Premier League

Premier League

Son dakika premier league haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan premier league gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan premier league haber sayfamızda...

Premier League

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 976 premier league haberi bulunmuştur.
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi Kuzey Kore devlet televizyonu bahçecilikle ilgili bir programını yayınladı. Ancak şaşırtan bir detayla...
27.03.2024 Dünya
Hakan Bilgin: Bizi tercih etmiyorlar
Hakan Bilgin: Bizi tercih etmiyorlar Hakan Bilgin, eşi Çiğdem Bilgin ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. "En son 'Aşk Mevsimi'nde rol aldım" diyen Bilgin, komedi oyuncusu olarak tanımlandığı için televizyonda tercih edilmediğini söyledi.
14.03.2024 Cadde
Acun Ilıcalı Milliyet'e konuştu! En büyük hayalim...
Acun Ilıcalı Milliyet'e konuştu! En büyük hayalim... Survivor nedeniyle Dominik’le Türkiye arasında mekik dokuyan Acun Ilıcalı’nın yoğun iş temposundan vakit ayırmasıyla gerçekleşen bu röportajın ilk sorusu biraz uzun oldu. Bunun nedeni de sorunun içinde saklı. Soru cevap bölümüne geçmeden bir bilgi vereyim; O Ses Türkiye 31 Aralık 2024’e kadar olmayacak. Çünkü Survivor bitince Master Chef başlayacağı için O Ses Türkiye’nin ekran serüveni O Ses Yılbaşı olarak sürecek.
11.02.2024 Pazar
İspanya'dan flaş iddia! Türk kulüplerinden 'Avrupa Süper Ligi' kararı
İspanya'dan flaş iddia! Türk kulüplerinden 'Avrupa Süper Ligi' kararı Avrupa Süper Ligi projesine dair yeni gelişmeler yaşanırken Türk kulüpleri için çarpıcı bir gelişme yaşandı.
21.12.2023 Galatasaray
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Süper Kupa açıklaması!
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Süper Kupa açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu, 2023 Turkcell Süper Kupa'nın daha önce açıklandığı gibi 29 Aralık Cuma saat 20.45'te Suudi Arabistan'da oynanancağını yeniden belirtti.
23.11.2023 Futbol
Everton'a 10 puan silme cezası! Küme düşme hattına gerilediler
Everton'a 10 puan silme cezası! Küme düşme hattına gerilediler Everton, Premier League'in sürdürülebilirlik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 10 puan silme cezası aldı.
Manchester United'da Alex Ferguson sürprizi! Geri dönüyor
Manchester United'da Alex Ferguson sürprizi! Geri dönüyor Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Manchester United'da Sir Alex Ferguson gelişmesi yaşanıyor. Efsane isim kulübe yeniden geri dönüyor.
Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer açıklaması: Heyecan verici olabilir!
Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer açıklaması: Heyecan verici olabilir! Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu, transfere dair önemli ifadeler kullandı.
7.11.2023 Galatasaray
Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'a sakatlık şoku!
Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'a sakatlık şoku! Milli ara sonrası Galatasaray'la karşılaşacak olan Beşiktaş'a tecrübeli futbolcudan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip sakatlığı açıkladı.
14.10.2023 Beşiktaş
Rizespor, Jonjo Shelvey transferini açıkladı!
Rizespor, Jonjo Shelvey transferini açıkladı! Trendyol Süper Lig ekiplerinden Rizespor, Nottingham Forest'tan Jonjo Shelvey'i renklerine bağladı.
14.09.2023 Rizespor
Andre Gomes kimdir, kaç yaşında? Gomes hangi mevkide oynuyor?
Andre Gomes kimdir, kaç yaşında? Gomes hangi mevkide oynuyor? Andre Filipe Tavares Gomes, 30 Temmuz 1993 doğumlu Portekizli profesyonel futbolcudur. Premier League takımlarından Everton'da orta saha mevkinde oynamaktadır.
12.09.2023 Bilgi Rehberi
Sacha Boey: 100 milyon euroya Suudi Arabistan'a giderim
Sacha Boey: 100 milyon euroya Suudi Arabistan'a giderim Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Sacha Boey, Fransız basınından So Foot'a açıklamalarda bulundu.
7.09.2023 Galatasaray
Pendikspor beraberliği sonrası Beşiktaş'ın yıldızını eleştirdi! 'Rakiplerine teslim oldu'
Pendikspor beraberliği sonrası Beşiktaş'ın yıldızını eleştirdi! 'Rakiplerine teslim oldu' Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş, Pendikspor ile kendi evinde 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlıların puan kaybı yaşadığı maçı spor yazarları değerlendirdi.
21.08.2023 Beşiktaş
Anderson Talisca'dan transfer açıklaması! 'O statta, o seyirciyle oynamak isterim'
