Siirt

Siirt

Son dakika Siirt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Siirt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Siirt haber sayfamızda...

Siirt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.893 siirt haberi bulunmuştur.
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve ileride benzeri kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin araştırılması için Meclis Araştırma komisyonu üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. Radar verilerine göre 16 kent için sarı alarm verildi. İstanbul dahil birçok kentte saatler sonra soğuk ve sağanak hava etkisini gösterecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
17.04.2024 Gündem
Siirt’te hafif ticari aracın çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı
Siirt’te hafif ticari aracın çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı Siirt’te hafif ticari aracın çarptığı motosiklet sürücüsü Salih B. yaralandı.
16.04.2024 Haberler
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için uyarı yapıldı. Bugün 6 kent için sarı alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları...
16.04.2024 Gündem
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü Siirt’te, Ahmet Yıldız (60), ot toplarken 150 metre yüksekten kayalıklara düştü. Yıldız, hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
15.04.2024 Haberler
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Bakan Özhaseki'den uyarı
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Bakan Özhaseki'den uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Perşembe günü ise sağanak yağış yurdun Batı bölgelerinde etkisini gösterecek. Öte yandan hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki uyarıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü Siirt’te, Ahmet Yıldız (60), ot toplarken 150 metre yüksekten kayalıklara düştü. Yıldız, hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
15.04.2024 Gündem
TPAO Siirt’te petrol arayacak
TPAO Siirt’te petrol arayacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen Mercek 17 operasyonlarında 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
15.04.2024 Haberler
Son dakika: Yeni haftada havalar nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu
Son dakika: Yeni haftada havalar nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu Yeni haftada sıcaklıklar yurt genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı 26 dereceyi geçecek. Güneşli hava etkisini sürdürecek, perşembe gününe kadar yağış beklenmiyor.
15.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen Mercek 17 operasyonlarında 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
15.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak?
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak? Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Salı gününden itibaren ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Öte yandan Kars’ta nisan ayında kar sürprizi yaşandı.
14.04.2024 Gündem
Terör örgütüne 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu!
Terör örgütüne 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu! Terör örgütüne yönelik 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 49 kişinin yakalandığı operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
14.04.2024 Haberler
Terör örgütüne 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu!
Terör örgütüne 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu! Terör örgütüne yönelik 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 49 kişinin yakalandığı operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
14.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre yurdun doğu kesiminde kuvvetli yağışlar etkili olacak.
13.04.2024 Gündem
Vaka sayıları son 1 haftada arttı! Uzman doktordan 'maske' uyarısı
Vaka sayıları son 1 haftada arttı! Uzman doktordan 'maske' uyarısı Siirt'te son haftalarda grip vakalarındaki artış nedeniyle Dahiliye Uzmanı Dr. Rıfat Kocaoğlu, "Özellikle yaşlı ve kronik hastalıkları bulunan vatandaşların kalabalık ortamlarda maske takması gerekiyor" dedi.
13.04.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesi dikkat
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesi dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyardı. Yeni harita yayımlandı. Kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesine özellikle dikkat çekildi. Kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar uyarıları peş peşe geldi. İşte hava durumu ile ilgili merak edilen detaylar...
12.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: Marmara ve Ege bölgesine dikkat! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: Marmara ve Ege bölgesine dikkat! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda Kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar ve çığ uyarısında bulunuldu. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceğinin tahmin edildiği belirtildi. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Cumartesi günü değişiyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Cumartesi günü değişiyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayımladı. Buna göre Cumartesi günü yurdun bazı bölgelerinde kuvvetli sağanak yağışlar etkili olacak.
11.04.2024 Gündem
SİİRT BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA 2024? | Siirt'te Ramazan Bayramı Namazı Saat Kaçta Kılınacak? (Diyanet Bayram Namazı Vakti)
SİİRT BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA 2024? | Siirt'te Ramazan Bayramı Namazı Saat Kaçta Kılınacak? (Diyanet Bayram Namazı Vakti) Siirt bayram namazı saati belli oldu. Ramazan Bayramı 2024 bayramın birinci günü kılınacak bayram namazı ile başlayacak. Diyanet İşleri il il bayram namazı saatlerini yayınladı. Peki, Siirt'te Ramazan Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? 2024 Siirt bayram namazı saati.
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Bayramda hava nasıl olacak? Uyarı geldi! İstanbul, Ankara, İzmir...
Bayramda hava nasıl olacak? Uyarı geldi! İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji genel müdürlüğü yeni harita yayımladı. 9 günlük bayram tatilinin ardından hava durumunun nasıl olacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar uyarıldı; kuvvetli rüzgar ve sağanak yağmur geliyor! İşte detaylar...
8.04.2024 Gündem
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı Yüksek Seçim Kurulu(YSK) 31 Mart seçimlerinin ardından Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini karara bağladı.
8.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siirt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.