Gündem Halil Söyletmez kimdir?

Halil Söyletmez kimdir?

24.01.2019 - 09:49 | Son Güncellenme:

Halil Söyletmez, sosyal medya sayesinde tanınan isimler arasında yer alıyor. Vine adlı uygulamada çektiği videolar ile bir anda herkes tarafından tanınan Halil Söyletmez, Youtube'da çektiği videoların yanı sıra çektiği Cumali Ceber adlı filmler ile de adından söz ettiriyor. Peki Halil Söyletmez kimdir?

Halil Söyletmez kimdir

Halil Söyletmez bir döneme damga vuran Vine adlı uygulamada çektiği videolar ile adından sıkça söz ettirmiş ve bir anda popülerliğini arttırmıştır. Vine'a olan ilginin azalmasının ardından Youtube'da çektiği videolar ile adından söz ettirmeye devam eden Halil Söyletmez, popülerliğini çektiği Cumali Ceber adlı filmlerle taçlandırdı.

Haberin Devamı

Adana'da dünyaya gelen Halil Söyletmez, 1,63 cm boyundadır. Halil Söyletmez'in popülerliği 2013 yılında Vine adlı uygulamada çektiği video paylaşımları ile başlamıştır. Tanınmaya başladıktan sonra diğer sosyal medya uygulamalarında da etkisini sürdürmeye devam etmiştir.

Son olarak çektiği Cumali Ceber filmleri ile adından sıkça söz ettiren Halil Söyletmez, Youtube kanalında çektiği videolar ve aldıüğı bağışlar ile adından söz ettirmeye devam etmektedir.