Sahrap Soysal

Sahrap Soysal

Son dakika Sahrap Soysal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sahrap Soysal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sahrap Soysal haber sayfamızda...

Sahrap Soysal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 102 sahrap soysal haberi bulunmuştur.
51 aile mirası reçeteyle Türk mutfağının haritası
51 aile mirası reçeteyle Türk mutfağının haritası Anadolu’nun lezzet haritası okurla buluştu! Göçmen Artisan Bakery’nin desteğiyle Selin Atasoy ve Sahrap Soysal tarafından hazırlanan “Lezzet Göçünün İzinde... Aile Mirası Reçeteler” kitabının tanıtımı büyük ilgiyle karşılandı.
4.03.2024 Kültür Sanat
Dolu dolu HORECA
Dolu dolu HORECA Bu yıl 4. kez düzenlenecek HORECA Fair, 6-9 Mart günleri arasında Fuar İzmir’de ziyaretçilerini ağırlayacak. Depremzedeler yararına dayanışma mutfağı kurulacak.
2.03.2023 Ege
Melek Baykal kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Melek Baykal kimdir?
Melek Baykal kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Melek Baykal kimdir? Şarkılar Bizi Söyler bugün yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Pek çok yapımda rol alan Melek Baykal, Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında bulunuyor. Peki Şarkılar Bizi Söyler konuğu Melek Baykal kimdir?
21.01.2023 Bilgi Rehberi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Seyyah Buray Buray, ‘Ne Gezdin Be Buray’ın ikinci sezonuyla yine maceradan maceraya koşuyor...
17.01.2023 Cadde
Emek dostu başkan
Emek dostu başkan Buca Belediyesi ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel İş 5 No’lu Şube’de örgütlü işçiler arasında gerçekleştirilen toplu sözleşme, yüz güldüren bir maaş artışı ile son buldu.
18.09.2022 Ege
‘Üretici köyünde doymalı’
‘Üretici köyünde doymalı’ 91. İzmir Enternasyonal Fuarı ve Terra Madre Anadolu’nun üçüncü gününde, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile İzmir Köy Koop. Birlik Başkanı Neptün Soyer’in ev sahipliğini üstlendiği İzmir Sofrası, önemli isimleri buluşturdu.
5.09.2022 Ege
Kadın kooperatifleri lezzet çıkarması yaptı
Kadın kooperatifleri lezzet çıkarması yaptı 10. Olivtech Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı, Köy-Koop İzmir Birlik Başkanı Neptün Soyer, Şef Sahrap Soysal ve İzmir Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Dinç’in katıldığı mutfak şovuna ev sahipliği yaptı.
30.05.2022 Ege
“Zeytinyağlı Yiyelim Aman”
“Zeytinyağlı Yiyelim Aman” Ünlü yemek uzmanı ve yazar Sahrap Soysal HORECA Fair’in en renkli dakikalarına imza attı
21.02.2022 Ege
İHBİR’in İhracat Bir‘İnci’leri Ödül Töreni yapıldı
İHBİR’in İhracat Bir‘İnci’leri Ödül Töreni yapıldı İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) tarafından düzenlenen ‘İHBİR’in İhracat Bir‘İnci’leri Ödül Töreni’ İstanbul'daki bir otelde yapıldı. Törende konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, "Son çeyrekte yüzde 7,4 büyüdük, ikinci çeyrekte 21,7 büyüdük, ilk çeyrekte yüzde 7 büyüdük, seneyi yüzde 10 civarında büyüme ile kapatacağız. İhracatçılarımız olmasa bunların hiçbirini başaramazdık” dedi.
17.12.2021 Ekonomi
Lezzetten duman altı!
Lezzetten duman altı! Uluslararası Adana Lezzet Festivali, “Coğrafya Lezzettir” temasıyla bu yıl 5. kez kapılarını açtı. Gastronomi konferanslarıyla başlayan festivalde, birbirinden ünlü şeflerin lezzet sahnesindeki şovları da yoğun ilgi gördü
10.10.2021 Gündem
Gastro Show 7 Şehir 7 Bölge konseptiyle başlıyor
Gastro Show 7 Şehir 7 Bölge konseptiyle başlıyor ACE of MICE etkinliği ile eş zamanlı olarak, Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan Gastro Show, tüm gastronomi sektörü paydaşlarını bir araya getirerek ticari hacmin artırılmasını ve konferans programlarıyla dünya liderlerini sektörle buluşturuyor .
24.06.2021 Tatil
Meyveli tariflerle mutfaktayız
