Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

27.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Alternatifli suşi Hilton İstanbul Bomonti’de yer alan Cloud 34, menüsünü Uzak Doğu yemeklerinden oluşturuyor. Fashion roll, lobster crunchy roll ve sake gheese gibi suşi çeşitlerinin yanı sıra, ev yapımı ördekli rulo börekle, Asya esintilerini sunuyor. Mekanda vegan suşi de bulunuyor.

Haftanın mekanları...

Uzak Doğu mutfağı

Haberin Devamı

Akmerkez’deki Martinez, menüsünde Uzak Doğu ve Akdeniz mutfağını ön plana çıkarıyor. Dekorasyonuyla Güney Fransa’ya benzeyen mekan, günün her saatinde misafirlerini ağırlıyor.

Haftanın mekanları...

Sporculara özel tatlar

Bebek’teki Sophie, gün boyu yaşayan bir yer olarak dikkat çekiyor. 06.30’da kapılarını açan mekan, 08.00’e kadar spor yapanlara özel hazırladığı detoks içecekleri, kahve çeşitleri, hurma topları ve sporcu kahvaltısı sunuyor.

Haftanın mekanları...

‘Light The Night’ etkinlikleri

Must, 31 Ekim’deki Cadılar Bayramı’nı ‘Light The Night’ etkinlikleri kapsamında kutluyor. Ünlü DJ Tonbe’nin setin başına geçeceği organizasyonda, kokteyller ve dünya mutfağından lezzetler servis edilecek.

Haftanın mekanları...

Sonbahar lezzetleri

Caffé Nero, yeni lezzetleriyle sonbahara “Merhaba” dedi. Mekanın flat white’ının yanına brownie cheesecake eklendi. Lezzetli atıştırmalıkların üzeriniyse minik brownie küpleri süslüyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Cadılar Bayramı kutlanacak

Swissotel The Bosphorus’ta yer alan Chalet Restaurant’ın bahçesinde, Cadılar Bayramı kutlanacak. Misafirler, sis efektleri, mezar taşları ve daha birçok özel dekorun yer alacağı gecede, eğlence ve lezzete doyacak. 31 Ekim’de düzenlenecek organizasyonun kişi başı ücretiyse 95 TL.

Haftanın mekanları...