Yazar

Yazar

Son dakika yazar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yazar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yazar haber sayfamızda...

Yazar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.443 yazar haberi bulunmuştur.
‘Türk arkeolojisi Cumhuriyet’le doğmuştur’
‘Türk arkeolojisi Cumhuriyet’le doğmuştur’ Arkeolog Töre Sivrioğlu’nun hazırladığı “Atatürk ve Arkeoloji”, Atatürk’ün kültürel mirasımızı koruma altına alıp yücelttiğinin ve Türkiye’de arkeoloji biliminin temellerinin nasıl atıldığının hikâyesini konu alıyor.
28.03.2024 Kültür Sanat
Bir yazar: Sevim Ak kimdir?
Bir yazar: Sevim Ak kimdir? Türk edebiyatı çocuk öyküleri yazan birçok yetenekli yazarı içinde barındırır. Bu yazarlardan biri de Sevim Ak. Sevim Ak'ın hayatı ve eserleri hakkında gelin daha fazla bilgi edinelim.
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Haberler
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Gündem
Her dediği çıktı, akılalmaz kehanetler! Michio Kaku'dan 2124 kehanetleri: Yapay zeka, ölümsüzlük, nükleer savaş
Her dediği çıktı, akılalmaz kehanetler! Michio Kaku'dan 2124 kehanetleri: Yapay zeka, ölümsüzlük, nükleer savaş ABD’li fizikçi ve yazar Michio Kaku, kuantum çağının geleceğimiz konusunda belirleyici olacağını söylüyor.
27.03.2024 Dünya
Dünya Tiyatro Gününüz kutlu olsun: ‘Sanat barıştır’
Dünya Tiyatro Gününüz kutlu olsun: ‘Sanat barıştır’ Türkiye’de ve dünyada coşkuyla kutlanan 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nün bu yılki bildirisini Nobel’in son sahibi İsveçli yazar Jon Fosse kaleme aldı. Bildiri, Doç. Dr. Esla Dicle tarafından Türkçeye çevrildi.
27.03.2024 Kültür Sanat
Kapılar ırkçılığa kapanacak
Kapılar ırkçılığa kapanacak Goethe-Institut İstanbul, bu yılki kültür, konuk sanatçı programı, yaratıcı endüstriler ve dil eğitimi programlarını özel bir basın buluşmasıyla duyurdu.
26.03.2024 Kültür Sanat
Hayatları değişti! ‘Başka evrenin ilk insanları’
Hayatları değişti! ‘Başka evrenin ilk insanları’  Sosyal psikolog Jonathan Haidt yeni kitabında, Z kuşağının, akıllı telefon ve sosyal medya evreninin ilk insanları olmaları nedeniyle sorunlu kişilikler geliştirdiklerini öne sürdü.
26.03.2024 Dünya
Diş ağrısıyla yattı, 32 yıl sonra uyandı! Tıp tarihine geçti: Saçı da tırnağı da uzamadı
Diş ağrısıyla yattı, 32 yıl sonra uyandı! Tıp tarihine geçti: Saçı da tırnağı da uzamadı Hiç kısa bir uykudan sonra uyanıp sanki onlarca yıldır uyuyormuş gibi hissettiğiniz oldu mu? Gerçekte bu genellikle yalnızca birkaç saat sürer ancak Karolina Olsson için durum böyle değil. 14 yaşında diş ağrısıyla yattığı uykudan 46 yaşında uyanan genç kadın bakın neler yaşadı.
25.03.2024 Yaşam
Turabi Çamkıran, Survivor'dan elenen Bozok Gören'e sitem etti! 'Acun abi engelimi kaldırsın'
Turabi Çamkıran, Survivor'dan elenen Bozok Gören'e sitem etti! 'Acun abi engelimi kaldırsın' Üç kez katıldığı Survivor'ın 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyonluk kazanan, 2019'da ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından arkadaşı Bozok Gören'e sitem etti. Acun Ilıcalı'nın engelini kaldırmasını istedi.
24.03.2024 Cadde
Bacağına pıhtı atan Gönül Yazar'dan vasiyet açıklaması: Kızım çok mirasa kondu!
Bacağına pıhtı atan Gönül Yazar'dan vasiyet açıklaması: Kızım çok mirasa kondu! 'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın, bacağına pıhtı atması sebebiyle hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Gönül Yazar, hastalık haberlerinden sonra evini nereye bağışladığını açıkladı. Ünlü ismin kızıyla ilgili miras açıklaması şaşırttı.
24.03.2024 Cadde
‘İnsan soyu nice felaket gördü’
‘İnsan soyu nice felaket gördü’ Ayhan Geçgin, “Dünyalararasında”da okurları küçük kıyamete götürüyor. Aşina bir coğrafyada geçen kitapta yazar okuru rahat koltuğundan kaldırarak bir kaosun ortasına atıyor.
24.03.2024 Kültür Sanat
‘Taş Bebek’ korkuttu
‘Taş Bebek’ korkuttu Gönül Yazar’ın, bacağında pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. -
24.03.2024 Cadde
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek Galatasaray’da, Başkan Dursun Özbek’in yeniden aday olması için baskı yapılırken, başkan ise henüz kararını veremedi. Özbek’in, girmesi durumunda rahat olacağı için seçim kazanmak için değil icraata dayalı bir liste oluşturacağı ifade edildi.
