Şekip Mosturoğlu

Şekip Mosturoğlu

Son dakika Şekip Mosturoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şekip Mosturoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şekip Mosturoğlu haber sayfamızda...

Şekip Mosturoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.204 şekip mosturoğlu haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a gözdağı! 'Bunu herkes bilsin'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a gözdağı! 'Bunu herkes bilsin' Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, katıldığı iftar yemeğinde çok konuşulacak açıklamalarda bulunurken Galatasaray'la devam eden şampiyonluk yarışına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek'
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek' Trabzon’da yaşanan olayların ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Arkadaşının oğluna hat aldı, olanlar oldu! 6 farklı dava açıldı
Arkadaşının oğluna hat aldı, olanlar oldu! 6 farklı dava açıldı Konya’da araç yedek parça satışı yapan Mustafa Meral'in vefat eden arkadaşının oğluna aldığı telefon hattı başına dert oldu.
23.01.2024 Gündem
Avukat Şekip Mosturoğlu'ndan Seçil Erzan ve Emre Belözoğlu açıklaması
Avukat Şekip Mosturoğlu'ndan Seçil Erzan ve Emre Belözoğlu açıklaması Emre Belözoğlu ve kuzeni Volkan Bahçekapılı’nın Avukatı Şekip Mosturoğlu, geçtiğimiz günlerde görülen 2'nci duruşmayı değerlendirdi.
23.01.2024 Haberler
Avukat Şekip Mosturoğlu'ndan Seçil Erzan ve Emre Belözoğlu açıklaması
Avukat Şekip Mosturoğlu'ndan Seçil Erzan ve Emre Belözoğlu açıklaması Emre Belözoğlu ve kuzeni Volkan Bahçekapılı’nın Avukatı Şekip Mosturoğlu, geçtiğimiz günlerde görülen 2'nci duruşmayı değerlendirdi.
23.01.2024 Gündem
Futbolda şike kumpası davasında 7 yıl 6 ay ceza!
Futbolda şike kumpası davasında 7 yıl 6 ay ceza! "Futbolda şike kumpası" davasının firari sanığıyken gaybubet evinde yakalandığı iddiasıyla yargılanan avukat Cemalettin Mutlu’ya mahkeme, 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
9.01.2024 Futbol
Cemalettin Mutlu’ya 15 yıla kadar hapis talebi
Cemalettin Mutlu’ya 15 yıla kadar hapis talebi FETÖ’nün avukatlık yapılanmasında yer aldığı iddia edilen sanık Cemalettin Mutlu’nun yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Mütalaada sanık Mutlu’nun ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
14.11.2023 Gündem
TFF açıkladı! Onur Bulut dosyası incelenmeye devam edecek
TFF açıkladı! Onur Bulut dosyası incelenmeye devam edecek Türkiye Futbol Federasyonu, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşınan Onur Bulut transferindeki incelenmenin devam edeceğini açıkladı.
22.09.2023 Beşiktaş
Aziz Yıldırım'dan 3 Temmuz mesajı
Aziz Yıldırım'dan 3 Temmuz mesajı Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, Sözde Şike Davası’nın 12’nci yılında “3 Temmuz’un Dünü, Bugünü, Yarını” başlıklı paneli düzenledi.
3.07.2023 Fenerbahçe
Erol Bilecik'ten Aziz Yıldırım'a cevap! Fenerbahçe'nin borcunu açıkladı
Erol Bilecik'ten Aziz Yıldırım'a cevap! Fenerbahçe'nin borcunu açıkladı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, eski başkan Aziz Yıldırım’ın iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Erol Bilecik, "Sayın Aziz Yıldırım’ı gerçekleri görmeye davet ediyorum!" notuyla yaptığı paylaşımda, sarı-lacivertlilerin Aziz Yıldırım dönemindeki borç tablosunu yayımladı.
25.06.2023 Fenerbahçe
Ergin Ataman'dan resmi açıklama! İşte yeni takımı
Ergin Ataman'dan resmi açıklama! İşte yeni takımı Turkish Airlines Euroleague'de Anadolu Efes ile geçen başarısız sezon sonrası takımdan ayrılması beklenen koç Ergin Ataman'ın yeni adresi netleşmek üzere... Tecrübeli çalıştıcının yeni takımında transferler dahi hazırlanmış durumda.
Galatasaray'a İtalya'dan genç yıldız! Avrupa devleri de peşinde
Galatasaray'a İtalya'dan genç yıldız! Avrupa devleri de peşinde Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Öte yandan sarı-kırmızılı kurmaylar, gelecek sezon transfer planlaması için de çalışmalara başladı. Bonservisi Roma'da bulunan yıldız futbolcuya Avrupa devlerinin yanında Galatasaray'ın da talip çıktığı öğrenildi.
19.04.2023 Galatasaray
Beşiktaş'tan flaş transfer hamlesi! Meksikalı santrfor gündeme geldi
Beşiktaş'tan flaş transfer hamlesi! Meksikalı santrfor gündeme geldi Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka'dan oluşan forvet hattına yeni bir oyuncuyu dahil etmek istediği vurgulandı. Meksikalı forvetin Beşiktaş'ın gündemine geldiği belirtildi.
19.04.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı! Transfer teklifleri sonrası harekete geçti
Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı! Transfer teklifleri sonrası harekete geçti Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına harekete geçti. Sarı-lacivertlilerde sözleşmesi sona erecek Enner Valencia'ya gelen transfer teklifleri sonrası flaş bir karara imza atıldı. Fenerbahçe'nin Enner Valencia'ya sunduğu sözleşme şartları ortaya çıktı.
19.04.2023 Fenerbahçe
Ergin Ataman bombası! Panathinaikos sonrası bir dev daha peşine düştü, ayrılık kapıda
Ergin Ataman bombası! Panathinaikos sonrası bir dev daha peşine düştü, ayrılık kapıda Turkish Airlines Euroleague'de play-off dışında kalan Anadolu Efes'te Ergin Ataman için henüz karar verilmedi. Tecrübeli başantrenör için Yunan ekibi Panathinaikos'un devreye girdiği iddia edilmişti. Anadolu Efes'ten ayrılması beklenen Ergin Ataman için bir devin daha harekete geçtiği öne sürüldü.
Kupa Voley'de şampiyon Halkbank!
Kupa Voley'de şampiyon Halkbank! Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu Final maçında Halkbank, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.
18.04.2023 Voleybol
Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez'de Suudi Arabistan krizi! Şoke eden gerçek ortaya çıktı
Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez'de Suudi Arabistan krizi! Şoke eden gerçek ortaya çıktı Futbol kariyerini Al Nassr'da sürdüren Cristiano Ronaldo ile sevgilisi Georgina Rodriguez'in ilişkisinde kriz olduğu ortaya çıktı.
19.04.2023 Magazin
Tecavüz iddiasıyla suçlanan Mason Greenwood'a İtalya'dan sürpriz talip!
Tecavüz iddiasıyla suçlanan Mason Greenwood'a İtalya'dan sürpriz talip! Tecavüze teşebbüs ve cinsel saldırı iddialarıyla yargılanmasının ardından uzun süredir futbol oynamayan Manchester United'ın oyuncusu Mason Greenwood'a İtalya'dan talip çıktı.
18.04.2023 İtalya Serie A
Cristiano Ronaldo'dan Diogo Jota'ya ilginç ketçap tavsiyesi!
Cristiano Ronaldo'dan Diogo Jota'ya ilginç ketçap tavsiyesi! Premier Lig devi Liverpool'un yıldız oyuncusu Diogo Jota, Leeds'i 6-1 yendikleri maçın ardından Cristiano Ronaldo'nun yıllar önce kendisine verdiği ilginç tavsiyeyi açıkladı.
18.04.2023 Dünyadan Futbol
İşte Aziz Yıldırım'ın başkanlık kararı! Şekip Mosturoğlu açıkladı
İşte Aziz Yıldırım'ın başkanlık kararı! Şekip Mosturoğlu açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu, birçok konuda Radyo Gol'e konuştu. Mosturoğlu, sarı-lacivertli kulübün efsane başkanı Aziz Yıldırım'ın kararını da açıkladı.
18.04.2023 Fenerbahçe
TOGG'dan sonra her şey değişti! 'Bu parça ucuzlarsa Çin ile yarışılır'
TOGG'dan sonra her şey değişti! 'Bu parça ucuzlarsa Çin ile yarışılır' Elektrikli otomobil satışları tüm dünyada artmaya devam ederken, birçok kişi bu araçların sektörü nasıl etkileyeceğini merak ediyor. Özellikle Çin merkezli markaların uluslararası pazara girmeye başlamasının ardından elektrikli araç sektörünün otomotiv endüstrisinde bazı değişikliklere sebep olup olmayacağı büyük merak konusu. Yerli otomobil TOGG'un piyasaya girmesiyle Türkiye'de giderek daha da büyük ilgi görmeye başlayan elektrikli araçların durumunu Milliyet Otomotiv Editörü Levent Köprülü'ye sorduk.
18.04.2023 Ekonomi
Aziz Yıldırım'a 108 bin lira tazminat
Aziz Yıldırım'a 108 bin lira tazminat Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, 365 gün haksız tutukluluk talebiyle açtığı tazminat davasını kazandı.
24.03.2023 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın rekor tazminat davası bilirkişiye gönderildi
Aziz Yıldırım'ın rekor tazminat davası bilirkişiye gönderildi Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Şike davası sürecinde 364 gün haksız yere tutuklu kaldığı iddiasıyla, açtığı 777 milyon 741 bin lira maddi ve manevi tazminat davası bilirkişiye gönderildi.
16.06.2022 Diğer
Aziz Yıldırım'dan rekor tazminat talebi
Aziz Yıldırım'dan rekor tazminat talebi Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, haksız tutukluluk talebiyle rekor bir tazminat davası açtı.
11.03.2022 Fenerbahçe
Dorukhan Toköz: Böyle bir futbol şehrine gelmeyi reddedemedim
Dorukhan Toköz: Böyle bir futbol şehrine gelmeyi reddedemedim Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz, bordo-mavili ekibe transfer olmasında teknik direktör Abdullah Avcı’nın önemli etkisi olduğunu belirterek, “Ben Avrupa’ya gitmek istiyordum. Hocamızın bana söylediği şeyler beni çok etkiledi. Böyle bir camiaya gelmek ve böyle bir futbol şehrine gelmeyi de reddedemedim ve buraya geldim” dedi.
7.02.2022 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Şekip Mosturoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.