Samsun

Samsun

Son dakika Samsun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Samsun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Samsun haber sayfamızda...

Samsun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.496 samsun haberi bulunmuştur.
Süper Lig'de 33. haftanın programı açıklandı
Süper Lig'de 33. haftanın programı açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın müsabakalarına ilişkin programı açıkladı. İşte detaylar...
28.03.2024 Süper Lig
Çiftçilere 'süt sağım makinesi' desteği
Çiftçilere 'süt sağım makinesi' desteği Samsun'un 17 ilçesinde 113 kadın çiftçiye Süt Sığırcılığı Eğitim Projesi ile yüzde 75 devlet destekli süt sağım makinesi verildi.
28.03.2024 Ekonomi
SAMSUN Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim sonuçları: 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
SAMSUN Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim sonuçları: 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi 2024 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayları belirlendi. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimde seçim sonuçları ekranı Milliyet.com.tr'de olacak. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde, Büyükşehirlerde hangi parti ve adayların yer alacağı araştırılıyor. Milliyet.com.tr'nin seçim ekranı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. İşte 2024 Samsun Belediye Başkanı adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri hakkında detaylar.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Uyuşturucu satıcılarına geçit yok! 434 kişi yakalandı
Uyuşturucu satıcılarına geçit yok! 434 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucu satıcılarına ve imalatçılarına yönelik düzenlenen Narkoçelik-9 operasyonlarının detaylarını paylaştı.
28.03.2024 Gündem
Uyuşturucuya geçit yok! 434 kişi yakalandı
Uyuşturucuya geçit yok! 434 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucu satıcılarına ve imalatçılarına yönelik düzenlenen Narkoçelik-9 operasyonlarının detaylarını paylaştı.
28.03.2024 Haberler
CHP Genel Başkanı Özel'den seçimlerde oy kullanacak gençlere çağrı
CHP Genel Başkanı Özel'den seçimlerde oy kullanacak gençlere çağrı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bakırköy'de bir otelde düzenlenen 'Rumeli Balkan Buluşması' iftar programına katıldı.
27.03.2024 Gündem
Bir yazar: Sevim Ak kimdir?
Bir yazar: Sevim Ak kimdir? Türk edebiyatı çocuk öyküleri yazan birçok yetenekli yazarı içinde barındırır. Bu yazarlardan biri de Sevim Ak. Sevim Ak'ın hayatı ve eserleri hakkında gelin daha fazla bilgi edinelim.
“Hibrit roket motorunu uzayda ateşlemeyi başaran ilk ülke olacağız”
“Hibrit roket motorunu uzayda ateşlemeyi başaran ilk ülke olacağız” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Türkiye, ‘Ay Projesi’ sayesinde kendi geliştirdiği hibrit roket motorunu uzayda ateşlemeyi başaracak ve böylelikle bu teknolojiye uzayda tecrübe kazandırmış ilk ülke olacağız” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik'
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı. Bakan Ersoy, "13 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile ilk master plan lansmanımızı yaptık. Van'ın da Samsun'la birlikte bu alanda öncülük ettiğini görmekten büyük bir memnuniyet duydum. İl Turizm Master Planları yoğun bir sürecin sonunda şekilleniyor. Sonuç vermesi için titizlikle yürütülmesi gereken bir çalışma bu" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Emekli astsubaya gelen telefon hayatını kararttı! 'Ben böyle bir hataya düşmemiştim'
Emekli astsubaya gelen telefon hayatını kararttı! 'Ben böyle bir hataya düşmemiştim' Samsun’da emekli astsubay Birol Çelebi (58), kendisini telefonla arayıp banka çalışanı olarak tanıtan kişi tarafından 67 bin lira dolandırıldı. Çelebi, “Ben bugüne kadar böyle bir hataya düşmemiştim” dedi.
27.03.2024 Gündem
Önce bıçakladı sonra kaynar suyla yaktı! Elti teröründe karar
Önce bıçakladı sonra kaynar suyla yaktı! Elti teröründe karar Gaziosmanpaşa'da evine gittiği eltisini, çay hazırladığı sırada bıçaklayan ve üzerine kaynar su dökerek yakan sanığın akıl sağlığı raporu çıktı. Mahkeme konuya ilişkin sanık hakkında kararı açıkladı.
27.03.2024 Gündem
Sipariş verdiği 4 bin TL'lik aynayı göndermeyen kişiden şikayetçi oldu
Sipariş verdiği 4 bin TL'lik aynayı göndermeyen kişiden şikayetçi oldu Samsun'da bir vatandaş, sosyal medya hesabı üzerinden sipariş verdiği 4 bin TL'lik otomobil aynasını göndermeyen kişiden şikayetçi oldu.
27.03.2024 Haberler
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir!
