Şafak Baskını

Şafak Baskını

Son dakika şafak baskını haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şafak baskını gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şafak baskını haber sayfamızda...

Şafak Baskını

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 244 şafak baskını haberi bulunmuştur.
Bursa’da nefes kesen operasyon! O kaçtı helikopter takip etti
Bursa’da nefes kesen operasyon! O kaçtı helikopter takip etti Bursa'nın İnegöl ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik 1000 polisin katıldığı şafak operasyonunda 49 torbacı gözaltına alındı. Torbacılardan birisi kaçmak isterken helikopterdeki ekipler tarafından fark edilip takibe alındı. Sokaktaki ekipler onu da kıskıvrak yakaladı.
17.01.2024 Gündem
Ankara'da FETÖ operasyonu! Bakan Soylu detayları açıkladı
Ankara'da FETÖ operasyonu! Bakan Soylu detayları açıkladı Ankara'daki FETÖ operasyonuna ilişkin konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 59 ilde 543 gözaltı gerçekleştiğini söyledi. Operasyonun neden sonra açıklandığını söyleyen Bakan Soylu, şüphelilerin telefonlarına dikkat çekti.
18.10.2022 Haberler
59 ilde FETÖ operasyonu! Bakan Soylu detayları açıkladı
59 ilde FETÖ operasyonu! Bakan Soylu detayları açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ'ye yönelik 59 ilde gerçekleştirilen operasyonda 543 gözaltı gerçekleştiğini söyledi. Operasyonun detayları ortaya çıkarken terör örgütünün uyguladığı yeni yöntemi de deşifre oldu.
18.10.2022 Gündem
Karaman'da 'Dayı-3' operasyonu: 5 gözaltı
Karaman'da 'Dayı-3' operasyonu: 5 gözaltı Karaman'da, uyuşturucu ticareti yapan şebekeye yönelik 'Dayı' adı verilen operasyonun 3'üncü dalgasında, 5 kişi gözaltına alındı. Daha önce yapılan 2 operasyonda 27 şüpheliden 18'i tutuklanıp 9'u serbest bırakılmıştı.
7.06.2022 Haberler
İstanbul’da uyuşturucu satıcılarına şafak baskını
İstanbul’da uyuşturucu satıcılarına şafak baskını İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak yapılan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyona Özel harekat polisi de destek verdi.
6.04.2022 Haberler
Şaka gibi hırsızlık şebekesi! Kamyonetin önüne yazdırdıkları yazı yakalattı
Şaka gibi hırsızlık şebekesi! Kamyonetin önüne yazdırdıkları yazı yakalattı Denizli’de 163 ayrı suç kayıtları ortaya çıkan 7 kişilik şebekesini, suçta kullandıkları kamyonetin önüne yazdırdıkları ifade yakalattı. Çaldıkları 3 tavus kuşunu kesip yeme ile satma konusunda fikir ayrılığı yaşayan şebeke üyelerinden birisinin sadece kapı çalması dikkat çekti.
5.03.2022 Gündem
Son dakika: ABD ve Rusya arasında kritik görüşme! Açıklama geldi
Son dakika: ABD ve Rusya arasında kritik görüşme! Açıklama geldi Son dakika haberine göre; Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken yaptıkları telefonda görüşmesinde, güvenlik garantileri taslağı konusunda istişarelere devam edilmesi konusunda anlaştığı bildirildi. Öte yandan Rusya Savunma Bakanlığı bu sabah tatbikatları sona eren bazı birliklerin Ukrayna sınırından üslerine dönmeye başladığını açıkladı. Wall Street Journal gazetesi, Moskova'dan çekilmeye ilişkin karışık açıklamalar geldiğini manşetinden duyurdu. İngiliz medyası ise Amerikan istihbaratına dayandırdığı haberinde savaşın gece yarısı füze saldırılarıyla başlayacağını yazdı. İşte yaşanan son gelişmeler...
