Taşıyıcı Anne

Taşıyıcı Anne

Son dakika taşıyıcı anne haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan taşıyıcı anne gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan taşıyıcı anne haber sayfamızda...

Taşıyıcı Anne

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 499 taşıyıcı anne haberi bulunmuştur.
Paris Hilton bebeğinin yüzünü göstermiyor! Sebebi ortaya çıktı
Paris Hilton bebeğinin yüzünü göstermiyor! Sebebi ortaya çıktı Dünyanın en zengin varislerinden Paris Hilton, ikinci doğumunu yaptığı günden bu yana bebeğini adeta sır gibi saklıyor. Paris Hilton'un kızı London'ın fotoğraflarını paylaşmama sebebini, 42 yaşındaki sosyetik güzelin eşi Carter Reum açıkladı.
8.04.2024 Cadde
Ünlü çiftten müjdeli haber! 'Mahremiyet nedeniyle fotoğraf paylaşmayacağız'
Ünlü çiftten müjdeli haber! 'Mahremiyet nedeniyle fotoğraf paylaşmayacağız' Son olarak 'Annie' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Cameron Diaz, sekiz yıl önce Benji Madden ile hayatını birleştirmişti. Kızları Raddix'i taşıyıcı anne yoluyla kucaklarına alan ikili, müjdeli bir haber verdi.
23.03.2024 Cadde
'Popun Kralı'nın oğlu, miras yüzünden babaannesiyle davalık oldu!
'Popun Kralı'nın oğlu, miras yüzünden babaannesiyle davalık oldu! Michael Jackson'ın annesi Katherine Jackson, dünyaca ünlü şarkıcının müzik haklarının yarısının satılmasıyla ilgili karara itiraz ederek mahkemeye başvurmuştu. Katherine, mahkeme masraflarının diğer mirasçılar (Jackson'ın çocukları Bigi, Prince ve Paris) tarafından karşılanmasını isteyince ortalık karıştı. Bigi Jackson, babaannesi ile miras paralarının harcanmaması için davalık oldu.
22.03.2024 Cadde
20 milyonluk malikanelerinden küf yüzünden taşınmak zorunda kaldılar!
20 milyonluk malikanelerinden küf yüzünden taşınmak zorunda kaldılar! Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile oyuncu ve eski güzellik kraliçesi Priyanka Chopra, 2019'da satın aldıkları lüks malikanelerinde yaşadıkları sorunlarla gündeme geldi. Geçtiğimiz sene küf ve su sızıntısı nedeniyle evin inşaatçılarına dava açan ikilinin, malikanelerinden taşınmak zorunda kaldığı ortaya çıktı.
3.02.2024 Cadde
Adını yıllar önce koymuş! Paris Hilton'dan ikinci bebek müjdesi
Adını yıllar önce koymuş! Paris Hilton'dan ikinci bebek müjdesi Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix henüz bir yaşını doldurmadan, ünlü isimden ikinci bebek müjdesi geldi. Bu sefer bir kız çocuğu olan Hilton, bebeğinin adını yıllar önce koymuştu. İşte detaylar...
25.11.2023 Cadde
Galada talihsiz olay! Ünlü modelin elbisenin fermuarı patladı
Galada talihsiz olay! Ünlü modelin elbisenin fermuarı patladı John Legend ile mutlu bir evlilik sürdüren dört çocuk annesi Chrissy Teigen, geçtiğimiz akşam katıldığı bir galada zor anlar yaşadı. Kırmızı halıda yürüyüp etkinliğin devam ettiği mekana girdikten sonra vücudunu saran elbisesinin fermuarı patlayan Teigen , o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
14.11.2023 Cadde
Nicky Hilton'dan ablası Paris Hilton'un bebeği hakkındaki acımasız yorumlara tepki!
Nicky Hilton'dan ablası Paris Hilton'un bebeği hakkındaki acımasız yorumlara tepki! Sosyetik güzel Paris Hilton, 16 Ocak'ta taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunun fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor. Phoenix'in kafasının büyük görünmesiyle ilgili bazı sosyal medya kullanıcılarının yaptığı olumsuz yorumlara, Paris Hilton'un kardeşi Nicky Hilton Rothschild'dan yanıt geldi.
11.11.2023 Cadde
Can dost klon dost tartışması
Can dost klon dost tartışması Klonlanmış beş köpek sahibi Arjantinli başkan adayı Javier Milei, onlara “dört ayaklı çocuklarım” diyor. Evcil hayvanlarını klonlatan başka ünlüler de var. Klon köpekler etik tartışmalarını da beraberinde getiriyor.
