Teşekkür

Teşekkür

Son dakika teşekkür haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teşekkür gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teşekkür haber sayfamızda...

Teşekkür

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 87.211 teşekkür haberi bulunmuştur.
Numan Kurtulmuş: Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi kazan kazan çerçevesine oturtuyoruz
Numan Kurtulmuş: Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi kazan kazan çerçevesine oturtuyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Biz Afrika ülkeleriyle ve halklarıyla ilişkimizi kazan kazan üzerine oturtuyoruz. Her alanda müşterek projeler geliştirerek ülkelerin karşılıklı menfaatlerini sağlayacak şekilde geliştirmek istiyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Fernando Muslera'dan emeklilik kararı! Resmen açıklandı
Fernando Muslera'dan emeklilik kararı! Resmen açıklandı Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera için Uruguay Milli Takımı'ndan açıklama geldi. Deneyimli kaleci Milli Takım kariyerini noktaladı.
25.04.2024 Galatasaray
Mehmet Nuri Ersoy'dan 'Dünya Fikri Mülkiyet Günü' mesajı
Mehmet Nuri Ersoy'dan 'Dünya Fikri Mülkiyet Günü' mesajı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Dünya Fikri Mülkiyet Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.
25.04.2024 Gündem
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Derin Atakan'a tebrik mesajı
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Derin Atakan'a tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris Olimpiyat Oyunları için vize alan milli yelkenci için tebrik mesajı yayımladı.
25.04.2024 Diğer
GAÜN Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği lisans programı onaylandı
GAÜN Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği lisans programı onaylandı Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının, Mesleki Yeterlilik Kurumu 44'üncü Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu toplantısında program akreditasyonuna sahip TYÇ'nin ilgili seviyesine yerleştirildiği bildirildi.
25.04.2024 Eğitim
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
Genetiği değiştirilmiş domuz böbreği ikinci kez başarıyla nakledildi
Genetiği değiştirilmiş domuz böbreği ikinci kez başarıyla nakledildi Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) genetiği değiştirilmiş domuz böbreği ikinci defa başarıyla nakledildi.
25.04.2024 Dünya
İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, partideki görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor!
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier'in ziyareti sırasında nüktedan bir ev sahibi olduğunu kanıtladığını belirten Alman basını, 'Döner kebap baharatlı mı, baharatsız mı?', 'Kebap şişiyle dış politikanın mayın tarlasında' ve 'Bu kez skandalsız' gibi başlıklar attı.
25.04.2024 Dünya
Profesöre, Paris yolunda hırsızlık şoku
Profesöre, Paris yolunda hırsızlık şoku Hatay’da yaşayan Profesör Dr. Mustafa Zortuk, tatil amaçlı gitmek istediği Paris yolculuğu öncesinde hırsızlık şoku yaşadı.
25.04.2024 Gündem
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu Beşiktaş’ın sezon başında Moldova’nın Sheriff takımına kiralık olarak gönderdiği ancak geçtiğimiz Şubat ayında Siyah-Beyazlı kulübe geri dönen Berkay Vardar’ın sözleşmesi feshedilmişti. Beşiktaş, genç oyuncuyla neden yollarını ayırdığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Beşiktaş
VEDA SONRASI KAVGA! SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Elenen isim hangisi oldu?
VEDA SONRASI KAVGA! SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Elenen isim hangisi oldu? Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca belirlenen 4 eleme adayı düelloda müthiş bir mücadele içerisine girdiler. Adadan gitmek istemeyen yarışmacılardan hangisinin kazandığı ise merak konusu. Kritik bir eleme düellosu olan bu gecede rakipler birbirinden güçlü adaylardan oluşuyor. Kadın elemesinin gerçekleştiği bu hafta adaya kim veda etti? Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Merve, Aleyna, Berna ve Damla: Elenen isim hangisi oldu?" sorularının yanıtını arıyor. İşte bu hafta adaya veda eden isim ve eleme düellosunun özeti...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Ünlü yapımcı yıllar sonra açıkladı! 'Bruce Willis set çalışanlarına cebinden para verirdi'
Ünlü yapımcı yıllar sonra açıkladı! 'Bruce Willis set çalışanlarına cebinden para verirdi' Yapımcı Jerry Bruckheimer, afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ve sinemayı bırakmak zorunda kalan Hollywood yıldızı Bruce Willis hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu. "Bruce çok iyi bir adam" diyen Bruckheimer, aktörün 'Armageddon' filminin çekimlerinde sette çalışan insanlara cebinden para verdiğini söyledi.
25.04.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas'ta doktorun söyledikleri Umut'u yıktı
Taş Kağıt Makas'ta doktorun söyledikleri Umut'u yıktı Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' sekizinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup'ta 2. oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup'ta 2. oldu FIBA Europe Cup finalinde Alman ekibi NINERS Chemnitz 99’u 85-74 mağlup olduğu ilk maçın rövanşında uzatmaya giden karşılaşmada 105-95 yenen Bahçeşehir Koleji, şampiyonluğa ulaşamadı. İlk maçı 11 sayıyla kazanan, rövanşı ise 10 sayıyla kaybeden NINERS Chemnitz 99 kupanın sahibi oldu.
24.04.2024 Basketbol
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisini gezdi
Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisini gezdi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın açtığı resim sergisini gezdi.
24.04.2024 Eğitim
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
Prens Louis 6 yaşında! Doğum günü karesini kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti
Prens Louis 6 yaşında! Doğum günü karesini kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti Aylardır nerede olduğu merak edilen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı video mesaj ile kansere yakalandığını duyurmuştu. Tedavisi devam eden Middleton, bu sefer objektiflere poz vermek yerine oğlu Prens Louis'nin doğum günü için kamera arkasında geçti.
24.04.2024 Cadde
Yıkamaya getirilen halının içinden çıkan 60 bin liralık altını, müşterisine geri verdi
Yıkamaya getirilen halının içinden çıkan 60 bin liralık altını, müşterisine geri verdi Siirt’te halı yıkama firması sahibi Servet Azğan, müşterisi Nurettin Can’ın bıraktığı halıların birinin arasında yaklaşık 60 bin lira değerinde altın buldu. Müşterisini arayıp bilgi veren Azğan, miktarını teyit ettiği altınları Can’a teslim etti. Azğan, “Daha önce de bu tür durumlara denk gelmiştik ama bu şekilde, yüklü miktarda denk gelmemiştik. Bazen yüzük, küpe, telefon gibi eşyalar unutuluyor. Öncekilerde de olduğu gibi, müşterimizi tespit ederek onlara teslim ettik” dedi.
24.04.2024 Haberler
Yıkamaya getirilen halıdan altın fışkırdı! ‘Bu kadar yüklü miktarda denk  gelmemiştik’
Yıkamaya getirilen halıdan altın fışkırdı! ‘Bu kadar yüklü miktarda denk gelmemiştik’ Siirt’te halı yıkama firması sahibi Servet Azğan, müşterisi Nurettin Can’ın bıraktığı halıların birinin arasında binlerce liralık altın buldu. Müşterisini arayıp bilgi veren Azğan, miktarını teyit ettiği altınları Can’a teslim etti.
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teşekkür ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.