Sermiyan Midyat

Sermiyan Midyat

Türk dizi ve tiyatro oyuncusu, Senarist.   Hayatı Anne ve babası Kürt kökenli olan Midyat, 2 Aralık 1974'te Ankara'da doğdu. 1998 yılında sınavla girdiği Nöbetçi Tiyatro'da (Ortaoyuncular) Ferhan Şensoy, Derya Baykal, Rasim Öztekin ve Tuncel Kurtiz'den tiyatro eğitimi alan Sermiyan Midyat, 1993 yılından 1996 yılına kadar Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde akademik tiyatro eğitimi gördü. 1994 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümünde üç yıl okuduktan sonra, ayrılarak İşletme Fakültesi'ne geçiş yaptı. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde oyuncu ve yönetmen yardımcısı olarak görev yaptı. Daha sonra, Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay gibi ustalarla çalıştı. 2 ayrı oyunda Oyun Atölyesi'nde oyuncu olarak yer aldı. Birçok dizi ve filmde görev alan Midyat, Emret Komutanım dizisinde Arıza Hamza rolüyle dikkatleri üzerine çekti. 2007 yılında kurduğu Oyunbozan adlı tiyatronun ilk oyunu 9 Ay Son Gün'ü yazıp yönetti. Ayrıca Mustafa Cecelinin seslendirdiği Limon Çiçekleri ve Özcan Denizin seslendirdiği Kalp Yarası şarkılarının sözleri Sermiyan Midyat'a aittir.   Sahip olduğu ödüller Houston Independent Film Festivali: "en iyi komedi filmi" Ay Lav Yu - 2011 Boston International Film Festivali: "en iyi yönetmen" Ay Lav Yu - 2011 Boston International Film Festivali: "en iyi erkek oyuncu" Ay Lav Yu - Sermiyan Midyat - 2011 16. Sadri Alışık Ödülleri: "komedi ya da müzikal en iyi erkek oyuncu" Ay Lav Yu - Sermiyan Midyat - 2011 Rol aldığı tiyatro oyunları 9 Ay Son Gün: Sermiyan Midyat - Tiyatro Oyunbozan Atinalı Timon: William Shakespeare - Oyun Atölyesi Dolu Düşün Boş Konuş: Steven Berkoff - Oyun Atölyesi Çok Tuhaf Soruşturma: Ferhan Şensoy - Orta Oyuncular Kabaremajör Filmografi Oyuncu Hükümet Kadın 2 (2013) Aynı zamanda senaryosu ve yönetimi de kendisine aittir. Hükümet Kadın (2013) Aynı zamanda senaryosu ve yönetimi de kendisine aittir. Kalbim Seni Seçti (2011) Hakan Bey (2011) Ay Lav Yu (2010) Aynı zamanda senaryosu ve yönetimi de kendisine aittir. Hanımeli Sokağı (2010) Eve Dönüş (2006) Polis (2006) Sıla (2006) - Berzan Banyo (2005) Kırık Kanatlar (2005) - Yüzbaşı Şahin Emret Komutanım (2005) - Arıza Hamza Biz Boşanıyoruz (2004) - Ali Babaç Pardon (2004) - Enişte Gece Yürüyüşü (2004) - Süleyman Bir Dilim Aşk (2004) Şarkılar Seni Söyler (2003) - Sinan Şöhretler Kebapçısı (2003) - Ali Babaç Koçum Benim (2002) - Kurtuluş Koç Kuzenlerim (2002) - Serdar Hiçbiryerde (2001) Bizim Otel (2001) Halk Çocuğu (2000) Büyük Firar (2000) Ağlayan Kadın (2000) - Zafer Yönetmen Hükümet Kadın 2 (2013) Hükümet Kadın (2013) Ay Lav Yu (2010) Senaryo yazarı Hükümet Kadın 2 (2013) Hükümet Kadın (2013) Ay Lav Yu (2010) Emret Komutanım (2005) Dişi Kuş (2004) Sınırlı Aşk (2003) Berivan (2002) Aşkına Eşkıya (2001) Yazdığı Şarkılar Limon Çiçekleri - Mustafa Ceceli (2009-Mustafa Ceceli).

