Taşerona Kadro

Taşerona Kadro

Son dakika taşerona kadro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan taşerona kadro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan taşerona kadro haber sayfamızda...

Taşerona Kadro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 129 taşerona kadro haberi bulunmuştur.
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var?
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var? CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'deki seçim ofisinde partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik 'Emeklileri kışkırtıyor' dediğini aktaran Özel, "Tayyip Bey doğru söylüyorsun. Emeklilerimizin diyarına geldim. Onları sana karşı kışkırtmaya geldim. Emeklilerin kışkırtılmak için, ayağa kalkmak için bana mı ihtiyacı var kardeşim?" ifadelerini kullandı.
17.03.2024 Gündem
TAŞERONA KADRO SON DAKİKA DURUM 👷‍♂️ 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi Torba Yasa'da var mı, Meclis'e geldi mi, ne zaman çıkacak?
TAŞERONA KADRO SON DAKİKA DURUM 👷‍♂️ 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi Torba Yasa'da var mı, Meclis'e geldi mi, ne zaman çıkacak? 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi için sona gelindi. Torba Yasa'da yer alması beklenen taşerona kadro çalışması için gözler seçimlerden önce Meclis'te! 86 maddeden oluşan yasanın 42 maddesi kabul edilmişti. Geriye kalan 44 madde arasında 90 bin taşerona kadro düzenlemesinin de bulunması beklenenler arasında. Peki, taşerona kadro ne zaman Meclis'e ne zaman gelecek?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru Torba yasa maddeleri gündemdeki yerini koruyor. Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona gelindi. Bu çerçevede 3600 ek gösterge, kademeli emeklilik, taşeron işçilere kadro gibi düzenlemelerin torba yasada yer alması bekleniyor.
3.02.2024 Ekonomi
TORBA YASA 2024 ÇIKTI MI, ne zaman çıkacak? 📌Yeni torba yasa maddeleri neler, Meclis'e geldi mi? 2024 Torba yasada son durum...
TORBA YASA 2024 ÇIKTI MI, ne zaman çıkacak? 📌Yeni torba yasa maddeleri neler, Meclis'e geldi mi? 2024 Torba yasada son durum... Torba yasada son durum gündemde bulunuyor. Yeni torba yasada 86 madde yer alıyor. Taşerona kadro, kademeli emeklilik, Bağ-kur prim eşitleme, 3600 ek gösterge gibi pek çok kritik başlığın bulunması beklenen 2024 torba yasa çıktı mı, ne zaman çıkacak?
6.01.2024 Bilgi Rehberi
TORBA YASA ÇIKTI MI, SON DURUM NEDİR? 📣 Yeni torba yasa Meclis'ten geçti mi, maddeleri neler? 2. Torba yasa içeriğinde neler var?
TORBA YASA ÇIKTI MI, SON DURUM NEDİR? 📣 Yeni torba yasa Meclis'ten geçti mi, maddeleri neler? 2. Torba yasa içeriğinde neler var? Torba yasa çıkış tarihi için bekleyiş son bulmak üzere! Taşerona kadro, ev hanımlarına emeklilik, çalışan emeklilere ikramiye ödenmesi gibi birçok önemli maddenin yer alması beklenen 2. torba yasa toplamda 86 maddeden oluşuyor. Peki, torba yasa ne zaman çıkacak?
30.12.2023 Bilgi Rehberi
TAŞERON İŞÇİYE KADRO SON DURUM 💥 90 bin taşeron işçi kimleri kapsıyor, Torba yasada var mı? Kamuda taşeron işçiye kadro düzenlemesi için tarih...
TAŞERON İŞÇİYE KADRO SON DURUM 💥 90 bin taşeron işçi kimleri kapsıyor, Torba yasada var mı? Kamuda taşeron işçiye kadro düzenlemesi için tarih... Taşeron işçiye kadro düzenlemesi için yeni torba yasa bekleniyor! Geçici işçilere yönelik çalışma ardından bir müjde de kamuda çalışan 90 bin taşerona verilmişti. Taşeron işçiye kadro düzenlemesi için gözlerin çevrildiği torba yasanın ilk bölümü kabul edilmişti. İkinci 43 maddelik bölümü Meclis'te görüşülecek! Peki, taşerona kadro torba yasada var mı, 90 bin taşerona kadroda son durum nedir?