15.02.2022 Dünya
Son dakika... Dünyayı sarsan haber! Rus işgali için saat verdiler
Son dakika... Dünyayı sarsan haber! Rus işgali için saat verdiler Son dakika haberlere göre, Rusya Savunma Bakanlığı bu sabah tatbikatları sona eren bazı birliklerin Ukrayna sınırından üslerine dönmeye başladığını açıkladı. Wall Street Journal gazetesi, Moskova'dan çekilmeye ilişkin karışık açıklamalar geldiğini manşetinden duyurdu. İngiliz medyası ise Amerikan istihbaratına dayandırdığı haberinde savaşın gece yarısı füze saldırılarıyla başlayacağını yazdı.
15.02.2022 Dünya
Hapis cezaları kesinleşenlere şafak baskını! 113 şüpheli gözaltına alındı
Hapis cezaları kesinleşenlere şafak baskını! 113 şüpheli gözaltına alındı İstanbul’da mahkeme tarafından haklarında verilen cezalar kesinleşen ve firari durumda olan şüphelilere yönelik operasyon yapıldı. 578 adrese yapılan baskında 5 yıl ile 27 yıl arasında değişen hapis cezası bulunan 113 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan hakkında yakalama kararı bulunan 15 kişinin yakalandığı da öğrenildi. 
12.02.2022 Gündem
ABD'de Hindu tapınaklarındaki davayla insan kaçakçılığı ortaya çıkarıldı
ABD'de Hindu tapınaklarındaki davayla insan kaçakçılığı ortaya çıkarıldı ABD'deki Hint işçilerin, kendilerini ABD'ye getiren Hindistanlı bir gruba açtığı dava, insan kaçakçılığı skandalını ortaya çıkardı.
11.11.2021 Dünya
Son dakika: Sabahın ilk ışıklarında şok baskın! Böyle yakalandılar...
Son dakika: Sabahın ilk ışıklarında şok baskın! Böyle yakalandılar... Aldığı ihbarı değerlendiren polis ekipleri, verilen adrese gittiklerinde hayatlarının şokunu yaşadı. Son dakika haberine göre, hayretler içinde kalan polis memurlarının vücut kameraları kayıttaydı ve yaşananları anbean kaydetti.
17.02.2021 Dünya
Silah kaçakçılarına şafak baskını: 40 gözaltı
Silah kaçakçılarına şafak baskını: 40 gözaltı Gelen bir son dakika haberine göre; Merkezi İzmir olmak üzere 3 ilde silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi. 17 tabanca ve 13 pompalı tüfek ele geçirildiği operasyonda, 40 şüpheli gözaltına alındı.
16.02.2021 Gündem
Adana'da suç örgütüne şafak baskını
Adana'da suç örgütüne şafak baskını Adana'da polis, tespit edilen bir suç örgütüne yönelik şafak vakti operasyon yaptı. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
13.11.2020 Gündem
Jandarma ile MİT'ten operasyon! DEAŞ ve PKK'lılar yakalandı
Jandarma ile MİT'ten operasyon! DEAŞ ve PKK'lılar yakalandı Bursa’da, jandarma ve MİT'in ortaklaşa düzenlediği DEAŞ ve PKK terör örgütüne yönelik operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı.
13.10.2020 Gündem
Samsun'da gasp şüphelilerine şafak operasyonu
Samsun'da gasp şüphelilerine şafak operasyonu Samsun'da, kadınların otostop çekerek ya da önlerine yatarak durdurdukları kamyonlardan gasp yapanlara yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda, 2'si kadın 3 kişi gözaltına alındı.  
23.09.2020 Gündem
Son dakika... Adana'da terör örgütünün uyuyan hücresine şafak baskını
Son dakika... Adana'da terör örgütünün uyuyan hücresine şafak baskını Gelen son dakika haberine göre; Adana'da terör örgütü DEAŞ uyuyan hücresinde yer aldığı belirlenen yabancın uyruklu 6 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti yapılan operasyonda zanlılar gözaltına alındı.
