Şeyda Çoşkun

Şeyda Çoşkun

Son dakika Şeyda Çoşkun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şeyda Çoşkun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şeyda Çoşkun haber sayfamızda...

Şeyda Çoşkun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 276 şeyda çoşkun haberi bulunmuştur.
Tuğba Coşkun'dan oğlu Ali Sadi ile poz! Mehmet Ali Erbil'den yorum gecikmedi
Tuğba Coşkun'dan oğlu Ali Sadi ile poz! Mehmet Ali Erbil'den yorum gecikmedi Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen şovmen Mehmet Ali Erbil'in (66) 2011 yılında boşandığı Tuğba Coşkun (44) ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali Sadi, 17 yaşında genç bir delikanlı oldu. Coşkun, oğluyla pozunu paylaştı. Mehmet Ali Erbil'den, oğlu ve eski eşinin pozuna yorum geldi.
6.07.2023 Cadde
Mehmet Ali Erbil'in oğlu Ali Sadi artık delikanlı
Mehmet Ali Erbil'in oğlu Ali Sadi artık delikanlı Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen şovmen Mehmet Ali Erbil'in (66) 2011 yılında boşandığı Tuğba Coşkun (44) ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali Sadi, 17 yaşında genç bir delikanlı oldu.
31.03.2023 Cadde
Mehmet Ali Erbil: Biz hiçbir yerimizi açmıyoruz!
Mehmet Ali Erbil: Biz hiçbir yerimizi açmıyoruz! Mehmet Ali Erbil hakkında, klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay Bilir'i tehdit ettiği iddiasıyla üç ayrı suçtan 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. 'Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan Ronay, Ekim 2021'de ünlü şovmenin kendisine attığı mesajları ifşa etmişti. Yeniköy'de görüntülenen Erbil, kendisine Ece Ronay'la ilgili sorular yöneltilince sert tepki gösterdi.
26.08.2022 Cadde
Bodrum ve Çeşme'den vazgeçmiyorlar! Ünlülerin tatil günlükleri
Bodrum ve Çeşme'den vazgeçmiyorlar! Ünlülerin tatil günlükleri Yazın gelmesi ve havaların ısınmasıyla tatile çıkan magazin dünyasının tanınmış simaları, Bodrum ve Çeşme'den vazgeçmiyor. Bol bol yorgunluk atan ünlü isimler, deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. Kimileri denizi soğuk bulup girmemeyi tercih ederken; kimisi de tekne ile açılıp hem yüzdü hem de balık tuttu. İşte ünlülerin tatillerden objektiflere yansıyan renkli kareler...
17.08.2022 Cadde
Remos'a bir ton karanfil
Remos'a bir ton karanfil Yunan sanatçı Antonis Remos’a sahnede bir ton karanfil döküldü
1.04.2022 Cadde
İrem Derici yedi kilo alınca kendiyle alay etti
İrem Derici yedi kilo alınca kendiyle alay etti Gerek özel hayatı gerek paylaşımlarıyla gerekse tarzıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici kilo aldığını itiraf etti. İrem Derici kendiyle "Bidon Derici" diyerek paylaşımda bulundu.
16.01.2022 Cadde
Şeyda Coşkun: Menopoz dönemi çok zor
Şeyda Coşkun: Menopoz dönemi çok zor Şeyda Çoşkun, önceki akşam Cihangir'de yer alan bir mekandan çıkarken görüntülendi. Arkadaşlarıyla akşam yemeğine çıkan Coşkun, çıkışta gazetecilerle konuşmayı ihmal etmedi.
30.11.2021 Cadde
Tuğba Coşkun: Yangınlar devam ederken tatil yapamazdık
Tuğba Coşkun: Yangınlar devam ederken tatil yapamazdık Tuğba-Şeyda Coşkun kardeşler, müdavimi oldukları Bebek'te objektiflere yansıdı. Bodrum'dan dün döndüğünü ifade eden Tuğba Coşkun, "Orada yangınlar devam ederken tatil yapamazdık" dedi.
7.08.2021 Cadde
Şeyda-Tuğba Coşkun kardeşlerin ATV keyfi
Şeyda-Tuğba Coşkun kardeşlerin ATV keyfi Tuğba Coşkun (42), diyetisyen ve yaşam koçu olan kardeşi Şeyda Coşkun (45) ile birlikte Bodrum Yalıkavak'ta tatilin tadını çıkarıyor.
29.07.2021 Cadde
Deniz Seki'den flaş 'estetik' açıklaması
Deniz Seki'den flaş 'estetik' açıklaması Yeni imajı ve verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Deniz Seki, magazin gündeminden düşmeyen 'estetik yaptırdığı' iddiaları hakkında konuştu.
18.04.2021 Cadde
Mola  yemek  yemiyor
Mola yemek yemiyor Ezgi Mola, Enis Arıkan’ın şov programına konuk oldu.
7.04.2021 Cadde
Değişimiyle şaşırtan Deniz Seki'den yeni poz
Değişimiyle şaşırtan Deniz Seki'den yeni poz Kilo verdikten sonra imaj değiştiren Deniz Seki, yeni pozlarıyla takipçilerini yine şaşırttı. Ünlü şarkıcının son pozuna yorum yağdı.
9.03.2021 Cadde
İşte Şeyda Coşkun'la kilo vermenin bedeli!
İşte Şeyda Coşkun'la kilo vermenin bedeli! Ünlülerin yaşam koçu olarak tanınan Şeyda Coşkun, 28 günlük programlarla müşterilerine sağlıklı zayıflamayı vaat ederken, talep ettiği ücret dikkat çekiyor.
5.03.2021 Cadde
Deniz Seki-İrfan Özçelik aşkı bitti!
Deniz Seki-İrfan Özçelik aşkı bitti! Şeyda Coşkun denetiminde 2.5 ayda 22 kilo veren, imaj değiştirip daha genç bir görünüme kavuşan şarkıcı Deniz Seki, 2019 yılından beri aşk yaşadığı İrfan Özçelik'ten ayrıldı.
5.03.2021 Cadde
Deniz Seki: Vücudumda sarkma söz konusu değil!
Deniz Seki: Vücudumda sarkma söz konusu değil! Deniz Seki'nin, vücudunda oluşan sarkmaları toparlatmak için estetik ameliyata girdiği öne sürülmüştü. 50 yaşındaki şarkıcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.
22.01.2021 Cadde
Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem Tuncer 40 kilo verdi
Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem Tuncer 40 kilo verdi Daha önce “Lahmacun ve halaya bayılırım. Bunlar kıroluksa, en az babam kadar kıroyum” açıklamasıyla gündeme gelen Gizem Tuncer, şimdilerde ise fiziksel değişimiyle adından söz ettiriyor.
22.01.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (18 Oak 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (18 Oak 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
18.01.2021 Magazin
Şeyda Coşkun'un izin belgesi var ama...
Şeyda Coşkun'un izin belgesi var ama... Birçok ünlü ismin spor eğitmenliğini yapan Şeyda Coşkun, önceki gün sokağa çıkma yasağında Kuruçeşme’de görüntülendi.
18.01.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (29 Aralık 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (29 Aralık 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları
29.12.2020 Magazin
Şeyda Coşkun: Spor yapmıyoruz, belgemiz var!
Şeyda Coşkun: Spor yapmıyoruz, belgemiz var! Birçok ünlü ismin spor eğitmenliğini yapan Şeyda Coşkun, önceki gün Bebek sahilinde yürüyüş yaparken görüntülendi. Coşkun kendini, "Spor yapmıyoruz, izin belgemiz var” şeklinde savundu.
29.12.2020 Cadde
İzin belgeli sabah sporu!
İzin belgeli sabah sporu! Birçok ünlü ismin spor eğitmenliğini yapan Şeyda Coşkun, Bebek’te görüntülendi.
29.12.2020 Cadde
22 kilo veren Deniz Seki'nin 'koşu bandı' şartı!
22 kilo veren Deniz Seki'nin 'koşu bandı' şartı! Deniz Seki, 2.5 ayda 22 kilo vererek 36 beden oldu. Şeyda Coşkun’la Instagram canlı yayınında buluşan şarkıcı zayıflama sürecini anlatırken, “Konserlerde kulise koşu bandı istiyorum” dedi.
25.12.2020 Cadde
Feyza Civelek, 'Sol Yanım' için 20 kilo verdi
Feyza Civelek, 'Sol Yanım' için 20 kilo verdi Oyuncu Feyza Civelek, son projesi 'Sol Yanım' için bambaşka bir görüntüye kavuştu. 2,5 ay boyunca Şeyda Coşkun ile çalışan Civelek, 78 kilodan 58 kiloya düştü.
17.11.2020 Cadde
Fikret Orman ile Tuğba Coşkun alışverişte
Fikret Orman ile Tuğba Coşkun alışverişte Beşiktaş Spor Kulübü’nün eski başkanı Fikret Orman, önceki gün sevgilisi Tuğba Coşkun ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektife yansıdı.
16.11.2020 Cadde
‘Ayrılmadık’
‘Ayrılmadık’ Deniz Seki, Ataköy Nossa Costa’da sahne aldı.
26.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şeyda Çoşkun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.