Putin

Putin

Son dakika Putin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Putin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Putin haber sayfamızda...

Putin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.127 putin haberi bulunmuştur.
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor Bloomberg, Ukrayna'ya destek sağlamak isteyen ABD'nin Türkiye'nin kapısını çalmaya hazırlandığını duyurdu. Bu haber akıllara geçtiğimiz ay üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesini tekrar gündeme getirdi.
28.03.2024 Dünya
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Rusya'nın kahraman ilan ettiği İslam Halilov: En son ben koştum!
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Rusya'nın kahraman ilan ettiği İslam Halilov: En son ben koştum! Rusya'nın başkentinden aynı gün arka arkaya gelen çıkışları Bloomber'in gündemi değiştiren haberi izledi, CNN Türk ekibi ise, saldırı sırasında yüzden fazla kişiyi kurtaran İslam Haliov'la röportaj yaptı.
27.03.2024 Dünya
Özel'in 'adaylarınızı çekin' çağrısına Akşener'den yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır
Özel'in 'adaylarınızı çekin' çağrısına Akşener'den yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir, Edirne ve Ordu adaylarını çekilmesini istemişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Özgür Özel'in bu sözlerine çok sert tepki geldi: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır. Bu kaçıncı.
27.03.2024 Galeri
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın ifadesi ortaya çıktı
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın ifadesi ortaya çıktı CHP İl binasında para sayma görüntüleriyle ilgili Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek ifade verdi.
28.03.2024 Gündem
Nusr-Et'e saldıranlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı
Nusr-Et'e saldıranlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beşiktaş’taki “Nusr-Et” isimli iş yerine yönelik silahlı saldırı eylemine karşı düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Erdoğan, 9 Mayıs’ta ABD’ye gidiyor! İşte masadaki başlıklar...
Erdoğan, 9 Mayıs’ta ABD’ye gidiyor! İşte masadaki başlıklar... Yerel seçim sonrası diplomasi trafiği yoğun olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD Başkanı Biden'ın davetlisi olarak Washington'a gideceği öğrenildi. Peki kritik ziyaretin gündeminde neler var?
27.03.2024 Gündem
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir!
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir! Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Perşembe gününe dikkat çeken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önemli uyarılarda bulundururken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hava durumu tahminlerini paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Rusya: Moskova'daki terör eyleminin arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna var
Rusya: Moskova'daki terör eyleminin arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna var Rusya istihbarat şefi, Moskova'daki terör saldırısında Batılı istihbarat servislerinin doğrudan bağlantısı olduğunu ileri sürdü.
27.03.2024 Dünya
‘Ukrayna’ seslerinin ardında ne yatıyor?
‘Ukrayna’ seslerinin ardında ne yatıyor? Moskova’daki terör saldırısının ardından Rus yönetiminin DAEŞ’i değil, Ukrayna ve Batı’yı hedef alan söylemi dikkat çekiyor. Bu propagandanın ardında yeni bir seferberlik yatıyor olabilir.
27.03.2024 Dünya
Rusya'da yas: Konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölenler anılıyor
Rusya'da yas: Konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölenler anılıyor Rusya Devlet Başkanı Putin, on yıllardır Rus topraklarında meydana gelen en ölümcül saldırının arkasında somut delil göstermeden Ukrayna'nın olduğunu iddia etti.
26.03.2024 Dünya
Rusya'daki konser salonu saldırısında son dakika... ABD bombardıman uçağı Rusya'ya yöneldi, MİG-31'ler hemen havalandı
Rusya'daki konser salonu saldırısında son dakika... ABD bombardıman uçağı Rusya'ya yöneldi, MİG-31'ler hemen havalandı İkinci kez televizyona çıkan Putin'in dilindeki değişim gözden kaçmadı, saldırıdan bir saat sonra başlayıp dalga dalga yayılan çarpıtmanın ana kaynağı ise bir montaj video. Çin Komünist Partisi'nin yayın organı Global Times'ta yayımlanan bir haber, Rusya'da bir bölümüyle yankı buldu. Rus jetleri ise kendilerine doğru gelen ABD bombardıman uçağını fark edince harekete geçti.
26.03.2024 Dünya
Sinop’ta nükleer için Rusya gündemde
