Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

20.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Victoria Beckham, eşi David Beckham, çocukları Romeo, Brooklyn, Harper ve Cruz ile Bali tatiline çıktı. Denizde çektirdikleri eğlenceli bir kareyi paylaşan modacı, “Sizleri seviyorum” notunu düştü.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Bar Refaeli, Yunanistan tatilinden fotoğraflarını yayınlamaya devam ediyor. Havuz ve deniz manzaralı bir kareyi takipçilerinin beğenisine sunan İsrailli model, altına şunu yazdı: “O günlere geri dönebilir miyiz?”

Haftanın paylaşımları

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Mariah Carey, kızı Monroe Cannon ile objektiflere gülümsedi. Ünlü sanatçı, fotoğrafın altına, “Anne gibi poz vermek” yorumunu yaptı.

Haftanın paylaşımları

Geçtiğimiz hafta içinde Antalya’da sahne alan Dua Lipa, konakladığı Regnum Carya’nın havuzundan eğlenceli bir fotoğraf paylaştı. Şarkıcı, düzgün fiziğiyle iltifat yağmuruna tutuldu.

Haftanın paylaşımları

Orlando Bloom, ‘Yüzüklerin Efendisi’ serisinde birlikte rol aldığı Adam Brown ve Ian McKellen ile bir araya geldi. “Bir cüce, bir büyücü ve bir elf bara girmişler” diye yazan aktör, binlerce beğeni topladı.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları