Takdir

Takdir

Son dakika takdir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan takdir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan takdir haber sayfamızda...

Takdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.615 takdir haberi bulunmuştur.
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Haberler
Bakan Işıkhan: Yeni bir dönem başlayacak
Bakan Işıkhan: Yeni bir dönem başlayacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "30 büyükşehirden yalnızca 11'i CHP'li olmasına rağmen, toplam borcun yüzde 75'i tek başına CHP'ye ait. Ankara için durum daha da vahim. 30 büyükşehrin toplam borcun yüzde 25'i tek başına Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait" dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Gündem
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), “Benim bu duruma gelme sebebim erkekliğime laf edilmesidir. 'Sevgilimle mutlu mesut yaşarım' dedi. Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim" dedi.
28.03.2024 Gündem
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi!
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi! Galatasaray'ın Antalya kampında Dries Mertens açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Galatasaray
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor'
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor' HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Kürtler adına siyaset yaptığını söyleyenlerin, Kürt sorununu var eden, bu sorunun oluşmasına neden olan CHP zihniyeti ile bu kadar sıkı fıkı olmasını, meseleden haberdar olan Kürtler hazmedemiyor” açıklamasını yaptı.
27.03.2024 Gündem
İstanbul'da kredi vaadiyle dolandırıcık yapanlara operasyon
İstanbul'da kredi vaadiyle dolandırıcık yapanlara operasyon İstanbul'da ekipler, çok sayıda kişiyi dolandıran şüpheliler hakkında çalışma başlattı.
27.03.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre nazara alınarak tahliyesine karar verildi.
25.03.2024 Gündem
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır'
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır' Türkiye’de okul ve sporun bir arada yürütebileceğinin en güzel örneklerinden birisi olan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Florya’daki yeni kampüsünde de aynı amaçla hareket etti. Vakıf Başkanı Akın Süel ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Polat bu mükemmel düzeni nasıl kurduklarını MİLLİYET’e anlattı.
24.03.2024 Diğer
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde Romanlarla buluştu.
22.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'koruyucu aile' paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 'koruyucu aile' paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
22.03.2024 Gündem
Thomas Meunier'den Michy Batshuayi eleştirisi! 'İğrenerek soyunma odasına gittim'
Thomas Meunier'den Michy Batshuayi eleştirisi! 'İğrenerek soyunma odasına gittim' Trabzonsporlu futbolcu Thomas Meunier, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili konuştu. Belçika basınına açıklamalarda bulunan Thomas Meunier, bordo-mavililere transfer sürecini de anlattı.
21.03.2024 Trabzonspor
Ümit Şengül: 39-40 puan almayı hedefliyoruz!
Ümit Şengül: 39-40 puan almayı hedefliyoruz! TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor'un teknik direktörü Ümit Şengül, yeşil-beyazlıların sezon sonu hedefi hakkında konuştu.
21.03.2024 2.Lig
Cevdet Yılmaz: Gerçek belediyecilik yapanlar kazanacak
Cevdet Yılmaz: Gerçek belediyecilik yapanlar kazanacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Milletimiz ne yaparsa başımızın üstünde. Ama inanıyoruz ki bu seçimde de laf edenler, algı oluşturanlar değil, gerçek belediyecilik yapanlar, halka hizmet edenler, şehre hizmet edenler kazanacak diye inanıyoruz. Halkımız onlara, güç verecek diye inanıyoruz" dedi.
21.03.2024 Ekonomi
Sürpriz faiz kararı piyasaları nasıl etkiler? Ekonomistler kritik soruyu cevapladı
Sürpriz faiz kararı piyasaları nasıl etkiler? Ekonomistler kritik soruyu cevapladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. TCMB, mart ayında politika faizini sürpriz bir kararla 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı. Peki sürpriz faiz kararını uzman isimler nasıl değerlendirdi? İşte detaylar...
21.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Gündem
Carsten Knobel: Sürdürülebilirlik hedeflerimiz için durmaksızın çalışıyoruz
Carsten Knobel: Sürdürülebilirlik hedeflerimiz için durmaksızın çalışıyoruz Yapıştırıcı Teknolojileri ve Tüketici Markaları alanında faaliyet gösteren Henkel, 2023 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı. Şirketin CEO’su Carsten Knobel, “Sürdürülebilirlik hedeflerimizi hayata geçirmek için durmaksızın çalışıyoruz” diye konuştu.
20.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Takdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.