Kültür Sanat Hamurdan Hayaller Yarışması başladı

Hamurdan Hayaller Yarışması başladı

05.07.2018 - 12:15 | Son Güncellenme:

Play-Doh’nun çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla her sene düzenlediği Hamurdan Hayaller Yarışması’nın bu yıl 14’üncüsü gerçekleştiriliyor.

Hamurdan Hayaller Yarışması başladı

Play-Doh’nun çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla her sene düzenlediği Hamurdan Hayaller Yarışması’nın bu yıl 14’üncüsü gerçekleştiriliyor. 4-7 yaş arasındaki tüm çocukların katılabildiği yarışmaya başvurular 31 Temmuz’a kadar devam ediyor.

Haberin Devamı

Tüm dünyada 80’den fazla ülkede çocuklara rengarenk ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralayan Play-Doh’nun geleneksel Hamurdan Hayaller Yarışması, bu yıl 14. kez düzenleniyor. Çocukların zihinsel ve bedensel gelişiminde önemli bir rol oynayan oyun hamuruyla hayal gücünü birleştiren Hamurdan Hayaller Yarışması, tüm miniklere yaratıcılıklarını gösterme fırsatı veriyor. Yarışmaya katılmak için miniklerin Play-Doh oyun hamurlarıyla yaptıkları “sanat eserleri”nin fotoğraflarının çekilerek www.hamurdanhayaller.com websitesine ebeveynleri tarafından yüklenmesi yeterli. Yarışmaya istenildiği kadar “sanat eseri” ile katılım sağlanabiliyor.

4-5 ve 6-7 yaş olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmaya başvurular 31 Temmuz’a kadar kabul ediliyor. Her yaş grubunda birincileri iPad Wi-Fi 32 GB, ilk üçe girenleri ise boylarınca oyuncak ve KidZania’da eğlence dolu bir gün bekliyor.

Haberin Devamı

Jüride ünlü bloggerlar Özge Selçuk Bozkurt, Merve Öztürk (Melinas Mom), İnci Akbay (Mavi Bebeğim) ve İmren Gürsoy’un (Mete ve Annesi) yer aldığı yarışmanın kazananları 31 Ağustos’tan itibaren www.hamurdanhayaller.com adresinden duyurulacak.