24.03.2024 Galatasaray
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"  Türkiye onu 1960’lı yıllardaki romantik filmlerin jönü olarak tanıdı. Sinemadaki erotik film furyasından sonra paranın cazibesine kapılan birçok meslektaşı gibi sahneye çıkmadı, okumak için yurt dışına gitti. Oslo’da Ekoloji Bilimleri, Biyoloji ve Kimya okudu. Bilim insanı olarak Türkiye’ye döndü ve 1999-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Milletvekili oldu, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanlığı yaptı.
23.03.2024 Pazar
Gönül Yazar hastanelik oldu! 'Bacağının beton gibi sert olduğunu fark etti'
Gönül Yazar hastanelik oldu! 'Bacağının beton gibi sert olduğunu fark etti' 'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın, bacağına pıhtı atması sebebiyle hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Bacağındaki şişlik artarak devam edince korkarak hastaneye giden usta sanatçı, iğne ve ilaç tedavisi görüyor.
23.03.2024 Cadde
İrem Derici'den takipçisine cevap! 'Yine mi ayrıldın?'
İrem Derici'den takipçisine cevap! 'Yine mi ayrıldın?' 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Derici, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Maldivler tatilinden karelerini yayınlayan ünlü isim, bir takipçisinin sevgilisiyle ilgili yorumuna kayıtsız kalamadı.
23.03.2024 Cadde
Perdeyi cinler bastı
Perdeyi cinler bastı Gazeteci-yazar Alper Kaya ile yazar ve film eleştirmeni Dr. Gizem Şimşek Kaya, “Yine mi Cin Filmi?” adlı kitapta ilk örneklerinden son örneklerine kadar yerli korku ve gerilim sinemasını irdeliyorlar.
23.03.2024 Kültür Sanat
Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası
Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası Süper Lig'in 30. haftası sonunda Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puanın önünde liderliğini sürdürüyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı takımdaki son gelişmeleri Skorer TV'de masaya yatırdı.
22.03.2024 Galatasaray
Tuğba Özay'dan Darülaceze sakinlerine iftar daveti
Tuğba Özay'dan Darülaceze sakinlerine iftar daveti Şarkıcı ve manken Tuğba Özay, Darülaceze sakinleri için iftar yemeği verdi. İstanbul Darülaceze Müdürlüğü Kayışdağı Yerleşkesi sakinleri, müzik ziyafetinin de yaşandığı etkinlikle moral buldu.
22.03.2024 Cadde
Eylem Tok'un panik anları! Firar öncesi gelen telefon
Eylem Tok'un panik anları! Firar öncesi gelen telefon Türkiye'yi sarsan trafik kazasında yeni görüntüler ortaya çıktı. Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur'un Göktürk'teki kafede buluşma anı ve annenin kaza haberini aldığı ana ait görüntüler güvenlik kamerasına kaydedildi.
22.03.2024 Gündem
Eylem Tok'un kaza haberini aldığı anlar kamerada
Eylem Tok'un kaza haberini aldığı anlar kamerada Yazar Eylem Tok'un, Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olan oğlu T.C.'nin kaza haberini aldığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Göktürk'te bir kafede otururken gelen telefonla paniğe kapılan Eylem Tok'un oradan kalkarak uzaklaştığı görülüyor.
22.03.2024 Haberler
Ali Tombaş, ilk kez oy kullanacak gençlerle buluştu
Ali Tombaş, ilk kez oy kullanacak gençlerle buluştu Sultanbeyli’de ilk kez oy kullanacak gençlerle program düzenlendi. Gençlerin ilgiyle takip ettiği programa Cumhur İttifakı AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, Başarılı Gazeteci Fulya Öztürk ve TV Programcısı, Yazar Türker Akıncı katıldı.
21.03.2024 Gündem
Baba Aci: Çocuğunu getir, adalete teslim et
Baba Aci: Çocuğunu getir, adalete teslim et İstanbul Eyüpsultan’daki orman yolunda 1 Mart Cuma gecesi yaşanan kaza ve sonrasında ehliyetsiz sürücü T.C’nin annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD’ye kaçırılması gündemdeki yerini koruyor. Kazada yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, aile dostları aracılığıyla T.C’nin babası Bülent Cihantimur ile görüştüklerini açıkladı.
21.03.2024 Gündem
20 milyarlık bağış müjdesi
20 milyarlık bağış müjdesi ABD’li hayırsever yazar MacKenzie Scott, hayır kurumlarına 640 milyon dolar (20.7 milyar TL) bağışlayacağını duyurdu.
21.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yazar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.