Diyetler Heidi Klum diyeti ile 15 günde 6 kilo nasıl verilir?

Heidi Klum diyeti ile 15 günde 6 kilo nasıl verilir?

22.01.2018 - 12:36 | Son Güncellenme:

Günümüz sorunlarının başında gelen fazla kilolar ve onun akabinde kadınlara göre yapılması en zor şeylerden biri olan “diyet”, hayatımızın en büyük meselelerinden biri haline gelmiş durumda. Artık birçok kadın, 1-2 kilo bile aldığında hemen diyete başvuruyor. Daha fit ve zayıf görünmek isteyen birçok ünlü de bunu yapmakta…

Heidi Klum diyeti ile 15 günde 6 kilo nasıl verilir

Kendisini her zaman fit ve zayıf olarak gördüğümüz 44 yaşındaki 4 çocuk annesi manken Heidi Klum da kendine özel bir diyetle 15 günde tam 6 kilo vermiş. Peki, özel bir diyet olan bu beslenme programının herhangi bir zararı var mı? Öncelikle bu kadar kısa zamanda bu kadar çok kilo vermek çok da kolay olmasa gerek. Kendi adının verildiği bu diyete bir göz atalım.

Haberin Devamı

Heidi Klum diyet listesi

Kahvaltıdan önce

Protein takviyeli meyve kokteyli veya smoothie ya da aç karnına içilen ve içinde yarım limonun suyu, 2 çorba kaşığı huş ağacı şurubu ve 1 çay kaşığı kırmızı biber bulunan limonlu bir içecek. Bu içecekler sayesinde vücuttaki toksinlerden kurtulmak çok kolay.

Kahvaltı

Protein içeriği olan sebzeli omlet ve şekersiz açık bir çay.

Öğle yemeği

Sindirimi kolay olması açısından yağsız ızgara tavuk ve yanında zeytinyağlı sebze yemeği, ek olarak bol yeşillikli salata.

Akşam yemeği

Yağsız ızgara tavuk veya hindi, yanına da 1 kâse light yoğurt.

Bu listeye ek olarak aralarda yemeniz gereken yiyeceklere siz karar verebilirsiniz. Ara öğünlerinizde meyve, kuruyemiş (çiğ badem, fındık, ceviz, vb.), kefir veya meyveli diyet yoğurtlar tüketebilirsiniz. Bu diyeti uygularken tabii ki günde 40 dakika yürüyüş yapmayı da ihmal etmemelisiniz.

Haberin Devamı

Heidi Klum diyeti zararlı mıdır?

Çok hızlı kilo verdiren bu diyet aslında çok da sağlıklı bir diyet değildir. Evet, çok hızlı kilo verdiriyor fakat kilonuzun kastan değil yağdan gitmesi gerekir. Bu diyetle bunu yapabilirsiniz ancak vücudunuz böyle bir diyete hemen alışamayabilir. Öncelikle, diyet yapmak istiyorsanız kesinlikle vücudunuza ve bünyenize göre bir liste hazırlamalısınız. Bu tarz diyetlere bünyeniz alışık değilse, sağlık problemleri yaşamanız muhtemeldir. Bu yüzden doktor kontrolünde gerekli testleri yaptırmalı ve kendi vücut durumunuza göre diyet yapmalısınız.

Yazarlar