Ekonomi Havada dev şov

Havada dev şov

24.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünya havacılık sektörünün enlerinin Antalya’da buluşacağı Türkiye’nin şova dayalı ilk havacılık fuarı Eurasia Airshow’a sayılı günler kaldı.

Havada dev şov

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Antalya Havalimanı’nda 25 - 29 Nisan’da gerçekleştirilecek organizasyonda, havacılık ekosistemine yön veren 400 büyük şirket, 100’ün üzerinde ülkeden 150 sivil ve askeri delegasyon yer alacak, dünyaca ünlü akrobasi takımları da uçuş gösterileriyle boy gösterecek. Fuarda, 100’ü aşkın ülkeden 100 binin üzerinde uluslararası sektör profesyoneliyle toplamda 500 bin ziyaretçinin ağırlanması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Başta Avrupa olmak üzere uluslararası havacılık şirketleriyle Avrasya pazarının arasında yeni bir köprü kuracak Eurasia Airshow’da havayolu şirketlerinden motor üreticilerine, parça tedarikçilerinden askeri platformlara kadar havacılık ekosisteminin tüm aktörleri yer alacak.

Havada dev şov

400 firma katılacak

Organizasyonda, ülkeler adına yapılacak milli katılımların yanı sıra dünyanın önde gelen sivil ve askeri havacılık şirketleri global markalarıyla boy gösterecek. Dubai, Singapur, Farnborough ve Paris Airshow gibi köklü havacılık organizasyonlarının ardından sektörün Avrasya’daki yeni sahnesi olacak Eurasia Airshow’da İngiltere, Rusya, İtalya, Fransa ve İran gibi pek çok ülkeden sivil ve askeri katılımla birlikte yerli ve yabancı yaklaşık 400 firma yer alacak. Türkiye gibi Avrasya bölgesi için de bir ilk olacak Eurasia Airshow, ticari ve askeri havacılık sektöründe gerçekleşecek anlaşmalar, potansiyel uçak alımları ve uçak siparişlerinin yanında binlerce yabancı ziyaretçinin oluşturacağı turizm potansiyeliyle birlikte yaklaşık 10 milyar dolarlık bir iş hacmi oluşturacak.

Haberin Devamı

Havada dev şov