Dünya ‘Hem ağlattı hem güldürdü’

‘Hem ağlattı hem güldürdü’

25.04.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Marvel ve Disney’in merakla beklenen son filmi “Avengers: Endgame” dünya prömiyerini ABD’nin Los Angeles kentinde yaptı. Türkiye’de de bugün vizyona girecek.

‘Hem ağlattı hem güldürdü’

Filmi izleyen eleştirmenler göz yaşı ve kahkahalarla dolu 3 saat geçirdiklerini açıkladı. İlk gösterimin ardından film ile ilgili sosyal medyada yorum yapan sinema sektöründen isimler, çizgi roman karakterlerinin hikâyelerini beyaz perdeye taşıyan Marvel’in 22 filminden biri olan “Avengers: Endgame”i değerlendirdi. Sinema sitesi Rotten Tomatoes’un Genel Yayın Yönetmeni Joel Meares, “Filmin hayranları kafayı yiyecek” yorumu yaptı. The New York Times’tan Dave Itzkoff da “Güldüm, ağladım, Tony Stark’ın (Demir Adam) babam olmasını istedim” dedi. Filmin ilk hafta sonunda dünya çapında 1 milyar doları zorlaması bekleniyor. Önceki rekor, 640.5 milyon dolar ile Avengers: Infinity War’a aitti.

Haberin Devamı

‘Hem ağlattı hem güldürdü’

Galanın ‘Kara Dul’u

Gişe hasılatı rekoru kırması beklenen Avengers: Endgame’in 22 Nisan’da Los Angeles’ta yapılan galasına ünlüler akın etti. Galanın yıldızı Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson oldu. Filmde Black Widow (Kara Dul) karakterine canlandıran 34 yaşındaki Johansson gümüş rengi, ışıltılı straples bir elbise giymişti. Saçlarını doğal bırakan güzel oyuncu, sıra dışı sırt dekolteli elbisesiyle, sırtını kaplayan gül dövmesiyle hayranlarından bir kez daha iyi not aldı.