Türk Yemekleri

Türk Yemekleri

Son dakika Türk yemekleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türk yemekleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türk yemekleri haber sayfamızda...

Türk Yemekleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.724 türk yemekleri haberi bulunmuştur.
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler'
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler' 19 yaşında polis okulunu kazanıp 21 yaşında meslek hayatına başlayan Zonguldak doğumlu Melih Bektaş, 10 yıl polis olarak görev yaptıktan sonra istifa edip dünya turuna çıktı. Ancak seyahatinin 6. ayında gittiği Malezya’da saldırıya uğradı. "Başımda bıçak bilediler, Samuray kılıcıyla beklediler" diyen Melih, 13 saatlik alıkonulma sürecini anlattı.
22.03.2024 Yaşam
17 yaşında Türk kelimesini duyup sonra Müslüman oldu! 'Beni gören Barbie zannediyor'
17 yaşında Türk kelimesini duyup sonra Müslüman oldu! 'Beni gören Barbie zannediyor' New York'ta, Hristiyan kültürüyle iç içe bir şekilde büyümüştü. 17 yaşındayken en yakın arkadaşı sayesinde Türkler ve Türkiye hakkındaki fikirlerini değiştirdi. Türkiye'de yaşamaya başlayan ve Müslüman olan Holly Mara, "İnsanlar beni ilk gördüğünde Barbie zannediyor, genel olarak içi boş gibi görüyorlardı" diyerek hikayesini 'Sen Anlat' için anlattı.
20.03.2024 Yaşam
Dünyanın en iyi yemekleri | İşte seçilen 100 yemek 🥘🍲🍕🍖 Türkiye & Türk yemekleri kaçıncı sırada? İşte cağ kebabı, iskender kebap, mantı sıralaması...
Dünyanın en iyi yemekleri | İşte seçilen 100 yemek 🥘🍲🍕🍖 Türkiye & Türk yemekleri kaçıncı sırada? İşte cağ kebabı, iskender kebap, mantı sıralaması... Dünyanın en iyi 100 yemeği TasteAtlas 2023'de yayımlandı. Hangi ülkelerin hangi yemekleri sıralamaya girdi merak konusu. Dünyanın en iyi 100 yemeği arasına Türkiye'den hangi yemekler seçildi? İşte milyonlarca vatandaşın merakla araştırdığı Dünyanın en iyi 100 yemeği listesi ve Türkiye & Türk yemekleri kaçıncı sırada? sorusunun cevabı.
15.12.2023 Bilgi Rehberi
'Turkish dizi' dalgası
'Turkish dizi' dalgası Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Dizi Ödülü’ne layık görülen “Yargı” bir kez daha Türk dizilerinin dünyada yarattığı etkiye dönüp bakmamız gerektiğini hatırlattı. İşte seyahat rotalarından yemek tariflerine, çocuklarına Türk isimleri verenlerden İstanbul tutkunlarına Türk dizilerinin rüzgârı.
26.11.2023 Pazar
Fenerbahçe'de Alexander Djiku'dan transfer itirafı! 'En zorlayan oyuncu Mbappe'
Fenerbahçe'de Alexander Djiku'dan transfer itirafı! 'En zorlayan oyuncu Mbappe' Fenerbahçe'nin sezon başında bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladığı Alexander Djiku suskunluğunu bozdu. Tecrübeli savunmacı, sarı-lacivertlilerde transfer sürecinde konuştuğu futbolcuyu açıkladı.
19.10.2023 Fenerbahçe
Jayden Oosterwolde'den A Milli Takım cevabı! Tercihini duyurdu
Jayden Oosterwolde'den A Milli Takım cevabı! Tercihini duyurdu Fenerbahçe'nin Parma'dan transfer ettiği Jayden Oosterwolde, İsmail Kartal ile yükselişe geçti. Hollandalı sol bek milli takım tercihi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
18.10.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Eczacıbaşı'nda Tijana Boskovic: Hande Baladın ile gurur duyuyorum
 ÖZEL | Eczacıbaşı'nda Tijana Boskovic: Hande Baladın ile gurur duyuyorum Eczacıbaşı Dynavit 2023-24 sezonu kadrosuyla basının karşısına geçti. Kaptan Tijana Boskovic, milli yıldız Hande Baladın ve genç oyuncu Defne Başyolcu Skorer'in sorularını yanıtladı. Hande Baladın en büyük hayalini açıklarken Boskovic takımın en çılgınını açıkladı. Öte yandan Defne Başyolcu, Naz Aydemir Akyol için, 'Naz abla takımdaki annem. Evde annem bir de takımdaki annem. Naz ablayı çok seviyorum.' dedi.
