Türk Lirası

Türk Lirası

Son dakika Türk Lirası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türk Lirası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türk Lirası haber sayfamızda...

Türk Lirası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.560 türk lirası haberi bulunmuştur.
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
'142 milyon liralık uyuşturucu ve kaçak eşya ele geçirildi'
'142 milyon liralık uyuşturucu ve kaçak eşya ele geçirildi' İstanbul, İzmir, Van ve Artvin'de yaklaşık 142 milyon Türk lirası değerinde uyuşturucu ve gümrük kaçağı eşyanın ele geçirildi.
28.03.2024 Gündem
6 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon!
6 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen 'Kalkan-17' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
27.03.2024 Haberler
6 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon!
6 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen 'Kalkan-17' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Kritik adımlar güçlü mesajlar
Kritik adımlar güçlü mesajlar Servet Yıldırım - Mevcut ekonomi yönetimi bir süredir kararlı bir duruş sergiliyor, sürekli olarak enflasyonla mücadele ve sıkılaştırma mesajları veriyor...
26.03.2024 Ekonomi
6 ilde "Kalkan-16" operasyonu: 173 düzensiz göçmen yakalandı
6 ilde "Kalkan-16" operasyonu: 173 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığına yönelik süren operasyonlara ilişkin yeni bir açıklama yaptı.
24.03.2024 Haberler
Son dakika... 6 ilde "Kalkan-16" operasyonu: 173 düzensiz göçmen yakalandı
Son dakika... 6 ilde "Kalkan-16" operasyonu: 173 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığına yönelik süren operasyonlara ilişkin yeni bir açıklama yaptı.
24.03.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Son 14 çeyrektir kesintisiz büyüyoruz
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Son 14 çeyrektir kesintisiz büyüyoruz Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Edirne'nin Keşan ilçesinde “Esnaf Odaları ve İş Dünyası ile Buluşma Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, "Son 14 çeyrektir kesintisiz büyüyoruz. Esnafları dolaştık işte sanayi ve ticaret odasında sizlerle sohbet ettik. Eleman bulamamaktan yoğun bir şikayet var. Eğer bir ülkede büyüme varsa istihdam artıyor ve eleman bulamama problemi varsa o ülkenin ekonomisi iyidir" dedi.
23.03.2024 Gündem
Araç alacaklar dikkat: Taşıt kredisi sınırları değişti
Araç alacaklar dikkat: Taşıt kredisi sınırları değişti Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, taşıt kredilerine ilişkin sınırları değiştirdi. Buna göre değeri 1 milyon 600 bin TL ve altında olan taşıt kredilerinde vade sınırı 48 ay olarak belirlendi.
22.03.2024 Ekonomi
14 ilde 'Sibergöz-28' operasyonu! 34 kişi yakalandı
14 ilde 'Sibergöz-28' operasyonu! 34 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde Sibergöz-28 operasyonunun düzenlendiğini belirterek bu operasyonlarda 34 kişinin yakalandığını açıkladı.
22.03.2024 Gündem
Sürpriz faiz kararının ardından bankalar harekete geçti: Mevduatta faiz oranları değişti
Sürpriz faiz kararının ardından bankalar harekete geçti: Mevduatta faiz oranları değişti Mevduatta faiz oranları değişti. Bazı özel bankalar faiz kararının ardından mevduat faizlerini yüzde 57 seviyesine çıkardı. Peki 1 milyon TL parası olan aylık ne kadar kazanç sağlamış olacak? İşte detaylar...
22.03.2024 Ekonomi
Darphane'ye 150 milyon TL sermaye tahsisi
Darphane'ye 150 milyon TL sermaye tahsisi Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne döner sermaye faaliyetlerini yerine getirmesi amacıyla 150 milyon Türk lirası sermaye tahsis edildi.
22.03.2024 Uzmanpara
Cevdet Yılmaz: Gerçek belediyecilik yapanlar kazanacak
Cevdet Yılmaz: Gerçek belediyecilik yapanlar kazanacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Milletimiz ne yaparsa başımızın üstünde. Ama inanıyoruz ki bu seçimde de laf edenler, algı oluşturanlar değil, gerçek belediyecilik yapanlar, halka hizmet edenler, şehre hizmet edenler kazanacak diye inanıyoruz. Halkımız onlara, güç verecek diye inanıyoruz" dedi.
21.03.2024 Ekonomi
İBB Başkan Adayı Murat Kurum mal varlığını açıkladı
İBB Başkan Adayı Murat Kurum mal varlığını açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kendisine ve ailesine ait mal varlığını açıkladı.