Sermiyan Midyat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 346 sermiyan midyat haberi bulunmuştur.
Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? Hükümet Kadın 2 filmi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Bu akşam televizyon ekranlara gelecek olan filmin senaryosunu ve yönetmenliğini Sermiyan Midyat'ın üstlenmiştir. Komedi türünde kaleme alınan Hükümet Kadın 2 filmini ilk kez izleyecek olan sinemaseverler Hükümet Kadın 2 filmi konusu ve oyuncularını merak ediyor. Peki, İşte Hükümet Kadın 2 filmi konusu ve oyuncuları...
20.12.2023 Bilgi Rehberi
Hükümet Kadın filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir ve nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi gerçek hikayemi mi?
Hükümet Kadın filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir ve nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi gerçek hikayemi mi? Hükümet Kadın filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Bu akşam saat 20:00'da Star Tv'de ekranlara gelecek olan yerli komedi filmi ilgiyle takip ediliyor. Peki, Hükümet Kadın filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir ve nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi gerçek hikayemi mi? İşte detaylar…
13.12.2023 Bilgi Rehberi
HÜKÜMET KADIN OYUNCULARI: Hükümet Kadın filmi gerçek mi, nerede çekildi, konusu nedir?
HÜKÜMET KADIN OYUNCULARI: Hükümet Kadın filmi gerçek mi, nerede çekildi, konusu nedir? Hükümet Kadın filmi, 2013 yılında vizyona girdi. Filmin başrolünde Demet Akbağ yer alıyor. Komedi türündeki filmin kadrosunda Sermiyan Midyat, Gülhan Tekin, Ercan Kesal gibi isimlerde yer alıyor. Peki, Hükümet Kadın oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
17.10.2023 Cadde
Kızını kaybetti
Kızını kaybetti Tiyatrocu Orhan Aydın’ın Hatay’da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın, depremin altıncı gününde hayatını kaybetti.
12.02.2023 Gündem
Bir ermişin anısına
Bir ermişin anısına Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Elif Ana”, mucizeler yarattığı ve herkese yardım ettiğine inanılan Kahramanmaraşlı Elif Sugan’ın hayatını, dönemin önemli olaylarıyla paralel anlatıyor.
9.12.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Müslüm Gürses dinlendi Müslüm Gürses, kasım ayında fizy’de ‘En Çok Dinlenen’ sanatçı oldu...
8.12.2022 Cadde
Sevcan Yaşar ile İrsel Çivit evlendi
Sevcan Yaşar ile İrsel Çivit evlendi 2020 yılında, o dönem aşk yaşadığı meslektaşı Sermiyan Midyat ile şiddet iddialarıyla davalık olan Sevcan Yaşar (32), müzisyen İrsel Çivit'le üç ay önce evlilik teklifi almıştı. Güzel oyuncu, kendisinden 18 yaş büyük sevgilisine 'Evet' yanıtını vermişti. Geçtiğimiz günlerde nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan ünlü çift, Fuat Paşa Yalısı'nda nikâh masasına oturdu.
19.11.2022 Cadde
Sevcan Yaşar ve İrsel Çivit nişanlandı
Sevcan Yaşar ve İrsel Çivit nişanlandı Eski sevgilisi Sermiyan Midyat'tan iki yıl önce kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla ayrılan Sevcan Yaşar, müzisyen İrsel Çivit'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü oyuncu Sevcan Yaşar ile sevgilisi İrsel Çivit, nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.
15.11.2022 Cadde
Ağır Romantik oyuncuları tam kadro ve konusu! Ağır Romantik filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu...