7.10.2023 Voleybol
Damat sinirlerine hakim olmadı! Gelinliği çekiştiren çocuğu yere fırlattı
Damat sinirlerine hakim olmadı! Gelinliği çekiştiren çocuğu yere fırlattı Adana’da bir düğün sırasında para takılı gelinin gelinliğini çekiştiren bir çocuk, damat tarafından yakasından tutularak yere fırlatıldı.
2.10.2023 Gündem
Büyük aşk Bangkok'da başladı, Bilecik'te evlendiler
Büyük aşk Bangkok'da başladı, Bilecik'te evlendiler Bilecik'ten tatile Bangkok'a giden Cemil Can Bozkurt, orada aşık olduğu kadına Türkiye'de telli duvaklı düğün yaptı.
2.10.2023 Gündem
Beşiktaş'ın yeni transferi Milot Rashica'dan Galatasaraylıları kızdıracak sözler
Beşiktaş'ın yeni transferi Milot Rashica'dan Galatasaraylıları kızdıracak sözler Siyah-beyazlıların Norwich City'den renklerine kattığı Kosovalı futbolcu, Beşiktaş Dergisi'ne futbol kariyeri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.
15.09.2023 Beşiktaş
Türkiye'de kaşık görünce şaşkına döndü! 'Konya pilavı denilince gözlerim doluyor'
Türkiye'de kaşık görünce şaşkına döndü! 'Konya pilavı denilince gözlerim doluyor' Türkiye'den 4 bin 600 kilometre uzakta yaşayan 'Hintli Dayı' Cemalettin Chennankulavan hem Türkçesiyle hem de Türkiye'ye dair bildikleriyle şaşırtıyor. 4 sene Türkiye'de yaşayıp yüksek lisans yapan Cemalettin, gelmeden önce hayatta kalabilmek için 2 kelime bilirken, şimdilerde YouTube'daki kanalında izlenmesi binleri bulan Türkçe içerikler üretir oldu.
19.06.2023 Gündem
Karsu’nun Mutfağı geliyor
Karsu’nun Mutfağı geliyor Amsterdam’da yaşayan Hatay kökenli şarkıcı, piyanist, besteci ve söz yazarı Karsu, Hollanda’da haftalarca en çok satanlar listesinin birinci sırasında yer alan yemek kitabı “Karsu’s Kitchen”ı, Türkiye’deki okurlarıyla buluşturuyor.
30.04.2023 Pazar
Leo Dubois: Dünya klasmanında bir kadromuz var
Leo Dubois: Dünya klasmanında bir kadromuz var Galatasaray'ın Fransız sağ beki Leo Dubois, kulüp dergisine samimi açıklamalarda bulundu.
19.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Leo Dubois itiraf etti! 'Derbi haftası çok farklıydı'
Galatasaray'da Leo Dubois itiraf etti! 'Derbi haftası çok farklıydı' Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Leo Dubois, "Galatasaray'ın bana ilgisini duyar duymaz, hemen gelmek istedim" dedi.
29.01.2023 Galatasaray
Burak Yılmaz'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe itirafı! 'Uğursuz geliyordu'
Burak Yılmaz'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe itirafı! 'Uğursuz geliyordu' Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi forvetleri arasında yer alan Burak Yılmaz kişisel sosyal medya hesabından soru-cevap videosu çekti. Kariyerini Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da sürdüren 37 yaşındaki oyuncu, 'Emirhan İlkhan ve Arda Güler hakkında ne düşünüyorsun?' sorusuna flaş bir cevap verdi.
