Cadde Hande Yener: Tarkan'dan korkum yok

Hande Yener: Tarkan'dan korkum yok

28.06.2017 - 12:06 | Son Güncellenme:

Bodrum'da sahneye çıkan Hande Yener, kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcı, Tarkan'ın yeni albüm çıkarmasıyla ilgili, "Benim Tarkan ile bir yarışım yok. Korkum da yok" dedi.

Hande Yener: Tarkandan korkum yok

Gümbet Barlar Sokağı'ndaki Pasha Club'ta sahneye çıkan Hande Yener'i yaklaşık 750 kişi izledi. Sahneye 'Bakıcaz Artık' isimli şarkısı ile çıkan Yener, daha sonra da 'Vay' ve 'Benden Sonra' isimli şarkılarını seslendirdi. Yener'e başlarında siyah motor kaskı ile saheye çıkan 2 dansçı ile birlikte DJ kabinindeki oğlu Çağın Kulaçoğlu da eşlik etti. Hande Yener, zaman zaman hayranları ile sohbet etti. Hayranları cep telefonları ile Yener'in fotoğrafını ve görüntüsünü çekti.

Haberin Devamı

Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve yeni albümü hakkında konuşan Yener, "Yeni albüme tepkiler çok iyi. Zaten sosyal medya yankılandı ve hala da yankılanıyor. Listeleri alt üst ettik ve sıfır reklam bütçesi ile bunları yaptık. Bunun için de ayrıca çok mutluyum. Kraliçemiz Sezen Aksu da albüm ile ilgili tebrik etti" şeklinde konuştu.

Demet Akalın'ın "Tarkan'ın albümü çıktı, bizim gazımız bitti" şekindeki açıklaması hatırlatılan Yener, "Ben gazman olmadığım için gaza ihtiyacım yok. Benim Tarkan ile bir yarışım yok. Korkum da yok. Korkusu olanlar açıklamalarını yapmışlar" dedi.

Bayramda bütün aile bir yerde olduklarını belirten Yener, "Çeşme'yi kalkındırdık şimdi buraya geldik. Beach club'larda eğlence anlayışını tekrar gündeme getirmek iyi oldu. 3 senedir beach club'larda hareketlilik var. Yarın da yine Bodrum'da bir beach club'tayım" dedi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Yener, sevenlerine keyifli anlar yaşattı.

Yazarlar