Yavuz Yılmaz

Yavuz Yılmaz

Doğru Yol Partisi Trabzon 4 .sıra Adayı.

Yavuz Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.413 yavuz yılmaz haberi bulunmuştur.
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve ileride benzeri kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin araştırılması için Meclis Araştırma komisyonu üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.04.2024 Gündem
Basketbol 1.Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Zonguldakspor kupasını aldı!
Basketbol 1.Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Zonguldakspor kupasını aldı! Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nde 2023-2024 sezonu şampiyonu olarak ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Zonguldak Basket 67 Takımı, düzenlenen muhteşem bir törenle kupası aldı.
20.03.2024 Basketbol
Bina yıkımında faciadan dönüldü! Valilik soruşturma başlattı
Bina yıkımında faciadan dönüldü! Valilik soruşturma başlattı Samsun'da bir kamu binasının yıkımı sırasında binanın çökmesi ile faciadan dönüldü. Bitişik binanın giriş ve 1. katında büyük hasar oluşurken valilik konuyla ilgili soruşturma başlattı.
6.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya, Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı
Bakan Yerlikaya, Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve beraberindeki heyeti kabul etti. Yerlikaya, kabulde, Tendürek Üs Bölgesi'nde görev yapan jandarmalarla görüntülü görüşme yaparak, kuruluş yıl dönümlerini kutladı.
14.06.2023 Haberler
Bakan Yerlikaya, Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı
Bakan Yerlikaya, Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve beraberindeki heyeti kabul etti. Yerlikaya, kabulde, Tendürek Üs Bölgesi'nde görev yapan jandarmalarla görüntülü görüşme yaparak, kuruluş yıl dönümlerini kutladı.
14.06.2023 Gündem
Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin programı açıklandı
Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin programı açıklandı Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin programı açıklandı. Marmaris Kültür ve Sanat Derneği (MAKSAD) tarafından Marmaris Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen ve 2-26 Haziran tarihleri arasında bu yıl ikinci kez sanatseverleri ağırlamaya hazırlanan festivalin detaylı programı açıklandı.
25.05.2023 Kültür Sanat
Otomobil dereye uçtu, 5 kişi öldü! Gözyaşlarıyla veda
Otomobil dereye uçtu, 5 kişi öldü! Gözyaşlarıyla veda Rize'nin Çayeli ilçesinde yayla dönüşü dereye uçan hafif ticari araçta hayatını kaybeden sürücü Hayrullah (54), eşi İsmet (51), kızı Beyza Bilgin (22) ile komşusu Mehmet (65) ve eşi Mürvet Özdemir'in (54) cenazeleri gözyaşlarıyla toprağa verildi.
1.05.2023 Gündem
Karadenizli balıkçılar binlerce kasa palamutla döndü
Karadenizli balıkçılar binlerce kasa palamutla döndü Karadeniz’e açılan balıkçı teknelerinin ağları palamutla dolarken binlerce kasa palamutla geri dönen balıkçılar sezonun bereketli başladığını ifade ettiler.
13.09.2022 Haberler
Karadenizli balıkçılar binlerce kasa palamutla döndü
Karadenizli balıkçılar binlerce kasa palamutla döndü Karadeniz’e açılan balıkçı teknelerinin ağları palamutla dolarken binlerce kasa palamutla geri dönen balıkçılar sezonun bereketli başladığını ifade ettiler.
13.09.2022 Ekonomi
Pazar günü adres Veliefendi! Muhteşem yarışlar nefes kesecek…
Pazar günü adres Veliefendi! Muhteşem yarışlar nefes kesecek… At yarışlarının klasik koşuları arasında yer alan Dişi ve Erkek Tay Deneme Koşuları pazar günü Veliefendi Hipodromu'nda yapılacak. Gazi Koşusu öncesi 3 yaşlı İngiliz safkanları boy gösterecek.
13.05.2022 Diğer
'Ekolojik Çizgiler' yarışacak
'Ekolojik Çizgiler' yarışacak Büyükçekmece Belediyesi, 2022 Ekoloji Yılı etkinlikleri çerçevesinde Ekolojik Çizgiler Uluslararası Karikatür Yarışması düzenliyor.
30.03.2022 Kültür Sanat
Balıkçılar erken paydos etti! Av yasağı 15 Nisan’da başlıyor
Balıkçılar erken paydos etti! Av yasağı 15 Nisan’da başlıyor Denizlerde 15 Nisan’da başlayacak av yasağına yaklaşık 3 hafta kalmasına rağmen bazı tekneler bekledikleri gibi avlanma yapamayınca erken paydos ederek limana demirledi.
24.03.2022 Ekonomi
Hakan Yılmaz: Kimse endişelenmesin ligde kalacağız
