Sivas

Sivas

Son dakika sivas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sivas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sivas haber sayfamızda...

Sivas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.273 sivas haberi bulunmuştur.
Sivas'ta korkunç olay! 85 yaşındaki görme engelli evinin balkonundan düştü
Sivas'ta korkunç olay! 85 yaşındaki görme engelli evinin balkonundan düştü Sivas'ta görme engelli olan 85 yaşındaki İbrahim Gürdaş 3. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.
26.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
Adana Demirspor-Galatasaray maçı "Şampiyon Oran" ile Misli'de
Adana Demirspor-Galatasaray maçı "Şampiyon Oran" ile Misli'de Süper Lig'in zirvesinde Fenerbahçe ile puan farkını 4 yapan Galatasaray, rahat konumda bulunan Adana Demirspor'la kozlarını Yeni Adana Stadyumu'nda paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
26.04.2024 Adana Demirspor
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Ali Güneş, dev derbi öncesi Skorer'den Nergis Aşkın'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Güneş, Süper Lig'deki çekişmeli geçen şampiyonluk yarışını da yorumlarken, favorisini açıkladı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçeli futbolculardan öz eleştiri! Tadic ve Dzeko devrede
Fenerbahçeli futbolculardan öz eleştiri! Tadic ve Dzeko devrede Sivasspor beraberliğiyle lider Galatasaray’ın dört puan gerisine düşen Fenerbahçe’de futbolcular aralarında yaptığı konuşmalarda kendilerini de eleştirdi. Sarı-lacivertli oyuncuların, ‘Penaltı hatalıydı. Ama maçı son dakikaya bırakmamalıydık’ dedikleri öğrenildi.
26.04.2024 Fenerbahçe
Anne ayı ve yavruları yiyecek ararken görüntülendi
Anne ayı ve yavruları yiyecek ararken görüntülendi Sivas’ın Suşehri ilçesinde doğada yiyecek arayan anne ve yavru ayılar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
25.04.2024 Haberler
Yer: Sivas! Ayılar ve yılanlar böyle görüntülendi
Yer: Sivas! Ayılar ve yılanlar böyle görüntülendi Sivas’ın Suşehri ilçesinde bir kişi, doğa yürüyüşü için çıktığı Köse Dağı'nda kış uykusundan uyanan ayı ve yılanları görüntüledi.
25.04.2024 Haberler
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarı geldi. Bugün 44, yarın 35 kent için sarı alarm verildi. Öte yandan pazar gününü işaret eden Meteoroloji ise önümüzdeki hafta için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yurt geneli için alarm verdi. İşte tüm yurt için yapılan uyarılar…
25.04.2024 Gündem
Yer: Sivas! Ayılar ve yılanlar böyle görüntülendi
Yer: Sivas! Ayılar ve yılanlar böyle görüntülendi Sivas’ın Suşehri ilçesinde bir kişi, doğa yürüyüşü için çıktığı Köse Dağı'nda kış uykusundan uyanan ayı ve yılanları görüntüledi.
25.04.2024 Gündem
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarında artış yaşanırken, Yozgat’ta son bir haftada 255 kişi vücuduna yapışan kene nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurdu.
25.04.2024 Haberler
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarında artış yaşanırken, Yozgat’ta son bir haftada 255 kişi vücuduna yapışan kene nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurdu.
25.04.2024 Gündem
Son 10 günde vakalar arttı! 'Çıplak elle dokunmayın'
Son 10 günde vakalar arttı! 'Çıplak elle dokunmayın' Gümüşhane’de ilkbaharın gelmesiyle birlikte Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Furkan Kurt'tan uyarı geldi. Sonu ölümlerle sonuçlanan KKKA için Gümüşhane’nin de içinde bulunduğu Kelkit Vadisinin en riskli bölge olduğunu belirterek son 10 günde vaka artışları olduğunu söyledi.
25.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan futbolcularına çağrı: Hepinize ihtiyacım olacak
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan futbolcularına çağrı: Hepinize ihtiyacım olacak Fenerbahçe'de teknik heyet oyuncuları tekrar ayağa kaldırmak için düğmeye bastı.
25.04.2024 Fenerbahçe
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet Sivas’ta 1915 yılında güvenip teslim oldukları ermeni doktor tarafından zehirlenerek şehit edilen 40 Osmanlı askeri ve doktorun ihaneti aradan geçen 1 asırdan fazla zamana rağmen unutulmadı.
24.04.2024 Gündem
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Yurtta 23 Nisan neşesi...
Yurtta 23 Nisan neşesi... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt çapında büyük coşku ve neşeyle kutlandı. Törenlerde birbirinden renkli gösteriler sahneleyen çocuklar, oturdukları makam koltuklarında barış mesajları verdi, bu günü kendilerine armağan eden Atatürk’e de saygı ve minnetlerini ifade etti...
24.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı!
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran suskunluğunu bozdu. Saran, Antonio Conte ile anlaştığına yönelik iddialara cevap verdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolculardan anlamlı ziyaret!
Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolculardan anlamlı ziyaret! Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Sivas Numune Hastanesi'ni ziyaret etti.
23.04.2024 Sivasspor
Sivasspor'da Konyaspor maçı mesaisi başladı!
Sivasspor'da Konyaspor maçı mesaisi başladı! Süper Lig'in 34'üncü haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek Sivasspor'da hazırlıklar start aldı.
23.04.2024 Sivasspor
Icardi'den Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı
Icardi'den Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı Galatasaray'da Mauro Icardi, 23 Nisan ile ilgili paylaşımında Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçından bir görsel kullandı.
23.04.2024 Galatasaray
Kanala düşen ineği, suya atlayıp kurtardı
Kanala düşen ineği, suya atlayıp kurtardı Sivas’ın Gölova ilçesinde otlarken kanala düşen ineği, Zülal Polat (33), suya atlayarak kurtardı.
23.04.2024 Haberler
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Eski nişanlıya takipsizlik kararı
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Eski nişanlıya takipsizlik kararı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, 2022 yılında iş insanı Burak Kalfa ile nişanlamış fakat 16 gün sonra ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Nişanlısı ile yollarını ayıran Tuğçe Tayfur, Temmuz 2023'te Burak Kalfa'dan şikayetçi oldu. Hakaret ve tehdit yönünden yapılan değerlendirmede de savcılık kararını verdi.
23.04.2024 Cadde
İrfan Buz, Fenerbahçe'nin en önemli sorununu açıkladı: Basit bir analiz
İrfan Buz, Fenerbahçe'nin en önemli sorununu açıkladı: Basit bir analiz Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında berabere kalarak lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü ve şampiyonluk yolunda ağır bir kayıp yaşadı. Mücadele sonrası tecrübeli teknik direktör İrfan Buz, karşılaşmayı değerlendirdi.
23.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Sivas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.