22.09.2020 Gündem
Zehir tacirlerine şafak baskını! 24 gözaltı
Zehir tacirlerine şafak baskını! 24 gözaltı Bursa başta olmak üzere İstanbul, Kayseri, Yozgat ve Ankara’da eş zamanlı yapılan operasyonlarda uyuşturucu ticareti yapan 24 kişi gözaltına alındı. Sabahın ilk saatlerinde yapılan operasyonda 5,5 kilo metamfetamin, 35 gram esrar, satışa hazır halde paketlenmiş bir miktar sentetik kannabinoid ele geçirildi.
2.03.2020 Gündem
Torbacılara şafak baskını! Gözaltına alındılar
Torbacılara şafak baskını! Gözaltına alındılar Adana'nın Ceyhan ilçesinde uyuşturucu sattığı öne sürülen 9 zanlının yakalanması için şafak vakti özel harekat polisleri kapıları koç başlarıyla kırarak evlere girip, 8 kişiyi gözaltına aldı.
20.02.2020 Gündem
İstanbul'un 7 ilçesine şafak baskını! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul'un 7 ilçesine şafak baskını! Çok sayıda gözaltı var İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine yönelik sabah saatlerinde il genelinde 7 ilçede 40 adrese eş zamanlı operasyon yaptı.
11.02.2020 Gündem
Uyuşturucu satıcılarına şafak baskını
Uyuşturucu satıcılarına şafak baskını Adana’da uyuşturucu satıcılarına yönelik yürütülen soruşturmada 24 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti yapılan operasyona çok sayıda kişi gözaltına alındı.
30.12.2019 Gündem
Organize suç örgütüne şafak baskını!
Organize suç örgütüne şafak baskını! İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde silahlı suç örgütü kurarak uyuşturucu ticareti, çek-senet tahsilatı yapmak gibi suçlara karıştığı iddia edilen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon yaptı.
10.12.2019 Gündem
Şafak baskını! Çamaşır makinesine gizlemişler
Şafak baskını! Çamaşır makinesine gizlemişler Eskişehir’de sokakta uyuşturucu sattığı belirlenen şüphelilere yönelik 200 polisin katıldığı şafak operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çamaşır makinesine gizlenmiş uyuşturucu maddelerinin yanı sıra hap ve kurusıkı tabancalar ve bıçaklar ele geçirildi.
21.11.2019 Gündem
Ucuz tatil vaadiyle 2 milyon liralık acentaya şafak baskını!
Ucuz tatil vaadiyle 2 milyon liralık acentaya şafak baskını! Antalya merkezli 7 ilde, Almanya’da kurdukları şirket üzerinden uluslararası seyahat acentalarının ismini kullanarak dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen 23 şüpheli şafak operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerin 5 yıldızlı otellerin görsellerini ve acentalerin ismini kullanarak ucuza tatil vaadiyle çoğunluğu Türk ve Alman vatandaşı yüzlerce kişiyi dolandırdıkları ileri iddia edildi. Şüphelilerin hesaplarındaki 2 milyon TL'yi Türkiye'de kullandıkları belirlendi.
18.11.2019 Haberler
350 polisle operasyon! 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı
350 polisle operasyon! 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı Konya’nın merkez Karatay ilçesinde polisin yaptığı narkotik ve asayiş operasyonunda 1'i kadın, 4 kişi gözaltına alındı.
13.11.2019 Gündem
Bursa'da üniversiteli kızlara dehşeti yaşattı! Tam 452 kamera...
Bursa'da üniversiteli kızlara dehşeti yaşattı! Tam 452 kamera... Bursa'da üniversiteli kız öğrencilerin kaldığı yurt çevresinde teşhircilik ve sözlü cinsel tacizde bulunan sapık, polis ekiplerinin 452 adet güvenlik kamerasını tek tek incelemesi sonucu evine yapılan operasyonla yakalandı. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof Saim Kılavuz da Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan'a teşekkür ederek, "Sevgili gençler kendinizi güvende hissedin" mesajı paylaştı.
11.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şafak Baskını ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.