Hakan Yılmaz: Kimse endişelenmesin ligde kalacağız Misli.com 2.lig Kırmızı grupta ilk yarıda bekleneni vermeyen Bayburt Özel İdarespor, kadroda revizyona gitti. Önce teknilk direktör değişikliği yapan Karadeniz ekibinde yeni yönetim transfer yasağını kaldırarak gerekli bölgelere transfer için kolları sıvadı.
26.07.2021 2.Lig
Nakliyeciler arı gibi çalışıyor
Nakliyeciler arı gibi çalışıyor İzmir'i vuran depremde ağır hasar alıp yıkılmasına karar verilen binalarda oturanlar taşınmaya devam ediyor. Valilik tarafından nakliye ücretlerinin sabitlendiği açıklanırken, farklı şehirlerden birçok nakliyeci de İzmir’e gelip depremzedeleri yeni oturacakları dairelere taşımaya başladı.
14.11.2020 Ege
Mesut Yılmaz hayatını kaybetti
Mesut Yılmaz hayatını kaybetti Bir süredir kanser tedavisi gören eski başbakanlardan Mesut Yılmaz 73 yaşında yaşamını yitirdi. Yılmaz, pazar günü saat 12.00’de İstanbul’da düzenlecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.
31.10.2020 Siyaset
Son dakika | Osmanlıspor TFF 1. Lig'e veda etti
Son dakika | Osmanlıspor TFF 1. Lig'e veda etti TFF 1. Lig'de Eskişehirspor ve Adanaspor'un ardından düşen üçüncü takım Osmanlıspor oldu... Başkent ekibi, 2016-17 sezonunda ülkemizi Avrupa Ligi'nde temsil etmişti.
19.07.2020 1.Lig
Otomobil iş yerine girdi; sürücü öldü
Otomobil iş yerine girdi; sürücü öldü Antalya'nın Manavgat ilçesinde kontrolden çıkıp iş yerine giren otomobilin sürücüsü Yavuz Yılmaz (53) yaşamını yitirdi. Yılmaz'ın direksiyon başında kalp krizi geçirdiği tahmin edilirken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
23.02.2020 Gündem
Bergama'da geçersiz oyların sayımı tamamlandı
Bergama'da geçersiz oyların sayımı tamamlandı Bergama'da, CHP İlçe Başkanlığı'nın İl Seçim Kurulu'na  itirazı üzerine toplam 220 sandıktaki  belediye başkanlığı ve belediye meclis  üyeliği geçersiz oylarının sayımı tamamlandı.
8.04.2019 Siyaset
İtiraz sonrası ortaya çıktı! 165 yerine 5 oy yazılmış
İtiraz sonrası ortaya çıktı! 165 yerine 5 oy yazılmış İzmir'in Bergama ilçesinde AK Parti'nin sandık sonucuna yaptığı itirazın kabulü sonrası sandık birleştirme tutanağına yanlış geçirilen oylar düzeltildi, CHP'nin yaptığı itiraz ise somut gerekçe gösterilmediği için reddedildi.
4.04.2019 Siyaset
Dört başkan kaldı kadın sayısı yine az
Dört başkan kaldı kadın sayısı yine az CHP Parti Meclisi’nde İzmir’in 30 ilçesinde adaylar netleşti. Dört isim dışında tüm kentte değişikliğe gidildi. Listede sadece üç kadın yer aldı. Bayraklı ve Buca adayları ise belirlenemedi.
29.01.2019 Ege
Yürek yakan acı! İş kazalarında 2 günde 7 işçiyi kaybettik
Yürek yakan acı! İş kazalarında 2 günde 7 işçiyi kaybettik Önceki gün viyadük inşaatında 3 işçi hayatını kaybetmişti. Dün de mobilya fabrikasında konteynerin devrilmesiyle 2 işçi yaşamını yitirdi, 1 işçi ağır yaralandı. Gaz dolum tesisinde meydana gelen patlamada ise 1 işçi öldü, 2 işçi yaralandı
30.11.2018 Gündem
Altın kaplama  emzik el yaktı
Altın kaplama emzik el yaktı Bursa’nın İnegöl ilçesinde bazı kuyumcu dükkanlarının vitrinlerinde yer alan altın kaplama biberon ve emzikler fiyatları nedeniyle seyirlik oldu.
22.11.2018 Gündem
Melisa’nın öldüğü kreşin izni yok
Melisa’nın öldüğü kreşin izni yok Bursa İnegöl’de Melike-İbrahim Memiş’in 1 yaşındaki kızları Melisa Tuana önceki gün kreşte yemek yedirildikten sonra uyudu...
8.11.2018 Gündem
Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz: Evlat acısının tarifi mümkün değil
Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz: Evlat acısının tarifi mümkün değil Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Hanım'ın büyük oğulları Yavuz (39), 17 Aralık 2017'de intihar etmişti. Yaşadıkları o büyük acıdan sonra ilk kez basına açıklamada bulunan Berna Yılmaz, "Mesut, acısını daha çok içinde yaşıyor. İçine atarak yenmeye çalışıyor. Her cuma Yavuz'un mezarını ziyaret ediyor, konuşuyor. Huzur buluyor o kabirde" dedi.
22.10.2018 Gündem
Berna Yılmaz: Yavuz'uma asla kızamam
Berna Yılmaz: Yavuz'uma asla kızamam Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz, Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e konuştu.
21.10.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yavuz Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.