5.11.2023 Pazar
Hayranları endişelenmişti! Paris Hilton bebeğinin sağlık durumunu paylaştı
Hayranları endişelenmişti! Paris Hilton bebeğinin sağlık durumunu paylaştı Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Paris Hilton'un oğlu Phoenix'in kafasının normalden büyük göründüğünü ve hastalığı olabileceğini ileri sürüyordu. Ünlü isim, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.
24.10.2023 Cadde
Oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın'
Oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın' Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix ile çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
21.10.2023 Cadde
Ünlü oyuncu kızıyla İspanya'da görüntülendi! Babasının kim olduğunu sır gibi saklıyor
Ünlü oyuncu kızıyla İspanya'da görüntülendi! Babasının kim olduğunu sır gibi saklıyor Hollywood yıldızı Johnny Depp ile yaklaşık iki yıl evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün olaylı davası, ikilinin uzlaşmaya varmasıyla geçtiğimiz sene aralık ayında sona ermişti. Davayı kaybetmesinin ardından İspanya'ya taşınan Heard, kızı Oonagh Paige ile birlikte objektiflere takıldı.
19.10.2023 Cadde
Defalarca aldatılmıştı! Ünlü ismin 'hadım etme' iması olay oldu
Defalarca aldatılmıştı! Ünlü ismin 'hadım etme' iması olay oldu Bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Tristan Thompson ile birlikteliğinden iki çocuğu olan Khloe Kardashian, ailesiyle birlikte yer aldığı 'The Kardashians' adlı reality şovda kendisini defalarca aldatan eski sevgilisiyle ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.
28.09.2023 Cadde
Elon Musk'ın sırrı! Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı
Elon Musk'ın sırrı! Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı Teknoloji devi Tesla ve Spacex'in kurucusu, Twitter'ın (yeni adıyla X) sahibi olan Elon Musk'ın gizlice bir çocuk sahibi daha olduğu ortaya çıktı. Böylece üç farklı kadından toplam 10 çocuğu olan (ilk çocuğu 10 aylıkken hayatını kaybetmişti) ABD'li milyarderin çocuk sayısı 11'e yükselmiş oldu.
12.09.2023 Cadde
Elon Musk'ın eski sevgilisi sosyal medyadan yalvardı: Oğlumu görmeme izin ver!
Elon Musk'ın eski sevgilisi sosyal medyadan yalvardı: Oğlumu görmeme izin ver! Tesla ve Spacex'in CEO'su Elon Musk'ın eski sevgilisi ve iki çocuğunun annesi Grimes, milyarder iş insanının sahibi olduğu sosyal medya platformu X'ten (Twitter) yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Musk'ın oğlunu görmesine izin vermediğini iddia eden şarkıcı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
9.09.2023 Cadde
Defalarca aldatılmıştı! İntikamını oğlu sayesinde almış
Defalarca aldatılmıştı! İntikamını oğlu sayesinde almış Bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Tristan Thompson ile birlikteliğinden True adında dört yaşında bir kızı olan Khloe Kardashian, geçtiğimiz sene Thompson ile ikinci bebeğini kucağına almıştı. Kendisini defalarca aldatan sevgilisini affettiği için eleştirilen ünlü ismin, intikamını oğlu aracılığıyla aldığı ortaya çıktı.
2.09.2023 Cadde
Naomi Campbell 53 yaşında ikinci kez anne oldu! 'Hoş geldin bebeğim'
Naomi Campbell 53 yaşında ikinci kez anne oldu! 'Hoş geldin bebeğim' 90'lı yılların ünlü süper modeli Naomi Campbell, 2021'in mayıs ayında 50 yaşındayken ilk kez anne olmuştu. Naomi Campbell, 53 yaşında ikinci bebeğini kucağına aldı. Sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından ''Anne olmak için asla geç değildir'' notuyla duyuran ünlü isme tebrik mesajları yağdı.
30.06.2023 Cadde
Beş ay önce doğum yapan Chrissy Teigen tekrar anne oldu!
Beş ay önce doğum yapan Chrissy Teigen tekrar anne oldu! 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren John Legend ile Chrissy Teigen, Eylül 2020'de bebeğini doğumda kaybetmenin acısıyla yıkılmıştı. Ağustos 2022'de tüp bebek yoluyla tekrar hamile kalan ünlü isim, Ocak 2023'te üçüncü bebeğini kucağına almıştı. İkili, tüm hayranlarını şaşırtarak, bir kez daha çocuk sahibi olduklarını açıkladı.
