Trt

Trt

Son dakika TRT haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TRT gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TRT haber sayfamızda...

Trt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.348 trt haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'tan Bundesliga operasyonu! 2 yıldız gündemde
Beşiktaş'tan Bundesliga operasyonu! 2 yıldız gündemde Beşiktaş'ın kariyerini Bundesliga'da sürdüren 2 yıldızın peşine düştüğü öne sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
Bir yazar: Sevim Ak kimdir?
Bir yazar: Sevim Ak kimdir? Türk edebiyatı çocuk öyküleri yazan birçok yetenekli yazarı içinde barındırır. Bu yazarlardan biri de Sevim Ak. Sevim Ak'ın hayatı ve eserleri hakkında gelin daha fazla bilgi edinelim.
CHP'ye para sayma soruşturması! 'Görüntülerin merkezinde İmamoğlu var'
CHP'ye para sayma soruşturması! 'Görüntülerin merkezinde İmamoğlu var' AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, günlerdir gündemden düşmeyen CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Avusturya-Türkiye maçı sonrası Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt!
Avusturya-Türkiye maçı sonrası Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu. Montella 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' şeklinde gelen bir soruya sert bir yanıt verdi.
27.03.2024 Milli Takım
Mehmet Özdilek'ten milli yıldıza sert eleştiri: Futbolu unutmuş gibi!
Mehmet Özdilek'ten milli yıldıza sert eleştiri: Futbolu unutmuş gibi! A Milli Takım, Ernst Happel'de Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Spor yorumcusu Mehmet Özdilek milli yıldız için "Futbolu unutmuş gibi" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Milli Takım
Fenerbahçe'de Eda Erdem'den sinema filmi cevabı!
Fenerbahçe'de Eda Erdem'den sinema filmi cevabı! Kupa Voley'de şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe'de kaptan Eda Erdem Dündar önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Voleybol
Vincenzo Montella, Arda Güler kararını açıkladı!
Vincenzo Montella, Arda Güler kararını açıkladı! A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya ile oynanacak karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İtalyan teknik adam Arda Güler kararını açıkladı.
25.03.2024 Milli Takım
Macaristan yenilgisi sonrası Montella'ya tavsiye: İlk uçakla Milli Takım kampına gelmeli
Macaristan yenilgisi sonrası Montella'ya tavsiye: İlk uçakla Milli Takım kampına gelmeli 2024 Avrupa Şampiyonası'na hazırlıkları kapsamında Macaristan ile deplasmanda karşılaşan A Milli Takımımız rakibine 1-0 yenildi. Spor yazarları karşılaşmayı yorumladı.
23.03.2024 Milli Takım
TRT Spor yayın akışı bugün | 22 Mart 2024 Cuma TRT Spor yayın akışı listesi
TRT Spor yayın akışı bugün | 22 Mart 2024 Cuma TRT Spor yayın akışı listesi Televizyon kanallarının günlük yayın akışı listeleri zaman zaman merak konusu oluyor. Bugün milli maçın TRT Spor'da yayınlanacak olmasından dolayı TRT spor yayın akışı araştırması başladı. Peki milli maç TRT Spor'da saat kaçta yayınlanacak? İşte 22 Mart 2024 Cuma TRT Spor yayın akışı listesi
22.03.2024 Bilgi Rehberi
'Ben hayatta en çok sana benzemeyi sevdim anne!'
'Ben hayatta en çok sana benzemeyi sevdim anne!' Oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, annesi Neşe Gümülcinelioğlu'nun doğum gününü, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşım ve nostaljik karelerle kutladı.
21.03.2024 Cadde
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan kararı!
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan kararı! Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Cenk Tosun ile Salih Uçan'la ilgili karar verildiği öğrenildi.
18.03.2024 Beşiktaş
Nesrin Sipahi: Hayır, ölmedim!
Nesrin Sipahi: Hayır, ölmedim! Sosyal medyada asılsız ölüm haberi yayılan ünlüler arasına Nesrin Sipahi de katıldı. Nesrin Sipahi'nin sağlık durumu açıklandı.
17.03.2024 Cadde
Milli Savunma Bakanı Güler: Terör örgütlerine büyük darbeler vuruyoruz
Milli Savunma Bakanı Güler: Terör örgütlerine büyük darbeler vuruyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Geçmişte yürütülen 'sınırlı hedefli' ve 'süreli' operasyonların yerine bugün terörün kaynağında yok edilmesi stratejisi ile 'sürekli' ve 'kapsamlı' operasyonlar gerçekleştirerek teröre büyük darbeler vuruyoruz" dedi.
17.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan: Yeniden Refah ahlaklı belediyecilik şiarıyla seçimlere giriyor