Sinop’ta nükleer için Rusya gündemde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sinop’ta yapılması planlanan Türkiye’nin ikinci nükleer santrali için ilk santral gibi Rusya’yı işaret ederek, “Sinop’ta Rosatom’la işbirliğimizi geliştireceğiz” dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Suçlamaları kabul ettiler
Suçlamaları kabul ettiler Moskova’daki terör saldırısı sonrası yakalanan şüpheliler, mahkemede suçlamaları kabul etti. Şüphelilerin hali dikkat çekerken, işkence suçlamaları yöneltilmesine neden oldu.
26.03.2024 Dünya
Yeni Zelanda'da ırkçı saldırı! 'Terörist' diyerek yumrukladı: 'Türklüğüm için savaşırım'
Yeni Zelanda'da ırkçı saldırı! 'Terörist' diyerek yumrukladı: 'Türklüğüm için savaşırım' Yiğit Kurt, 10 yıldan fazladır dünyayı gezen hem bir gezgin hem de bir rehber. Ancak son yaptığı Yeni Zelanda seyahatinde kendisini, kaldığı hostelde ırkçı saldırının ortasında yumruklanırken buldu. Kafasına aldığı darbeler sonucu hastaneye kaldırılan Yiğit, “Gurur duyduğum Türklüğüme karşı ne olursa olsun savaşırım” diyerek başına gelenleri Milliyet.com.tr'ye anlattı.
26.03.2024 Yaşam
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir'
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir' İstanbul Bağcılar'da geçen sene okuldan çıkan M.Y.'yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan Metin Şenay'a dair peş peşe gelen kan donduran itiraflar hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Sistematik şekilde yıllarca birçok çocuğun istismar edildiğinin ortaya çıkması, milyonların vicdanını derinden yaraladı. Sapık sucu dehşetinde gözden kaçırılan 3 detay ise anne-babalara ders verir nitelikte.
26.03.2024 Gündem
Putin Moskova'daki saldırı ile ilgili konuştu! "ABD ikna etmeye çalışıyor"
Putin Moskova'daki saldırı ile ilgili konuştu! "ABD ikna etmeye çalışıyor" Moskova'daki konser salonu saldırısı ile ilgili Rusya Devlet Başkanı Putin "ABD, saldırıda Ukrayna'nın izi olmadığına dair ikna etmeye çalışıyor” dedi.
25.03.2024 Dünya
Hem katledip hem kaydetmişler
Hem katledip hem kaydetmişler Moskova’daki korkunç terör saldırısıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, eylemi üstlenen DAEŞ, teröristlerin üzerlerinde bulunan kameralardan çekilen video görüntülerini de paylaştı! Detaylar ise dehşet verici.
25.03.2024 Dünya
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi? İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde “İnadına CHP inadına sol” sloganı atılması üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” açıklamasında bulundu.
24.03.2024 Gündem
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Şok fotoğraf ortaya çıktı!
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Şok fotoğraf ortaya çıktı! Saldırıyı üstlenen terör örgütü DEAŞ'ın kendi yayınladığı 91 saniyelik video, kan dondurdu. Saldırganlardan birinin ABD'nin uyarı yaptığı gün konser salonunu ziyaret ettiği belirlendi. Rüstem Aziyev ise halihazırda cephede savaşan bir komutan yardımcısı çıktı.
25.03.2024 Dünya
Rusya yas tutuyor
Rusya yas tutuyor 133 insanın öldürüldüğü terör saldırısının ardından bugün Milli Yas ilan edilen Rusya'da, konser salonunun önüne çiçekler ve oyuncak ayılar bırakıldı.
24.03.2024 Dünya
Dünyada son dakika... Rus füzesi NATO hava sahasına girdi! Bitmek bilmeyen 39 saniye
Dünyada son dakika... Rus füzesi NATO hava sahasına girdi! Bitmek bilmeyen 39 saniye Kuzey Kutbu kıyısındaki Murmansk'tan havalanan stratejik bombardıman uçakları Tu-95'ler, Ukrayna'ya füze yağdırdı. Putin'in on yıl önce el koyduğu Kırım'ın başkenti Sivastopol'da da gece yarısı füze paniği yaşandı. NATO radarları Oserdow köyü semalarında ilerleyen bir füze tespit edince, ortalık karıştı.
24.03.2024 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim'den Putin'e taziye
Kuzey Kore lideri Kim'den Putin'e taziye Moskova'daki konser salonu saldırısı için Rus mevkidaşına taziye mesajı gönderen Kuzey Kore lideri, hiçbir şeyin insan hayatını tehdit eden 'alçak' terör eylemlerini haklı çıkaramayacağını söyledi.
24.03.2024 Dünya
İstanbul'da Rusya Başkonsolosluğu’nda bayraklar yarıya indirildi
İstanbul'da Rusya Başkonsolosluğu’nda bayraklar yarıya indirildi Rusya'nın başkenti Moskova'da konser salonuna düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler için 24 Mart’ta bir günlük ‘Milli Yas’ ilan edildi. Milli yas nedeniyle Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu bayrakları yarıya indirdi.
24.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Putin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.