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir! Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Perşembe gününe dikkat çeken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önemli uyarılarda bulundururken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hava durumu tahminlerini paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Ali'nin organları 5 kişiye umut olacak
Ali'nin organları 5 kişiye umut olacak Samsun'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden 34 yaşındaki Ali Kara’nın organları 5 kişiye umut olacak.
27.03.2024 Gündem
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz'
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz' Tayland’ı çok seviyor, sık sık ziyaret ediyordu. Bu sevgisi Tayland’da değil ama Türkiye’de onu hayatının aşkıyla buluşturdu. 2012 yılında Taylandlı Thipphawan ile tanışıp evlenen Mustafa Uysal, 2020 yılında Kovid-19 nedeniyle herkes gibi eve kapanmak zorunda kaldı. Ancak bu durum Mustafa ve eşine, hiç beklemedikleri kadar iyi bir boyuta ulaşan yeni bir iş kapısı oldu.
27.03.2024 Yaşam
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayınladı ve bir de uyarıda bulundu. İstanbul dahil birçok il gök gürültülü sağanak yağıştan etkilenecek. Marmara bölgesinin geneli için de toz taşınımı uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI ve Oy Oranları Milliyet.com.tr'de olacak! Samsun seçim sonuçları canlı takip ekranı
SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI ve Oy Oranları Milliyet.com.tr'de olacak! Samsun seçim sonuçları canlı takip ekranı Türkiye'de her beş yılda bir düzenlenen yerel seçimlerde, Samsun kentinin kaderi belirlenecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte netleşecek. Samsun seçim sonuçlarına ulaşmak için Milliyet.com.tr'nin özel 2024 Seçim Ekranını ziyaret edebilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler halinde sunulacak. Samsun şehrinde seçimin bitmesiyle birlikte son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Samsun seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. Ayrıca geçmiş yerel seçim sonuçları da bu ekranda olacak.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e 2018 yanıtı: Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e 2018 yanıtı: Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2018’deki cumhurbaşkanlığı seçimi gecesinde nerede olduğunu soran CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sosyal medya hesabından yanıt verdi.
26.03.2024 Gündem
SAMSUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM 2024 - Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri (Yerel Seçim Aday Listesi)
SAMSUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM 2024 - Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri (Yerel Seçim Aday Listesi) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayları 2024 belli oldu. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Büyükşehirlerde hangi partiyi, hangi aday temsil edecek araştırılıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere Milliyet.com.tr seçim ekranında kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte 2024 Samsun Belediye Başkan adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: 30 ilde DEAŞ operasyonu
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: 30 ilde DEAŞ operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 ilde düzenlenen DEAŞ operasyonlarından 147 şüphelinin yakalanlığını açıkladı.
26.03.2024 Gündem
SONAR'ın son seçim anket sonucu! Hangi ilde, hangi parti önde?
SONAR'ın son seçim anket sonucu! Hangi ilde, hangi parti önde? SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, 31 Mart seçimleri için yapılan son anketleri yayınladı. Erzurum, Balıkesir, Muğla, Kocaeli, Bolu, Samsun, Aydın ve Manisa'daki anket sonuçlarında hangi parti önde?
26.03.2024 Gündem
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 23 il için sarı kodlu uyarısı yapıldı! Marmara ve Ege’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Roma'da aşk kokusu var! İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan birinci yıllarını kutladı
Roma'da aşk kokusu var! İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan birinci yıllarını kutladı Son olarak Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay ile birlikte rol alan İbrahim Çelikkol, magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Natali Yarcan ile Roma'da yıl dönümü kutladı.
25.03.2024 Cadde
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Samsun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.