Anderson Talisca'dan transfer açıklaması! 'O statta, o seyirciyle oynamak isterim' Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve şu anki kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da sürdüren Anderson Talisca, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda siyah-beyazlı ekibin transfer listesinde olan Brezilyalı yıldız futbolcu açıklamalarda bulundu.
17.08.2023 Dünyadan Futbol
YILDIZ FUTBOLCU HAKIM ZIYECH KİMDİR? Ziyech kaç yaşında ve nereli?
YILDIZ FUTBOLCU HAKIM ZIYECH KİMDİR? Ziyech kaç yaşında ve nereli? Hakim Ziyech, Faslı profesyonel bir futbolcudur. Premier League takımlarından Chelsea'de orta saha oyuncusu olarak forma giymektedir.
17.08.2023 Skorer
Futbolcu Wilfried Zaha kimdir, kaç yaşında? Zaha hangi mevkide oynuyor?
Futbolcu Wilfried Zaha kimdir, kaç yaşında? Zaha hangi mevkide oynuyor? Wilfried Zaha, İngiltere'nin Crystal Palace takımında forma giyen sağ kanat ve forvet oyuncusudur. Zaha, hızlı ve teknik bir oyuncudur ve iki ayağında da iyi oynamaktadır. Zaha, Crystal Palace'ın en önemli oyuncularından biridir ve kariyerinde daha fazla gol atarak ve kupalar kazanarak başarısını devam ettirmeyi hedeflemektedir.
23.07.2023 Bilgi Rehberi
ÖZEL | Fenerbahçe'den Wilfried Zaha'ya rekor teklif! Kabul ederse tarihe geçecek
ÖZEL | Fenerbahçe'den Wilfried Zaha'ya rekor teklif! Kabul ederse tarihe geçecek İsmail Kartal'ın talebi doğrultusunda Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmak için yoğun uğraşlar veren Fenerbahçe, Fildişi Sahilli futbolcu için kesenin ağzını açtı. Wilfried Zaha'nın bu teklifi kabul etmesi halinde Fenerbahçe tarihinin en çok kazanan oyuncusu olacağı belirtildi.
21.07.2023 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçeli oyuncuların istediği yıldız! Takıma seviye atlatacak
İşte Fenerbahçeli oyuncuların istediği yıldız! Takıma seviye atlatacak İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon iddialı bir kadro kurarak Süper Lig'deki şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertli takım, listeye eklediği yıldız isim dikkat çekiyor. Öte yandan söz konusu yıldız futbolcuyu, Fenerbahçeli oyuncuların bile takımda görmek istediği öğrenildi.
12.07.2023 Fenerbahçe
Anadolu Efes'te Ergin Ataman'dan Fenerbahçe başantrenörü Itoudis’e 'Euroleague' göndermesi!
Anadolu Efes'te Ergin Ataman'dan Fenerbahçe başantrenörü Itoudis’e 'Euroleague' göndermesi! Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu mağlup ederken mücadele sonunda başanternör Ergin Ataman'dan rakip koç Dimitris Itoudis’e 'Euroleague' göndermesi geldi
Eyüpspor'da Arda Turan siftah yapamadı!
Eyüpspor'da Arda Turan siftah yapamadı! Spor Toto 1. Lig'de Eyüpspor'un başına geçen Arda Turan, ilk teknik direktörlük kariyerine istediği gibi başlayamadı.
17.05.2023 1.Lig
VakıfBank Giovanni Guidetti’nin acı günü!
VakıfBank Giovanni Guidetti’nin acı günü! Sultanlar Ligi'nde VakıfBank ve Sırbistan Milli Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti’nin annesi Laura Guidetti hayatını kaybetti.
16.05.2023 Voleybol
Emre Belözoğlu'ndan İtalyan basınına iddialı açıklama! 'Avrupa'nın en iyilerinden olacak'
Emre Belözoğlu'ndan İtalyan basınına iddialı açıklama! 'Avrupa'nın en iyilerinden olacak' Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, İtalyan basınına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, Süper Lig'de forma giyen genç yetenek hakkında iddialı sözler de dile getirdi. İşte detaylar...
16.05.2023 Basaksehir
Premier League şampiyonluğundan küme düşme hattına!
Premier League şampiyonluğundan küme düşme hattına! İngiltere Premier League'de küme düşme hattının dikkat çeken takımı bir zamanlar şampiyonluk yaşayan Leicester City oldu.
Galatasaray'da Sacha Boey'dan Okan Buruk sözleri! Transfer sorusunu cevapladı
Galatasaray'da Sacha Boey'dan Okan Buruk sözleri! Transfer sorusunu cevapladı Galatasaray'da sezon başı kadroda düşünülmeyen ve daha sonra forma şansı bulduğu müsabakalarda gösterdiği performans ile Okan Buruk'un vazgeçilmez futbolcusu olan Sacha Boey, hocası hakkına açıklamalarda bulundu. Öte yandan Fransız futbolcu, son zamanlarda çıkan transfer iddialarına cevap verdi.
14.04.2023 Galatasaray
Haji Wright'tan Galatasaray için transfer sözleri! 'Doğru yolda olduğumu gösterir'
Haji Wright'tan Galatasaray için transfer sözleri! 'Doğru yolda olduğumu gösterir' Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor'un golcü futbolcusu Haji Wright, bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri çekmiş durumda. Transfer döneminde ismi sıklıkla Galatasaray ile anılan yıldız futbolcu, bu iddialara açıklama getirdi.
5.04.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Premier League ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.