Polonya

Polonya

Son dakika POLONYA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan POLONYA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan POLONYA haber sayfamızda...

Polonya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.971 polonya haberi bulunmuştur.
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024 grubu netleşti!
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024 grubu netleşti! EURO 2024'te mücadele edecek A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın rakipleri netlik kazandı.
18.04.2024 Diğer
Beşiktaş Ayos, Olivia Rozanski'yi transfer etti!
Beşiktaş Ayos, Olivia Rozanski'yi transfer etti! Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş Ayos, Polonyalı smaçör Olivia Rozanski'yi kadrosuna kattı.
17.04.2024 Voleybol
Fernando Santos, Polonya ve Portekiz'de gündem oldu: Giderek artan sorunları var!
Fernando Santos, Polonya ve Portekiz'de gündem oldu: Giderek artan sorunları var! Fernando Santos'un Beşiktaş ile yollarının ayrılması, siyah-beyazlılar öncesindeki durağı olan Polonya'da ve ülkesi Portekiz'de geniş yankı uyandırdı.
14.04.2024 Beşiktaş
İspanya'da, 686 milyon dolarlık esrar kaçakçılığı yapan çete çökertildi
İspanya'da, 686 milyon dolarlık esrar kaçakçılığı yapan çete çökertildi İspanya polisi öncülüğünde, 35 ülkede 686 milyon dolarlık esrar dolandırıcılığı yapan çeteye baskın düzenlendi.
13.04.2024 Dünya
Kiraz ihracatında 250 milyon dolarlık hedef
Kiraz ihracatında 250 milyon dolarlık hedef Kiraz üretiminde dünya lideri olan Türkiye’de 2024 yılının ilk kiraz hasadı, baharın erken gelmesiyle birlikte 2023 yılına göre bir hafta önce yapıldı.
13.04.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Lojistik sektörümüz dünyada 11'inci sırada yer aldı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Lojistik sektörümüz dünyada 11'inci sırada yer aldı Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Lojistik taşımacılık sektörümüz, 100 milyon dolarlık pazar büyüklüğü ile küresel lojistik pazarından yüzde 2,5 pay alırken dünya sıralamasında 11'inci sırada yer aldı" denildi.
13.04.2024 Ekonomi
Alman ve İngiliz talebi zirve yaptı
Alman ve İngiliz talebi zirve yaptı Bu yıl turizmde yaz sezonu erken başladı. Yabancı havayolu şirketleri ve tur operatörleri Türkiye’ye yüksek talep öngörüsüyle daha fazla yer satın aldı. En çok Alman ve İngiliz turistler gelecek.
11.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de bir devir sona eriyor! Milli yıldız için ayrılık kararı
Fenerbahçe'de bir devir sona eriyor! Milli yıldız için ayrılık kararı Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı ile final serisinde kozlarını paylaşan Fenerbahçe'de sezon sonu milli yıldız ile ayrılık yaşanacak.
10.04.2024 Voleybol
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Haberler
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Dünya
Fenerbahçe'ye yeni başantrenör iddiası! İtalyanlar yazdı
Fenerbahçe'ye yeni başantrenör iddiası! İtalyanlar yazdı Fenerbahçe Opet'in gelecek sezon Lavarini ile devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Öte yandan İtalya'dan sarı-lacivertlilerin yeni başantrenörüyle ilgili iddia geldi.
9.04.2024 Voleybol
"Kemer'de yer bulmak zorlaşacak'
"Kemer'de yer bulmak zorlaşacak' Antalya'nın Kemer ilçesinde Ramazan Bayramı ile yüzde 80'lerde başlayacak olan turizm sezonunda mayıs sonu itibarıyla yüksek sezona girileceğini belirten Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, bu tarihten sonra ilçede yer bulmanın zor olacağını vurguladı.
8.04.2024 Ekonomi
Otomotiv ihracatı 3,2 milyar dolar oldu