30.12.2023 Bilgi Rehberi
TORBA YASA ne zaman çıkıyor, son durum nedir? ⏳ 2. Torba Yasada neler var? Torba Yasa maddeleri ve içeriği...
TORBA YASA ne zaman çıkıyor, son durum nedir? ⏳ 2. Torba Yasada neler var? Torba Yasa maddeleri ve içeriği... Yeni Torba Yasa için çalışmalar sürüyor. 80 maddelik 2. Torba Yasanın ilk iki bölümünde yer alan 42 madde kabul edildi. Gözler taşerona kadro, evlilik kredisi, ev hanımlarına emeklilik gibi başlıkların yer alması beklenen diğer maddelerde! Peki, Torba Yasada neler var, son durum nedir? Torba Yasa içeriği/maddeleir nedir?
14.12.2023 Bilgi Rehberi
TAŞERONA KADRO 2023 SON DAKİKA Haberleri🔧 90 bin taşerona kadro çıktı mı, kimleri kapsıyor, şartlar belli mi? Taşeron işçi kadro düzenlemesi için Torba Yasa bekleniyor!
TAŞERONA KADRO 2023 SON DAKİKA Haberleri🔧 90 bin taşerona kadro çıktı mı, kimleri kapsıyor, şartlar belli mi? Taşeron işçi kadro düzenlemesi için Torba Yasa bekleniyor! Taşeron işçiye kadro düzenlemesi için gözler ikinci Torba Yasa'da! Kamuda çalışan 90 bin taşerona yönelik verilen kadro müjdesi ardından düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi bekleniyor. Taşerona kadro çalışmasının da içerisinde bulunduğu ön görülen 80 maddelik Torba Yasa TBMM Başkanlığı’na sunulmuştu. Peki, taşerona kadroda son durum nedir, şartları belli oldu mu?
14.12.2023 Bilgi Rehberi
TAŞERONA KADRO SON DURUM 2024 | Taşeron işçilere kadro kimleri kapsıyor? Kamuda 90 bin taşeron işçiye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak?
TAŞERONA KADRO SON DURUM 2024 | Taşeron işçilere kadro kimleri kapsıyor? Kamuda 90 bin taşeron işçiye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak? Taşerona kadro son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Meclis'e sunulacak torba yasanın içerisinde yer alması beklenen 90 bin taşerona kadro çalışmaları devam ederken gözler "90 bin taşeron işçiye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak? Taşeron işçilere kadro kimleri kapsıyor?" sorularının cevabına çevrildi. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışmaların büyük kısmının tamamlandığını açıklarken sözleşmeli ve geçici işçilerin kadroya alınmasının ardından 90 bin taşerona kadro çalışmalarının yürütüldüğü belirtilmişti. Kararın çıkması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan gelecek son dakika açıklaması bekleniyor. İşte 90 bin taşerona kadroda son durum...
30.11.2023 Bilgi Rehberi
TAŞERONA KADRO SON DAKİKA GELİŞMELERİ: Kamuda 90 bin taşeron işçiye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak ve kimleri kapsayacak?
TAŞERONA KADRO SON DAKİKA GELİŞMELERİ: Kamuda 90 bin taşeron işçiye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak ve kimleri kapsayacak? Taşerona kadro son durum anbean takip ediliyor. Torba yasa ile birlikte gelmesi beklenen 90 bin taşerona kadro çalışmaları devam ediyor. Sözleşmeli ve geçici işçilerin kadroya alınmasının ardından 90 bin taşerona kadro çalışmalarının yürütüldüğü belirtilmişti. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışmaların büyük kısmının tamamlandığını belirtmişti. Kararın çıkması için gözler TBMM'ye çevrilmişken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan gelecek son dakika açıklaması bekleniyor. Peki, kamuda 90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman çıkacak ve kimleri kapsayacak? İşte 90 bin taşerona kadroda son durum...