29.06.2023 Cadde
79 yaşında baba olan Robert De Niro: Diğer çocuklarım daha tanışmadı
79 yaşında baba olan Robert De Niro: Diğer çocuklarım daha tanışmadı Geçtiğimiz haftalarda baba olduğunu açıklayan 79 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu Robert De Niro, uzun süre gündemden düşmemişti. Bugüne dek özel hayatı hakkında toplum içinde konuşmaktan kaçınan Robert De Niro, yeni doğan bebeği ve diğer çocuklarıyla ilgili açıklamada bulundu.
19.06.2023 Cadde
Priyanka Chopra'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'İnsanlıktan çıkarıcı bir andı'
Priyanka Chopra'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'İnsanlıktan çıkarıcı bir andı' Hem Bollywood'un hem de Hollywood'un en ünlü yıldızlarından biri olan eski güzellik kraliçesi Priyanka Chopra yaptığı bir itirafla gündeme geldi. Hint asıllı oyuncu kariyerinin ilk yıllarında yaşadığı travmatik anı, "İnsanlıktan çıkarıcı bir andı" diyerek anlattı.
27.05.2023 Cadde
Cannes’da ‘taşıyıcı anne’ protestosu
Cannes’da ‘taşıyıcı anne’ protestosu 76. Cannes Film Festivali’nin ilk gecesinde kırmızı halıda taşıyıcı annelik karşıtı protesto gerçekleşti.
19.05.2023 Dünya
Ünlü oyuncunun kızına giydirdiği bot çok konuşuldu! 'Tarzı benimkinden daha iyi'
Ünlü oyuncunun kızına giydirdiği bot çok konuşuldu! 'Tarzı benimkinden daha iyi' Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Priyanka Chopra, Malti Marie adını verdiği kızına giydirdiği botla gündeme geldi. Jonas'ın, eşinin Anneler Günü'nü kutlamak için paylaştığı bir fotoğrafta görünen, dünyaca ünlü bir markaya ait botun fiyatı ortaya çıkarken; sosyal medya kullanıcıları da Malti'nin tarzına yorum yağdırdı.
15.05.2023 Cadde
Chrissy Teigen, 3'üncü bebeğinin doğum anını paylaştı
Chrissy Teigen, 3'üncü bebeğinin doğum anını paylaştı 2013 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren John Legend ile Chrissy Teigen, Eylül 2020'de bebeğini doğumda kaybetmenin acısıyla yıkılmıştı. Ağustos ayında tüp bebek yoluyla tekrar hamile kaldığını duyuran Teigen, dört ay önce bebeğini dünyaya getirdi.T eigen, kızına taşıyıcı anne aracılığı ile kavuştuğu yönündeki iddialara doğum anında çekilen fotoğraflarla yanıt verdi.
11.05.2023 Cadde
Robert De Niro 7'nci kez baba oldu
Robert De Niro 7'nci kez baba oldu Robert De Niro, yeni filminin tanıtım röportajında şaşırtan bir itirafta bulundu. Özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ünlü aktör, katıldığı programda muhabirin altı çocuğu olduğunu söylemesi üzerine, verdiği yanıtla dikkat çekti.
10.05.2023 Cadde
Çocukken uğradığı istismarı anlattı: Öğretmenim bana ne kadar özel olduğumu söyledi
Çocukken uğradığı istismarı anlattı: Öğretmenim bana ne kadar özel olduğumu söyledi Geçtiğimiz ocak ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan sosyetik güzel Paris Hilton, çocukluğunda yaşadığı korkunç bir olayla gündeme geldi. Yeni yayınlanan anı kitabında, henüz 10'lu yaşlarının başlarında öğretmeni tarafından istismara uğradığını anlatan ünlü isim; "Kendimi kurban olarak görmem uzun süre aldı" dedi.
15.03.2023 Cadde
'Kariyerim boyunca ilk kez eşit işe eşit ücret aldım!'
'Kariyerim boyunca ilk kez eşit işe eşit ücret aldım!' Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Priyanka Chopra, geçtiğimiz gün katıldığı bir festivalde 22 yıllık kariyerinde ilk kez erkek başrol arkadaşıyla eşit ücret aldığını söyleyerek; dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
12.03.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Taşıyıcı Anne ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.