Gündem Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu nerelidir?

Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu nerelidir?

18.06.2018 - 15:10 | Son Güncellenme:

Hakan Hatipoğlu yarışmalarda gösterdiği performansla göz doldurmaya devam ediyor. Gönüllüler takımında son dönemde en fazla Nagihan Karadere ile anlaşan Hakan Hatipoğlu soın iki haftadır eleme potasında yer alıyordu. Bu hafta da Adem Kılıçcı tarafından eleme adayı olarak gösterilmesi beklenen Hakan Hatipoğlu sürpriz bir kararla bu hafta eleme adayı olmadı. Peki Hakan Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu kimdir Hakan Hatipoğlu nerelidir

Hakan Hatipoğlu son dönemde gösterdiği performans ile Survivor'da dikkat çekmeye devam ediyor. Survivor gönüllüler takımının en önemli isimlerinden biri olan Hakan Hatipoğlu son iki haftadır eleme potasına girmesine rağmen Merve Aydın ve Mustafa Kemal gibi iki rakibini ekarte etmeyi başardı. Peki Hakan Hatipoğlu kimdir?

Haberin Devamı

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1980 Burgazada Istanbul doğumlu, Milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır.

2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.