28.11.2023 Bilgi Rehberi
TAŞERONA KADRO ne zaman çıkar? Kamuda 90 bin taşeron işçiye kadroda son durum nedir, Meclis'e geldi mi?
TAŞERONA KADRO ne zaman çıkar? Kamuda 90 bin taşeron işçiye kadroda son durum nedir, Meclis'e geldi mi? Taşeron işçiye kadro düzenlemesine sayılı zaman kaldı! eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışmaların büyük kısmının tamamlandığını belirtmişti. Geçici işçilere kadro düzenlemesi ardından taşerona kadro kararı için gözler TBMM'de! Peki, 90 bin taşerona kadro ne zaman çıkar, Meclis'e geldi mi?
20.11.2023 Bilgi Rehberi
SON DURUM || TAŞERONA KADRO ne zaman, başladı mı? 90 Bin taşerona kadro ne zaman? 90 bin taşeron işçiye kadro şartları nedir? İşte son güncel durum
SON DURUM || TAŞERONA KADRO ne zaman, başladı mı? 90 Bin taşerona kadro ne zaman? 90 bin taşeron işçiye kadro şartları nedir? İşte son güncel durum 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi ile ilgili haberler yakından takip ediliyor. Kadroya geçebilmek için sabırsızlanan taşeron işçiler için so durum merakla araştırılıyor. Peki 90 Bin taşerona kadro ne zaman? 90 bin taşeron işçiye kadro şartları nedir? İşte son güncel durum
9.11.2023 Bilgi Rehberi
2023 Taşeron Kadro Son Durum: 90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi?
2023 Taşeron Kadro Son Durum: 90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi? 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi için nefesler tutuldu! Sözleşmeliye, geçici işçilere kadro düzenlemesi ardından sıra taşerona kadro çalışmalarında! Eski Bakan Bilgin, 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesinde sona gelindiğini işaret etmişti. Konu ile yakından ilgilenenler ise ''taşerona kadro ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi?'' sorularını yöneltiyor.
2.11.2023 Bilgi Rehberi
TAŞERONA KADRODA SON DURUM 2023 🔴 90 bin taşeron işçiye kadro verilecek mi, ne zaman?
TAŞERONA KADRODA SON DURUM 2023 🔴 90 bin taşeron işçiye kadro verilecek mi, ne zaman? Taşerona kadroda son durum yakından takip ediliyor. Geçici işçi ve sözleşmeli çalışanlar için kadro düzenlemesi tamamlanarak Resmi Gazete'de yer almıştı. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı bildirilmişti. Gözler Bakan Işıkhan'da! Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak, son durum nedir?
12.10.2023 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yeni kabine üyeleri Anıtkabir'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yeni kabine üyeleri Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Kabine üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı'na vurgu yaptı.
6.06.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yeni kabine üyeleri Anıtkabir'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yeni kabine üyeleri Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Kabine üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı'na vurgu yaptı.
6.06.2023 Gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem Yeni Kabine’yle buluşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından ‘Millete Sesleniş’ konuşması yapacak. Türkiye’nin ikinci yüzyılı için yeni yol haritasının ele alınacağı toplantının öncelikli gündemi ekonomi...
6.06.2023 Haberler
Son dakika...Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem
Son dakika...Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem Yeni Kabine’yle buluşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından ‘Millete Sesleniş’ konuşması yapacak. Türkiye’nin ikinci yüzyılı için yeni yol haritasının ele alınacağı toplantının öncelikli gündemi ekonomi...
6.06.2023 Gündem
Teknokrat ağırlıklı Kabine! 5 Bakanla ilgili çarpıcı detay
Teknokrat ağırlıklı Kabine! 5 Bakanla ilgili çarpıcı detay Yeni dönemde iç ve dış siyasetle ekonomi politikalarında önemli değişikliklere gidilebileceğinin sinyalleri geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın DPT kökenli bir isim olması, hükümetin yeni dönem önceliklerine ilişkin güçlü bir mesaj. 2009’da Maliye Bakanı olarak girdiği Kabine’de 2018’e kadar ekonominin dümeninde olan Şimşek’in 5 yıllık aranın ardından yeniden Hazine’nin başına getirilmesi de ekonomi politikalarında paradigma değişikliğine gidilebileceğinin sinyali...