Meyveli tariflerle mutfaktayız Yeniden evlere kapandığımız şu günlerde mutfaklarımız, bize enerji veren, keyifli bir sığınma alanı olmaya devam edecek. Bizi her gün meşgul edecek “Acaba ne pişirsem?” sorusunda meyveli tariflerden ilham alabilirsiniz
1.05.2021 Cumartesi
Okan Bayülgen: Yeni şöhretli bir insanımız yok
Okan Bayülgen: Yeni şöhretli bir insanımız yok Okan Bayülgen, geçtiğimiz günlerde "Göz Açıp Kapayıncaya Kadar" adını taşıyan belgeseliyle izleyiciyi kahvenin tarihine doğru merak ve lezzet dolu bir yolculuğa çıkardı. Türk kahvesinin izini süren projesiyle bir ilke imza atan Selin Atasoy ve Okan Bayülgen docu-drama türündeki yapıtlarında bu lezzetli içeceğin hikâyesini farklı perspektiflerle ele alıyor. Arçelik'in de katkılarıyla hazırlanan belgeselde Vedat Ozan, Osman Serim, Emrah Safa Gürkan, Sahrap Soysal, Tuncer Tunceli ve Ahmet Ümit gibi kendi alanlarında tanınan isimler de yer alıyor. Kendisi de bir kahve tutkunu olan Okan Bayülgen ile sosyal medyada büyük ilgi gören belgeseli ve kahveyle ilişkisi üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik.
26.03.2021 Kültür Sanat
Karantina modunuza göre kitap önerileri
Karantina modunuza göre kitap önerileri Türkiye’nin önde gelen beş yayınevinden, karantina günlerinde farklı ruh hali, arayış ve ihtiyaçlarımıza yanıt verecek kitap önerileri
12.12.2020 Cumartesi
Adana’da lezzetli festival
Adana’da lezzetli festival Adana, sürdürülebilirliğin markalaşmanın ilk şartlarından olduğunu iyi bilen bir şehir; “İlham veren tüm renkleriyle Adana” temasıyla dördüncüsünü düzenlediği lezzet festivalini dijitale taşıyarak bir ilke imza attı
17.10.2020 Anadolu Kaplanları
Adana’da lezzetli festival
Adana’da lezzetli festival Adana, sürdürülebilirliğin markalaşmanın ilk şartlarından olduğunu iyi bilen bir şehir; “İlham veren tüm renkleriyle Adana” temasıyla dördüncüsünü düzenlediği lezzet festivalini dijitale taşıyarak bir ilke imza attı  
17.10.2020 Cumartesi
Melek Baykal ve Sahrap Soysal'ın corona virüsü tedbiri
Melek Baykal ve Sahrap Soysal'ın corona virüsü tedbiri Oyuncu Melek Baykal, arkadaşı Sahrap Soysal ile bir video yayınladı.
12.03.2020 Magazin
Melek Baykal ve Sahrap Soysal'ın corona virüs tedbiri
Melek Baykal ve Sahrap Soysal'ın corona virüs tedbiri Oyuncu Melek Baykal, arkadaşı Sahrap Soysal ile bir video yayınladı.
12.03.2020 Cadde
Melek Baykal: Kendimden genç erkekle birlikte olursam o ilişkiye saygı duyamam
Melek Baykal: Kendimden genç erkekle birlikte olursam o ilişkiye saygı duyamam ‘Ferhunde Hanımlar’, ‘Cennet Mahallesi’ gibi televizyon klasiklerinin vazgeçilmez ismi Melek Baykal, şimdilerde iki tiyatro oyunuyla birden sahnede; Şen Makas ve Ahududu. Usta sanatçı; tiyatroyu, dizi setlerinin durumunu ve özel hayatını Posta gazetesinden Oya Çınar'a anlattı.
25.01.2020 Cadde
Karaburun’a üzüm dopingi
Karaburun’a üzüm dopingi Kösedere Mahallesi 12. Üzüm Şenliği’nde Nükhet Duru’yu ağırladı. Sanatçı, şarkıları ve danslarıyla Karaburun’u coşturdu
19.08.2019 Ege
Karaburun’da üzüm şenliği
Karaburun’da üzüm şenliği Karaburun Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kösedere Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte düzenlediği ‘12. Kösedere Üzüm Şenliği’, 17-18 Ağustos’ta yapılacak.
5.08.2019 Ege
Kış bereketi
Kış bereketi Türkiye Otelciler Federasyonu, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) ile Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) işbirliğinde GL Platform tarafından düzenlenen Ege Uluslararası 4...
23.02.2019 Ege
Dolu dolu dört gün
Dolu dolu dört gün Fuar İzmir’de düzenlenecek HORECA, her gün ayrı bir etkinliğe sahne olacak...
19.02.2019 Ege
Ege mutfağının lezzeti bu fuarda
2.02.2019 Ege
Ekranda yılbaşı
Ekranda yılbaşı Kanal D’de yılbaşı gecesi dizi, müzik ve sinema keyfi bir arada olacak.
31.12.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sahrap Soysal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.