Zam

Zam

Son dakika Zam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zam haber sayfamızda...

Zam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.043 zam haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM 2024 | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücret Temmuz zammı son dakika açıklaması
SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM 2024 | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücret Temmuz zammı son dakika açıklaması Asgari ücrete ara zam gelecek mi, sorusu gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ara zam yapılan milyonlarca asgari ücretli çalışan bu yıl da ara zam olacak mı sorusunun yanıtını arıyor. 2024 Asgari ücret ara zammı ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika açıklaması geldi.
18.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Asgari ücrete ara zam yok’
‘Asgari ücrete ara zam yok’ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrette ara zam olmayacağını söyleyerek, enflasyon ve sözleşmeden kaynaklı farkların temmuz ayında emekli maaşlarına yansıyacağını, bunun dışında bir zam yapılmayacağını belirtti.
18.04.2024 Ekonomi
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor En düşük emekli aylığı alan emekliye destek için yeni bir formül aranıyor. İşte bu kapsamda Aile Bakanlığı tarafından çalışma başladı. En düşük emekli maaşı 10 bin TL alanlar için sosyal destek kapsamında bölgesel destek formülü üzerinde çalışılıyor. Peki bu destek nasıl olacak? İşte detaylar...
17.04.2024 Haberler
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor En düşük emekli aylığı alan emekliye destek için yeni bir formül aranıyor. İşte bu kapsamda Aile Bakanlığı tarafından çalışma başladı. En düşük emekli maaşı 10 bin TL alanlar için sosyal destek kapsamında bölgesel destek formülü üzerinde çalışılıyor. Peki bu destek nasıl olacak? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
TEMMUZ 2024 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON DURUM | SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 3 aylık enflasyon yüzde kaç oldu?
TEMMUZ 2024 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON DURUM | SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 3 aylık enflasyon yüzde kaç oldu? SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri gözünü Temmuz ayında yapılacak olan maaş zammına dikti. Bilindiği üzere emekliler maaşlarına 6 aylık periyotlar halinde enflasyon tutarında zam alıyor. 2024 yılı içerisinde 3 ay geride kalırken emeklilerin Temmuz ayında alacakları maaş zam oranına yönelik araştırmaları da hız kazandı. Peki Temmuz emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Tamamen gerçek dışıdır
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Tamamen gerçek dışıdır Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı kapsamında gerçekleştirilen mülakatlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ve Hazreti Muhammed'e ilişkin soru sorulduğu iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.
17.04.2024 Gündem
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Kuşçu aynı hekimi aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İşte haberin ayrıntıları...
17.04.2024 Gündem
Zimmetine para geçiren bankacıya hapis cezası!
Zimmetine para geçiren bankacıya hapis cezası! Çalıştığı özel bir bankanın müşterilerine ait yüklü miktardaki parayı hesabına geçiren bankacı için verilen ceza belli oldu.
17.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması Asgari ücret ve emeklilere ara zam yapılacağına ilişkin iddialar gündeme gelirken, Bakan Işıkhan tartışmalara son noktayı koydu.
17.04.2024 Uzmanpara
Yargıtay Başkanlığı'nda adaylar salt çoğunluk sayısı olan 175 oyu alamadı
Yargıtay Başkanlığı'nda adaylar salt çoğunluk sayısı olan 175 oyu alamadı Yargıtay Başkanlığı'nda seçimler yeniden aday başvuruları alınarak yapılacak 21'inci tur oylaması ile devam edecek.
17.04.2024 Gündem
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı Diyarbakır’da yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan gerekçeli karar hazırlandı.
17.04.2024 Gündem
Bakan Güler'den 30 km'lik güvenli hat yorumu!
Bakan Güler'den 30 km'lik güvenli hat yorumu! Irak'la uzun yıllar sonra ilk defa stratejik bir anlaşma imzalanacağını söyleyen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 30 kilometrelik güvenli hat ile ilgili dikkat çeken yorumunda bulundu.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama Asgari ücret ve emeklilere ara zam yapılacağına ilişkin iddialar gündeme gelirken, Bakan Işıkhan tartışmalara son noktayı koydu.
17.04.2024 Haberler
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama Asgari ücret ve emeklilere ara zam yapılacağına ilişkin iddialar gündeme gelirken, Bakan Işıkhan tartışmalara son noktayı koydu.
17.04.2024 Ekonomi
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’ Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki yabancı öğrencilerin otobüs biletlerine ‘astronomik zam’ yapacaklarını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti
Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski belediye başkanı merhum Ahmet Piriştina'nın eşi Mine Piriştina hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten hakkında çıkan haberlere tepki: Söylentilere itibar etmeyiniz
Bakan Şimşek'ten hakkında çıkan haberlere tepki: Söylentilere itibar etmeyiniz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında kriz ortaya çıktı ve kriz küresel sistemin devreye girmesiyle çözüldü' iddiasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
16.04.2024 Ekonomi
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
'Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür'
'Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Ülkemiz, bölgemizde meydana gelen krizlerin önlenmesi ve yatıştırılmasında gerek ilgili ülkeler gerekse uluslararası platformlarda vazgeçilmez ve etkin bir aktördür." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan selektör cezası açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan selektör cezası açıklaması İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldiğini söyledi. Bu kazalarda 75 kişi hayatını kaybetti. Yerlikaya, selektörle radar uyarısına ilişkin kesilen cezalarla ilgili alınan kararı da paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
En düşük emekli maaşı için yeni tahmin! Enflasyon beklentisine göre zam ne olacak?
En düşük emekli maaşı için yeni tahmin! Enflasyon beklentisine göre zam ne olacak? Son açıklanan enflasyon rakamı sonrası emekli maaşlarıyla ilgili zam hesapları yapılmaya başlandı. Yapılan açıklamalara göre mayıs ayında enflasyonun pik yapması sonrasında ise düşüşe geçmesi bekleniyor. Peki enflasyon tahminlerine göre emeklilere ne kadar zam yapılacak? En düşük emekli maaşı için beklentiler neler? İşte detaylar...
16.04.2024 Ekonomi
Damat 66, gelin 17 yaşında! Güzellik kraliçesi balayından sonra okula döndü, yıl dönümünde sosyal medya karıştı
Damat 66, gelin 17 yaşında! Güzellik kraliçesi balayından sonra okula döndü, yıl dönümünde sosyal medya karıştı Geçtiğimiz yıl tartışmalı şekilde kendisinden onlarca yaş büyük olan politikacıyla evlenen güzellik kraliçesi, nefret yorumlarına sosyal medyadan karşılık verdi.
8.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.