Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

12.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Yemek ve SPA keyfi

Haberin Devamı

Hilton İstanbul Bomonti, annesini özel lezzetlerle buluşturmak isteyenleri bekliyor. The Globe restoranın ‘7 Bölgeden Yöresel Lezzetler’ menüsünde, vişneli saroz yalancı yaprak sarma, tahinli Antakya humusu, taze zahter salatası, pazıya sarılı Bayburt lor dolması ve mini Antep içli köftesi dikkat çekiyor. Annesine arınmanın keyfini yaşatmak isteyenleriyse Eforea SPA’nın bakımları bekliyor. Anneler Günü’nde de ikinci bakımda yüzde 30 indirim fırsatı var.

Haftanın mekanları

Güne keyifli başlangıç için...

Nelipide Gurme, Anneler Günü’ne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor. Mekanın kahvaltı sofrasında, Ordu’dan gelen ürünler, yaylalara özel tereyağlı kuzine ekmeği, üç peynirin karışımından yapılan ve sıcak servis edilen peynir eritmesi, menemen ve turşu kavurması gibi lezzetler yer alıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

İstanbul’da Viyana’yı yaşayın

Cafe Wien, Viyanalı kahve ve tatlı ustalarının hazırladığı kahve ve tatlı menüleriyle hizmet veriyor. Avusturya mutfağına özgü schnitzel, bratwurst ve Macar gulaş gibi lezzetlerle, annenize özel bir gün yaşatabilirsiniz. Sachertorte ve apfelstrudel gibi tatlılar, wiener melange ile mozart gibi kahveler eşliğinde sunuluyor.

Haftanın mekanları

Anne eli lezzetinde

Özsüt, anne elinden çıkmış gibi görünen yeni pastası çilekli yaban mersinliyi, konuklarıyla buluşturdu. Taze sade kek katlarının beyaz çikolatalı mus ile lezzetlendiği pasta, annelerin, kokusu tüm evi saran keklerini anımsatarak, sizleri çocukluk günlerinize götürüyor.

Haftanın mekanları

Seçenek çok!

Monochrome, özel günde annesini şımartmak isteyenleri bekliyor. Kahvaltı menüsünde, ızgara sucuk, füme somon, avokado, konfi domatesli humus, meyve dilimleri, ev yapımı reçel, bal ve kaymak gibi seçenekler var. Öğle ve akşam yemeklerindeyse, salata çeşitlerinden, tütsülenmiş gevrek kuzu kaburgasına kadar birçok lezzet yer alıyor.

Haftanın mekanları

Sürprizlerle dolu brunch

Mövenpick Hotel İstanbul, sürprizlerle dolu bir Anneler Günü brunch’ı düzenliyor. AzzuR Restaurant’ta 12.00-15.00 saatleri arasında zengin kahvaltılık çeşitlerinin yanı sıra, İtalyan şef Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan Akdeniz mutfağından örnekler, omlet ve krepler, ev yapımı makarnalar, pizzalar ve suşiler, konukları bekliyor. Cupcake süsleme kursuna katılan miniklerse, annelerine en tatlı hediyeyi hazırlayabilir ve palyaçoyla eğlenebilirler.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Yüzde 20 indirim

Akmerkez’den sonra Vadistanbul’daki şubesiyle misafirlerini ağırlayan Serafina Restaurant, Instagram’dan #SerafinadaAnnelerGünü hashtag’iyle annesiyle fotoğraf paylaşanlara, yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Menüde İtalyan makarnalar, kaburgalı risotto ve carpaccio gibi lezzetler var.

Haftanın mekanları