20.03.2024 Ekonomi
Net UYP açık verdi
Net UYP açık verdi Net Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP), 2023 yıl sonunda eksi 284,7 milyar dolar iken 2024 Ocak sonunda eksi 300 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti.
19.03.2024 Uzmanpara
Rekabet Kurulu'ndan META'ya tedbir kararı
Rekabet Kurulu'ndan META'ya tedbir kararı Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
18.03.2024 Uzmanpara
Rekabet Kurulu’nda META hakkında geçici tedbir kararı
Rekabet Kurulu’nda META hakkında geçici tedbir kararı Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
18.03.2024 Ekonomi
Cevdet Yılmaz: Deprem bölgesine bu yıl 1 trilyon 28 milyar lira ödenek ayırdık
Cevdet Yılmaz: Deprem bölgesine bu yıl 1 trilyon 28 milyar lira ödenek ayırdık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Deprem bölgelerinde şu ana kadar 46 bin civarında konutu teslim ettik. Her ay 15-20 bin konut teslim ederek yıl sonunda inşallah 200 bin konutu hak sahiplerine teslim etmiş olacağız” dedi.
17.03.2024 Gündem
Kredi kartı kullananlar dikkat: Nakit avans çekiminde faiz yükseldi
Kredi kartı kullananlar dikkat: Nakit avans çekiminde faiz yükseldi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ilave sıkılaşma adımları kapsamında, kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarından nakit çekim işlemlerinde faiz oranını ihtiyaç kredisi faiz oranıyla uyumlu seviyeye yükseltirken, bankacılık sisteminde Türk lirası (TL) mevduatın payını artırmaya yönelik yeni adımlar attı.
16.03.2024 Ekonomi
Para sayma görüntüleriyle gündem olmuştu! Fatih Keleş'in ifadesi ortaya çıktı! CHP'li milletvekili de ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleriyle gündem olmuştu! Fatih Keleş'in ifadesi ortaya çıktı! CHP'li milletvekili de ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor Kulübü Başkanı ve CHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi Fatih Keleş'in ifadesi ortaya çıktı. Keleş, "Buradan bir komplo çıkarılmaya çalışılmaktadır. O kadar partili insan ve mülk sahibinin bir arada olmasının başka bir sebebi yoktur. Meşru bir amaçla, partimize taşınmaz satın alınmasıyla alakalı orada bulundum" dedi. Ayrıca İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer'in de ifadesine başvurulmasına karar verildi.
15.03.2024 Gündem
Fuhuşun şifresi çözüldü! Kısa görüşmeler de 'Kiralık araç', uzun görüşmeler için ise 'Satılık araç'
Fuhuşun şifresi çözüldü! Kısa görüşmeler de 'Kiralık araç', uzun görüşmeler için ise 'Satılık araç' Antalya’da yabancı uyruklu 7 kadını fuhşa zorlamaktan gözaltına alınan şüphelilerin, dinlemeye takılmamak için 'Kiralık ya da satılık araç var mı?' şeklinde şifreli konuştukları, fuhuş için gelenlerden de referans istedikleri ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen, S.Y. "Çekmeyin. Esnafız, çikolata satıyoruz' dedi.
15.03.2024 Gündem
20 ilde 'Sibergöz-25' operasyonu! 50 kişi yakalandı
20 ilde 'Sibergöz-25' operasyonu! 50 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova, İzmir, Sivas ve Samsun merkezli 20 ilde düzenlenen 'Sibergöz-25' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
14.03.2024 Haberler
20 ilde 'Sibergöz-25' operasyonu! 50 kişi yakalandı
20 ilde 'Sibergöz-25' operasyonu! 50 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova, İzmir, Sivas ve Samsun merkezli 20 ilde düzenlenen 'Sibergöz-25' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
14.03.2024 Gündem
Bakan Bolat ve Turgut Altınok esnaflarla buluştu! '468 milyar TL destekte bulunduk'
Bakan Bolat ve Turgut Altınok esnaflarla buluştu! '468 milyar TL destekte bulunduk' Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Ankara'nın Altındağ ilçesinde Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği (TESKOMB) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
12.03.2024 Haberler
Bakan Bolat ve Turgut Altınok esnaflarla buluştu! '468 milyar TL destekte bulunduk'
Bakan Bolat ve Turgut Altınok esnaflarla buluştu! '468 milyar TL destekte bulunduk' Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Ankara'nın Altındağ ilçesinde Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği (TESKOMB) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
12.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Lirası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.