Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

29.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Cindy Crawford, geçtiğimiz hafta bir araya geldiği Alessandra Ambrosio ve Nicole Kidman’la çektirdiği hatıra fotoğrafını paylaştı. Eski top model, karenin altına, “Charlie’nin melekleri Şangay’da” diye yazdı.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Halle Berry, Fas gezisine devam ediyor. Kendisini ülkenin kültürüne yakın hisseden oyuncu, deveye bindi. Berry, eğlenceli fotoğrafın altına şunları yazdı: “Burada özgürüm. Burada kendimim.”

Haftanın paylaşımları

Taylor Swift, Avustralya turnesine devam ediyor. Sporunu aksatmayan şarkıcı, ormanda koşarken gördüğü devrik bir ağacın üzerinde verdiği pozu yayınladı. Swift, kısa sürede 2 milyondan fazla beğeni topladı.

Haftanın paylaşımları

Nusret Gökçe, Cadılar Bayramı’nı bir hafta önceden çocuklarla kutladı. New York’taki şubesinde minik hayranlarıyla poz veren işletmeci, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Haftanın paylaşımları

Khloe Kardashian, altı aylık kızı True’nun bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Kızına taç takan sosyetik güzel, karenin altına, “Tek boynuzlu atların varlığına her zaman inandım” notunu düştü.