Var

Var

Son dakika VAR haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan VAR gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan VAR haber sayfamızda...

Var

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 536.126 var haberi bulunmuştur.
Çizginin unutulmaz ustası
Çizginin unutulmaz ustası Usta çizer Latif Demirci vefatının ikinci yılında, yarım asırlık sanat hayatını anlatan bir sergiyle anılıyor. Sergi Demirci’nin çizimleri Türkiye’nin yakın tarihine hicivle bakma imkânı tanıyor.
25.04.2024 Kültür Sanat
Emekçilerin elini havada bırakmayın
Emekçilerin elini havada bırakmayın Taksim’in 1 Mayıs kutlamalarına açılması için çağrı yapan CHP lideri Özel, “Ben kefilim, orada olacağım. Bir kişinin bile burnu kanamadan işçilerle birlikte 1 Mayıs’ın kutlanmasına ve Taksim Meydanı’nın boşalmasına kefaleti ben koyuyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile düzenlediği basın toplantısında “Almanya ile savunma sanayiinde karşılaştığımız kısıtlamaları artık gündemimizden tamamen çıkartalım istiyoruz. Engelleri değil bundan sonra ortak üretimi konuşalım” dedi.
25.04.2024 Gündem
‘Toz’lanıyoruz!
‘Toz’lanıyoruz! Çöl tozu bize de geldi. Prof. Dr. Orhan Şen, çöl tozlarının bugünden itibaren başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde karşımıza çıkacağını söyledi.
25.04.2024 Gündem
İkinci ‘Ay’ var mı?
İkinci ‘Ay’ var mı? Dünya’nın etrafında Ay gibi dönen bir asteroit (kayalık gök cismi) bulunduğu açıklandı.
25.04.2024 Gündem
Rolex 3,5 milyon dolara satıldı
Rolex 3,5 milyon dolara satıldı Çok nadir Rolex saat 3,5 milyon dolarlık rekor fiyata satıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Hububatta endişeli bekleyiş
Hububatta endişeli bekleyiş Konya başta olmak üzere İç Anadolu Bölgesi’nin nisanda yağış almaması hububat veriminde kritik bir süreci başlattı. Kar örtüsü olmayınca toprak su tutmadı; mevsim sıcak ve yağış yok; mevcut nemi de lodos uçurdu.
25.04.2024 Ekonomi
Barış Manço sürprizi
Barış Manço sürprizi Sıla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kayseri Erciyes Kültür Merkezi’nde sahneye çıktı.
25.04.2024 Cadde
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok “Gök Kubbe” adı altında toplanan hava savunma sistemini anlatan ASELSAN Genel Müdürü Mehmet Akyol, “Hava savunma döngüsünde radarlar, komuta kontrol sistemleri, haberleşme sistemleri, atıcı platformlar gibi birçok büyük sistem birlikte çalışıyor” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor'
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor' İskoçya'dan Türkiye'ye uzandığı iddia edilen 12 bin yıllık bir tünel... Hakkında çok fazla komplo teorisi bulunan bu antik tünel için söylenenler ise sosyal medyada hızla yayılıyor. Peki, Avrupa ile Türkiye'yi birbirine bağladığı öne sürülen esrarengiz yapının ardındaki gerçek ne? "Tarihleme yapılamıyor" diyen Arkeolog Erman Ertuğrul cevapladı.
25.04.2024 Yaşam
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik'
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik' Geçtiğimiz salı günü Dubai şiddetli sağanak yağışların etkisinde kalmış ve havalimanlarından sokaklara kadar her yer sular altında kalmıştı. Bu durum gözleri, Suudi Arabistan’ın çöllerin ortasına tarım arazisi kurarak dışa bağımlılıktan kurtulmasını sağlayan 'bulut tohumlama' sistemine çevirmişti. Oysa şehir kurulurken yapılan hayati hata, herkesçe gözden kaçırıldı.
25.04.2024 Yaşam
Tolunay Kafkas: Fenerbahçe maçından sonra söylediklerim yanlış anlaşıldı
Tolunay Kafkas: Fenerbahçe maçından sonra söylediklerim yanlış anlaşıldı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Karagümrükspor
Taş Kağıt Makas'ta doktorun söyledikleri Umut'u yıktı
Taş Kağıt Makas'ta doktorun söyledikleri Umut'u yıktı Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' sekizinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
Trabzonspor'da Berat Özdemir geleceği hakkında konuştu: Kiralık veya bonservis önemli değil
Trabzonspor'da Berat Özdemir geleceği hakkında konuştu: Kiralık veya bonservis önemli değil Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Berat Özdemir açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Trabzonspor
25 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu - Günlük burç yorumları
25 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu - Günlük burç yorumları Merkür düzeliyor ! 25 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu
24.04.2024 Astroloji
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
24.04.2024 Cadde
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Trabzonspor
Panathinaikos fırsat tepti! Samet Akaydin'den büyük hata, Fatih Terim çılgına döndü
Panathinaikos fırsat tepti! Samet Akaydin'den büyük hata, Fatih Terim çılgına döndü Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydin'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
24.04.2024 Dünyadan Futbol
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Rakibini 3-2 mağlup eden Trabzonspor avantajı kaptı.
24.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Enis Destan'dan olay hareket! Direkt kırmızı kart
Trabzonspor'da Enis Destan'dan olay hareket! Direkt kırmızı kart Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında bordo-mavili ekibin golcüsü Enis Destan kırmızı kart gördü.
24.04.2024 Trabzonspor
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu oldu
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu oldu İstanbul Havalimanı, 8-14 Nisan tarihlerinde Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak ölçüldü. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Profesör Doğan Yaşar: İzmir'de çöl tozu bulutu var
Profesör Doğan Yaşar: İzmir'de çöl tozu bulutu var Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle İzmir'de de görüş mesafesi düşerken, hava kalitesi olumsuz etkilendi. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, çöl tozunun her yıl mart sonu ve nisan ayında oluştuğunu belirterek, astım ya da bahar alerjisi olanlar için maske önerisinde bulunarak "Pazartesiden itibaren yoğun çöl tozu geldi. Tamamen çöl tozu bulutu var. İzmir'de güneşi göremedik, ancak gördüğünüz ormanlar, yeşilliklerin hepsinin temelinde çöl tozu vardır. Çöl tozları yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 137,9 kilometrelik Marmaris-Bodrum etabını kazanan DSM Firmeneich takımından Tobias Andresen, açıklamalarda bulundu. 
24.04.2024 Diğer
Arda Turan'ın Galatasaray hayali! 'Saklamaya gerek yok'
Arda Turan'ın Galatasaray hayali! 'Saklamaya gerek yok' Süper Lig'e yükselmeyi başaran Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, Galatasaray hayalini açıkladı.
24.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Var ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.