13.01.2023 Futbol
Emma Meesseman, Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlattı! 'Derbi çok havalıydı'
Emma Meesseman, Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlattı! 'Derbi çok havalıydı' WNBA ve Euroleague’in şampiyon yıldızı Emma Meesseman, Fenerbahçe Alagöz’e transfer sürecini Milliyet’le paylaştı, “Her zaman kazanmak isteyen bir insanım. Fenerbahçe ile bu konuda uyum sağladığımızı düşünüyorum. Fenerbahçe de her alanda kazanmayı hedefleyen bir kulüp” dedi.
25.12.2022 Basketbol
Dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen İngiltere'ye gitti
Dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen İngiltere'ye gitti Dünyanın en uzun boylu adamı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren 2 metre 51 santimetre boyundaki Sultan Kösen, Türk kültürünü tanıtmak ve bazı etkinliklere katılmak için İngiltere'ye gitti.
12.11.2022 Gündem
Dünya'nın en uzun adamı Sultan Köse İngiltere'ye gitti
Dünya'nın en uzun adamı Sultan Köse İngiltere'ye gitti Dünya'nın en uzun boylu adamı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren 2 metre 51 santimetre boyundaki Sultan Kösen, Türk kültürünü tanıtmak ve bazı etkinliklere katılmak için İngiltere'ye gitti.
12.11.2022 Haberler
Siopis: Mutsuz oyuncu benimle iletişime geçtikten sonra enerjisi yükselir
Siopis: Mutsuz oyuncu benimle iletişime geçtikten sonra enerjisi yükselir Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Manolis Siopis, "üzgün ve mutsuz bir oyuncu varsa benimle iletişime geçtikten sonra enerjisi yükselir" diyerek takım için bunun bir lütuf olduğunu söyledi.
8.10.2022 Trabzonspor
Dele Alli, Valerien Ismael ile diyaloğunu anlattı: Fikirleri benimle örtüşüyor
Dele Alli, Valerien Ismael ile diyaloğunu anlattı: Fikirleri benimle örtüşüyor Beşiktaş'ın Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı İngiliz futbolcu Dele Alli, Beşiktaş Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. Dele Alli, Valerien Ismael ile aralarında geçen diyaloğu ilk kez anlattı.
4.10.2022 Beşiktaş
Emine Erdoğan liderliğinde Sıfır Atık Projesi'ne 'first lady'lerden destek
Emine Erdoğan liderliğinde Sıfır Atık Projesi'ne 'first lady'lerden destek ABD’nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi’nin teras katında lider eşlerinin de katılığı Türk mutfağının tanıtımının yapıldığı gastronomi programında, "Türk Mutfağı, Anadolu’daki yüzlerce yıllık serüveninde, birçok farklı medeniyetle etkileşime girmiştir. Mutfağımızın kapıları, farklı dinlerin, kültürlerin ve etnik grupların birlikte yaşama deneyimine açılır" dedi.
21.09.2022 Gündem
‘Anadolu mutfağı adeta bir umman’
‘Anadolu mutfağı adeta bir umman’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Konya GastroFest’in açılışına katıldı. ‘Mutfak, devletlerin en önemli yumuşak güç unsurunu oluşturuyor’ diyen Erdoğan, ‘Her kentimiz birer gastronomi şehri olmaya aday’ ifadelerini kullandı.
2.09.2022 Siyaset
Japonya kavruluyor
Japonya kavruluyor 37 dereceye ulaşan aşırı sıcaklar, başkent Tokyo sakinlerine zor anlar yaşatıyor. Çevre Bakanlığı sıcak çarpması uyarısı yayınlarken, halk portatif vantilatörlerle serinleyip bol su içerek sağlık risklerinden korunmaya çalışıyor.
30.07.2022 Dünya
Beşiktaşlı Jackson Muleka hayalini açıkladı: Barcelona
Beşiktaşlı Jackson Muleka hayalini açıkladı: Barcelona Beşiktaş'ın süper golcüsü Jackson Muleka, kamp için bulunduğu İspanya'da önemli açıklamalarda bulundu.
24.07.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Türk Yemekleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.