6.06.2023 Gündem
Yeni dönemin ilk kabine toplantısı yarın yapılacak
Yeni dönemin ilk kabine toplantısı yarın yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yeni kabinesini açıkladı. Bakanlar, devir teslim törenlerini bugün tamamlayacak. Yarın da ilk kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda ekonomi ve terörle mücadele başlıklarının öne çıkması bekleniyor.
5.06.2023 Gündem
90 bin taşerona kadro ne zaman çıkacak, yasalaşacak? Taşerona Kadro'da son durum ne, kimleri kapsıyor?
90 bin taşerona kadro ne zaman çıkacak, yasalaşacak? Taşerona Kadro'da son durum ne, kimleri kapsıyor? 90 bin taşeron işçiye kadro konusunda son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den açıklama geldi. Sayıları 100 bine yaklaşan taşeron işçiye kadro verilmesine ilişkin çalışmalar bir süredir devam ediyordu. Seçim sonrası meclisin açılmasıyla birlikte ilk ele alınacak konulardan biri olan Taşerona kadro şartları merak edilmeye başlandı. Peki Taşerona kadro şartları neler, ne zaman yasalaşacak?
23.05.2023 Bilgi Rehberi
Taşerona kadro Meclis'e ne zaman geliyor? Bakan Vedat Bilgin 90 bin taşeron işçiye kadroda son durumu açıkladı!
Taşerona kadro Meclis'e ne zaman geliyor? Bakan Vedat Bilgin 90 bin taşeron işçiye kadroda son durumu açıkladı! 90 bin taşeron işçiye kadroda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Bakan Vedat Bilgin, kamuda çalışan taşeron işçiye dair kadro düzenlemesinin tamamlandığını belirtti. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkıyor, Meclis'e geldi mi?
27.04.2023 Bilgi Rehberi
TAŞERONA KADRO son durum 2023: 90 bin Taşeron İşçiye kadro düzenlemesi çıktı mı, ne zaman yasalaşır?
TAŞERONA KADRO son durum 2023: 90 bin Taşeron İşçiye kadro düzenlemesi çıktı mı, ne zaman yasalaşır? Taşeron işçiye kadro düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Geçici işçilere kadro teklifinin Meclis'te kabul edilmesinin ardından taşeron işçiler için de gözler Meclis'te. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak? 90 bin taşerona kadro düzenlemesinde son durum nedir?
13.04.2023 Bilgi Rehberi
90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi Meclis'e geldi mi, ne zaman yasalaşacak? Taşerona kadroda son gelişmeler
90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi Meclis'e geldi mi, ne zaman yasalaşacak? Taşerona kadroda son gelişmeler Taşeron işçiye kadro düzenlemesi için gözler Meclis'te! Bakan Vedat Bilgin, geçici işçiye kadro çalışmasının ardından taşerona kadro düzenlemesinin tamamlanacağını belirtmişti. Binlerce geçici işçiye kadro teklifi Meclis'te kabul edildi ve yasalaştı. Taşeronun gözü ise Meclis'e gelmesi beklenen taşerona kadro düzenlemesin! İşte, taşerona kadroda son dakika gelişmeleri...
2.04.2023 Bilgi Rehberi
90 BİN TAŞERONA KADRO ne zaman çıkıyor? Taşeron işçiye kadro düzenlemesi Meclis'e geldi mi, son durum nedir?
90 BİN TAŞERONA KADRO ne zaman çıkıyor? Taşeron işçiye kadro düzenlemesi Meclis'e geldi mi, son durum nedir? Taşeron işçiye kadro çalışmasının tamamlandığına dair duyuru için gözler Bakan Vedat Bilgin'in açıklamalarında! EYT ardından geçici işçiye kadro düzenlemelesinin de hayat geçmesi ile 90 bin taşerona kadro teklifinin yasalaşması bekleniyor olacak. Peki, taşeron işçiye kadro ne zaman Meclis'e gelecek, Resmi Gazete'de ne zaman yayımlanacak?
16.03.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Taşerona Kadro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.