Otomotiv ihracatı 3,2 milyar dolar oldu Türkiye otomotiv endüstrisinin ihracatı, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 1,8 azalarak 3,2 milyar dolar oldu.
7.04.2024 Ekonomi
'Cazibe tuzaklarına' dikkat! Havalimanında başlıyor, tanışma uygulamasında resmi tuzak
'Cazibe tuzaklarına' dikkat! Havalimanında başlıyor, tanışma uygulamasında resmi tuzak Almanya'nın onlarca yıldır yaşadığı en büyük casusluk skandalını takip eden açıklama, online flörtleriyle yaşayacakları ilk randevuları için romantik hayalleri olan turistleri, kendilerini bekleyen 'resmi tuzağa' karşı uyardı.
5.04.2024 Dünya
Dünya çocuklarının başkenti her zaman İstanbul
Dünya çocuklarının başkenti her zaman İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 19-25 Nisan arasında düzenlenecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nde 16 ülkeden çocuklar buluşuyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
Arçelik'ten marka dönüşümü açıklaması!
Arçelik'ten marka dönüşümü açıklaması! Arçelik A.Ş.'nin, Türkiye dahil tüm coğrafyalardaki kurumsal markası Beko olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Fındık ihracatı arttı
Fındık ihracatı arttı Türkiye’den 2024 yılı Ocak-Mart döneminde 77 bin 309 ton karşılığı 605 milyon 865 bin 60 dolar olarak gerçekleşen fındık ihracatı ile miktarda yüzde 9 ve değerde yüzde 34 oranlı ihracat artışı yaşandı.
4.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor!
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor! Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek lider Galatasaray'ı yakından takibini sürdürdü. Spor yazarları 6 golün atıldığı, seyir açısından zevkli maçı yorumladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Bahçeşehir'den büyük başarı! Europe Cup'ta finale yükseldi
Bahçeşehir'den büyük başarı! Europe Cup'ta finale yükseldi Europe Cup'ın yarı final eşleşmesinde Bahçeşehir Koleji, deplasmanda 81-80 mağlup olduğu İtalyan ekibi İtelyum Varese'yi iç sahada 81-73 mağlup ederek finale yükseldi.
3.04.2024 Basketbol
Antalya turizminde 3 aylık rekor!
Antalya turizminde 3 aylık rekor! Geçen yıl turizm tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşan Antalya, 2024'ün üç aylık döneminde aylık bazda rekor kırmayı sürdürüyor. Mart ayında ilk defa 500 binin üzerinde turist gören kentte, 3 aylık dönemde ise ilk kez 1 milyon barajı aşıldı.
3.04.2024 Ekonomi
Orta Doğu'da yüksek gerilim! ‘Ceza’ ve ‘intikam’ sözleri
Orta Doğu'da yüksek gerilim! ‘Ceza’ ve ‘intikam’ sözleri İsrail’in Suriye’de de olsa doğrudan İran’a ait bir hedefi vurması büyük ses getirirken, bu saldırının Ortadoğu’da İsrail ve İran arasındaki gerilimi daha da yükseltmesi bekleniyor.
3.04.2024 Dünya
Beşiktaş'ta yeni transfere talip çıktı! Premier Lig ekibinin radarında
Beşiktaş'ta yeni transfere talip çıktı! Premier Lig ekibinin radarında Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında.
2.04.2024 Beşiktaş
Bahçeden ambalaja hayatı ‘aronya’
Bahçeden ambalaja hayatı ‘aronya’ Aronyanın, 200 milyar dolarlık küresel gıda takviyesi pazarında yıldızının parlayacağını öngören girişimci Aylin Kalafatoğlu, kurulumuna destek verdiği bahçelerden aldığı meyveleri ambalajlı ürüne dönüştürüyor, iç pazarın yanı sıra ihracatta da büyüyor.
2.04.2024 Kobi
Polonya Başbakanı: Savaş gerçek bir tehdit ve Avrupa hazır değil
Polonya Başbakanı: Savaş gerçek bir tehdit ve Avrupa hazır değil Polonya Başbakanı Donald Tusk, Rusya’nın 'savaş öncesi' dönemde olduğunu ve tüm kıtanın akıbeti açısından Ukrayna’nın Rusya’ya yenilmemesi gerektiğini söyledi.
30.03.2024 Dünya
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
30.03.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Polonya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.