Fatih Erbakan: Yeniden Refah ahlaklı belediyecilik şiarıyla seçimlere giriyor Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Milletten oy alamıyor, nereye gitse emekli, memur, işçi, çiftçi tepki gösteriyor. Nereye gitse Gazze'yi soruyorlar. 'İsrail ile neden ticarete devam ediyorsunuz' diyorlar. Bu tabloyu manzarayı görüyor. Anketlere bakıyor. Oylar kartopu gibi eriyor. Gelmiş Yeniden Refah adayını geri çekecekmiş de bize destek olacakmış. Ne münasebet. Herkes çalışacak, herkes millete kendisini anlatacak, hizmet yarışına girecek ve milletimiz özgür iradesiyle kimi istiyorsa onu seçecek" dedi.
16.03.2024 Gündem
Kasımpaşa'da Sami Uğurlu'dan Galatasaray itirafı! Şampiyonluk yarışı yorumu
Kasımpaşa'da Sami Uğurlu'dan Galatasaray itirafı! Şampiyonluk yarışı yorumu Süper Lig'in 30'uncu haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Kasımpaşa'da teknik direktör Sami Uğurlu açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Galatasaray
Özgür Özel'den Filistin çağrısı
Özgür Özel'den Filistin çağrısı Filistin için kalıcı ateşkes çağrısında bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ramazan mübarek gündeyiz ama Filistin de zulüm sürüyor. Şu ana kadar çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 32 binden fazla insan katledilmiş durumda. Bir kez daha Filistin için kalıcı ateşkes ve barış çağrısında bulunuyoruz. 1969 sınırlarında başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletini savunuyoruz” şeklinde konuştu.
15.03.2024 Gündem
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 14 MART: Bu akşam TV'DE ne var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı listesi canlı
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 14 MART: Bu akşam TV'DE ne var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı listesi canlı TV yayın akışı listelerini haberimizde derledik. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ramazan programları da araştırılmaya başlandı. Peki, hangi kanalda, hangi program var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı güncel listesi ve bu akşam kanallarda yayınlanacak programlar içeriğimizde. İşte 14 Mart 2024 Perşembe yayın akışı listesi.
14.03.2024 Bilgi Rehberi
Arif Keskiner vefat etti
Arif Keskiner vefat etti “Kapıcılar Kralı”, “Selvi Boylum Al Yazmalım” ve “Piano Piano Bacaksız” gibi sinemamızın klasiklerinin yapımcısı Arif Keskiner 86 yaşında vefat etti.
13.03.2024 Kültür Sanat
İletişim Başkanlığı'ndan 'sandık' uyarısı
İletişim Başkanlığı'ndan 'sandık' uyarısı İletişim Başkanlığı, basın yayın organlarında ve sosyal medyadaki gerçek dışı içerikleri ifşa etmeye devam ediyor. Onlardan biri de cep telefonlarına gelen, "seçimde oy kullanacağınız sandık değişti" mesajıydı. Açıklamada, Yüksek Seçim Kurulu'nun böyle bir uygulaması olmadığı hatırlatıldı.
8.03.2024 Gündem
‘Kaan’ ilk kez ekranda
‘Kaan’ ilk kez ekranda Türkiye’de ilk defa bir yapım şirketi ‘Milli Muharip Uçağı Kaan’ı dizisinde kullandı.
8.03.2024 Cadde
İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe'ye gözdağı verdi: Çıkış maçı görüyoruz
İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe'ye gözdağı verdi: Çıkış maçı görüyoruz Ivo Vieira ile yolların ayrılmasının ardından Pendikspor'un başına geçen İbrahim Üzülmez, "Pazar günkü maçı bizim için çıkış maçı olarak görüyoruz. Oyuncularım da o reaksiyonu gösterecektir" dedi.
7.03.2024 Pendikspor
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne katıldı.
6.03.2024 Gündem
İlhan Palut'tan Galatasaray cevabı! 'Elimizden geleni yapacağız'
İlhan Palut'tan Galatasaray cevabı! 'Elimizden geleni yapacağız' Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Rizespor
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok projelerini anlattı! "Ankara'yı dünya başkenti yapacağız"
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok projelerini anlattı! "Ankara'yı dünya başkenti yapacağız" AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok TRT Haber'de projelerini anlattı. Altınok "İki anket var" diyerek sonuçları açıkladı.
5.03.2024 Gündem
Oyuncu Açelya Akkoyun: Hüma Hatun rolünü oynamak istiyorum dedim
Oyuncu Açelya Akkoyun: Hüma Hatun rolünü oynamak istiyorum dedim Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun, ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’ adlı dizide canlandırdığı Hüma Hatun rolü kendisine teklif edildiğinde, “Şartlar önemli değil. Ben bu rolü oynamak istiyorum dedim" dedi.
4.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Trt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.