Ağır Romantik oyuncuları tam kadro ve konusu! Ağır Romantik filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu... Başarılı oyuncu kadrosuyle Ağır Romantil filmi öne çıkıyor. Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan filmin konusu da hayli dikkat çekici. Tuvana Türkay ve Onur Tuna gibi isimlerin başrolde bulunduğu Ağır Romantik filmi nerede, ne zaman çekildi?
11.09.2022 Cadde
77 yıldır kimliksiz! Fatma nine gözyaşlarına boğuldu
77 yıldır kimliksiz! Fatma nine gözyaşlarına boğuldu Adana’da 77 yaşındaki Fatma ninenin, doğduğu günden bugüne nüfus cüzdanı olmadı. Ölen anne, baba ve eşinin de kimliği olmayan kadın hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
23.06.2022 Haberler
77 yıldır kimliksiz! Fatma nine gözyaşlarına boğuldu
77 yıldır kimliksiz! Fatma nine gözyaşlarına boğuldu Adana’da 77 yaşındaki Fatma ninenin, doğduğu günden bugüne nüfus cüzdanı olmadı. Ölen anne, baba ve eşinin de kimliği olmayan kadın hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
23.06.2022 Gündem
Sermiyan Midyat: Çok yakın arkadaşım, çekmeyin ayıp olur!
Sermiyan Midyat: Çok yakın arkadaşım, çekmeyin ayıp olur! 'Emret Komutanım' dizisinde 'Arıza Hamza' rolüyle dikkatleri üzerine çeken, usta oyuncu Demet Akbağ ile 'Hükümet Kadın' filmlerinde rol alan Sermiyan Midyat, önceki gece Cihangir'de yanında bir kadın arkadaşıyla görüntülendi.
28.05.2022 Cadde
Çekimlere devam
Çekimlere devam Oyuncu kadrosunda Aliye Uzunatağan, İlyas Salman, Sermiyan Midyat, Cezmi Baskın, Füsun Demirel, Orhan Aydın ve Turgay Tanülkü gibi isimlerin yer aldığı ‘Elif Ana’ filminin çekimleri, Elbistan’da devam ediyor.
19.05.2022 Cadde
Ay Lav Yu oyuncuları karakterleri ve konusu! Ay Lav Yu filmi nerede çekildi?
Ay Lav Yu oyuncuları karakterleri ve konusu! Ay Lav Yu filmi nerede çekildi? Ay Lav Yu filmi 2010 yılında vizyona çıktı. Yapımın Ay Lav Yu Tuu adında devam filmi de seyirci karşısına çıktı. Filmde gönlünü yabancı bir kadına kaptıran İbrahim'in hikayesi anlatılıyor. Peki, Ay Lav Yu filmi hangi şehirde çekildi?
17.05.2022 Cadde
Sevcan Yaşar: Davayı devam ettirmeye gücüm yoktu
Sevcan Yaşar: Davayı devam ettirmeye gücüm yoktu Oyuncu Sevcan Yaşar, uzun bir aradan sonra önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Eski sevgilisi Sermiyan Midyat'ın iki yıl önce kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla açılan davada istediği sonuç çıkmadığından dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen oyuncu Sevcan Yaşar, davadan sonra ilk kez konu hakkında konuştu.
4.04.2022 Cadde
‘Gücüm kalmadı’
‘Gücüm kalmadı’ Sevcan Yaşar, Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
4.04.2022 Cadde
Ünlü isimlerden '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' paylaşımları
Ünlü isimlerden '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' paylaşımları Sanat dünyasının önemli isimleri '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı. Her gün başka bir kadına şiddet ve kadın cinayeti haberlerinin gündeme geldiği günlerde duygularını paylaşan ünlü isimlerin ortak dileği, şiddet ve cinayetlerin son bulduğu eşit bir dünya oldu.
