde kurşun yağdırdı! 'Sevgilimin gözü önünde küçük düşürdüler'
İstanbul’un göbeğinde kurşun yağdırdı! 'Sevgilimin gözü önünde küçük düşürdüler' Beyoğlu’nda sevgilisini evine bırakan genç, motosikletiyle sokakta gürültü yapınca bina sakinlerinin tepkisi ile karşılaştı. Sevgilisinin önünde küçük düşürüldüğünü iddia eden genç ertesi sabah, binaya kurşun yağdırdı. Ekipler tarafından evinde silahla yakalanan saldırgan tutuklandı.
21.04.2024 Gündem
Özgür Özel: Başımızın üstündeki cam tavanı kırdık
Özgür Özel: Başımızın üstündeki cam tavanı kırdık CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Siyasetin başarı kapısı bizim partiye kapalıydı. Başımızın üstünde bir cam tavan vardı. Yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramayacağız diye artık zıplamıyorduk da. Artık siyasetin başarı kapısı açıldı" dedi.
18.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Çatalca'da vahşet: Eşini öldürmeden önce şok paylaşım... 6 yaşındaki kızları her şeyi izledi
Çatalca'da vahşet: Eşini öldürmeden önce şok paylaşım... 6 yaşındaki kızları her şeyi izledi İstanbul Çatalca'da tartıştığı eşi Asya Can'ı öldüren Bahattin Can'ın 3 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Haberler
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira Herkes küçük bir kasabaya yerleşerek arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeyi hayal etmiştir. 20 yıldır çok iyi dost olan dört çift, bunu yapmanın yolunu buldu. Birbirlerine daha yakın yaşamak isteyen arkadaşlar uzun süre plan yaptıktan sonra kendilerine 10 dönümlük arazi üzerinde küçük bir köy inşa etti.
22.04.2024 Yaşam
SON DAKİKA KABİNE TOPLANTISI KARARLARI AÇIKLANDI! Kabine Toplantısı karaları ne oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yaptı?
SON DAKİKA KABİNE TOPLANTISI KARARLARI AÇIKLANDI! Kabine Toplantısı karaları ne oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yaptı? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin ardından Kabine ilk kez toplandı. 2024 yılının 4. kabine toplantısı Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. Kabine'de Orta Doğu'da yükselen tansiyon, enflasyon, fahiş fiyat artışları, Orta Vadeli Plan gibi yoğun bir gündem masada yer aldı. Peki Kabine Toplantısı ne zaman, kararları ne oldu? İşte Kabine Toplantısı gündem maddeleri...
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Nuri Şahin'den Antalyaspor ve Borussia Dortmund itirafı: Zor bir karardı!
Nuri Şahin'den Antalyaspor ve Borussia Dortmund itirafı: Zor bir karardı! Borussia Dortmund'un yardımcı antrenörü Nuri Şahin önemli açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Almanya Bundesliga
Evi soyulan kadının sitemi: Hırsız da böyle mi yapar!
Evi soyulan kadının sitemi: Hırsız da böyle mi yapar! Aksaray'da evi soyulan kadın cep telefonuyla evini görüntülerken paramparça gördüğü eşyaları karşısında “Hırsız da böyle mi yapar?” diye sitem etti.
16.04.2024 Gündem
‘Karımı İngiltere’ye gönderdim’ dedi, 2 gece camide yattı! 34 yıllık eşine korkunç plan
‘Karımı İngiltere’ye gönderdim’ dedi, 2 gece camide yattı! 34 yıllık eşine korkunç plan Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayıp durumu anlatması üzerine ortaya çıktığı öğrenilirken, 2 gün önce namaza gittiği caminin imanına eşini İngiltere’ye gönderdiğini söylediği bildirildi.
16.04.2024 Gündem
Bayram ziyaretinde feci olay! Eşini öldürüp, kuzenini yaralayıp kendini vurdu
Bayram ziyaretinde feci olay! Eşini öldürüp, kuzenini yaralayıp kendini vurdu Balıkesir'de bir kişi, bayram ziyaretine gittiği baba evinde çıkan tartışmada eşini öldürüp, kuzenini yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar teşebbüsünde bulundu.
16.04.2024 Gündem
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı...
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı... Petrol Latincede taş (yani petra) ve yağ (yani oleum) sözcüklerinden oluşan bir kelime. Taşın yağı anlamına geliyor. Bugünlerde dünyada yine taşın yağı konuşuluyor.
16.04.2024 Ekonomi
Okan Buruk'tan Alanyaspor maçı sonrası Süper Kupa ve Fenerbahöçe sözleri!
Okan Buruk'tan Alanyaspor maçı sonrası Süper Kupa ve Fenerbahöçe sözleri! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Galatasaray
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım!
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım! Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırmakla suçlanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. ve 14 sanık hakkında hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Plan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.