8.03.2022 Cadde
Bir Baba Hindu oyuncuları kim? Bir Baba Hindu filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Bir Baba Hindu oyuncuları kim? Bir Baba Hindu filmi nerede çekildi, konusu nedir? Bir Baba Hindu filmi 2016 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde Sermiyan Midyat, Burak Satıbol, Nicole Faria ve Şafak Sezer yer alıyor. Filmde Fadıl'ın aşkı anlatılır. İşte, Bir Baba Hindu oyuncu kadro...
10.02.2022 Cadde
Sermiyan Midyat gözaltına alındı, cezayı ödeyince serbest kaldı
Sermiyan Midyat gözaltına alındı, cezayı ödeyince serbest kaldı Bir davayla ilgili ifade vermediği için hakkında yakalama kararı bulunan Sermiyan Midyat, tiyatro gösterisi için geldiği Malatya'da gözaltına alındı. Ünlü oyuncu, para cezasını ödedikten sonra serbest bırakıldı.
21.01.2022 Cadde
Sermiyan Midyat'a ‘filmi çekmedin’ davası
Sermiyan Midyat'a ‘filmi çekmedin’ davası MGX Film şirketi, sözleşme yapmalarına rağmen “Hükümet Adam” filmini çekmediği gerekçesiyle Sermiyan Midyat’a dava açtı. Şirketin avukatı, Midyat’ın 300 bin TL ile masrafları geri ödemesini talep etti.
7.01.2022 Cadde
Bir Baba Hindu oyuncuları kim, konusu nedir? Bir Baba Hindu nerede, ne zaman çekildi?
Bir Baba Hindu oyuncuları kim, konusu nedir? Bir Baba Hindu nerede, ne zaman çekildi? Bu akşam Bir Baba Hindu adlı yerli komedi filmi ekrana gelecek. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı filmin konusu ve oyuncuları merak edilirken sıklıkla "Bir Baba Hindu filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?" soruları soruluyor.
27.12.2021 Cadde
Hükümet Kadın 2 oyuncuları kim? Hükümet Kadın 2 filmi ne zaman, nerede çekildi, konusu nedir?
Hükümet Kadın 2 oyuncuları kim? Hükümet Kadın 2 filmi ne zaman, nerede çekildi, konusu nedir? Yerli komedi filmi Hükümet Kadın 2, televizyon ekranlarında film severlerin karşısına çıkıyor. Film 2014 yılında vizyona girdi ve başrolünde ise Demet Akbağ ile Sermiyan Midyat yer almıştır. Peki, Hükümet Kadın 2 oyuncu kadrosunda kimler var?
29.11.2021 Cadde
Hükümet Kadın filmi ne zaman, nerede çekildi? Hükümet Kadın oyuncuları tam kadro ve konusu...
Hükümet Kadın filmi ne zaman, nerede çekildi? Hükümet Kadın oyuncuları tam kadro ve konusu... Hükümet Kadın filmi televizyon ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Demet Akbağ, Sermiyan Midyat ve Ercan Kesal gibi isimlerin yer aldığı film oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Hükümet Kadın konusu ise hayli ilgi çekici. İşte, Hükümet Kadın oyuncu kadrosu...
22.11.2021 Cadde
İlyas Salman: Filmden sonra benden nefret etmeyin!
İlyas Salman: Filmden sonra benden nefret etmeyin! Ömrünü iyiliğe adamış bir kişi olan Elif Ana’nın hayat hikayesinin anlatılacağı filmin tanıtım toplantısında konuşan İlyas Salman, canlandıracağı karakter nedeniyle seyircilere seslendi. Oyuncu kadrosunda yer alan Aliye Uzunatağan, Cezmi Baskın, Ali Sürmeli ce Sermiyan Midyat da açıklamalarda bulundu.
21.11.2021 Cadde
'Elif Ana' sete çıkıyor
'Elif Ana' sete çıkıyor 25 Kasım’da sete çıkacak ‘Elif Ana’ filminde rol alan Aliye Uzunatağan, “50’den sonrasını ben oynuyorum” diye konuştu
20.11.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sermiyan Midyat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.