Cadde 'Hep çirkinlikleriyle hatırlanacaklar'

'Hep çirkinlikleriyle hatırlanacaklar'

25.09.2017 - 12:19 | Son Güncellenme:

Miss Turkey 2017 Yarışması'nda birinci seçildikten sonra sosyal medya hesabından 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı paylaşım ortaya çıkınca tacı geri alınan Itır Esen ile aynı yarışmada ilk 10’a giremediği için hakarete varan mesajlar yayımladığı iddia edilen Gözde Baddal için "Yüzlerine yansıyan ‘güzelliğin’ altında, çirkinliği barındırıyorlarmış" yorumu yapıldı.

Hep çirkinlikleriyle hatırlanacaklar

Milliyet Gazetesi Kıbrıs temsilcisi Sefa Karahasan'ın, "Çirkinlikte Yarışmışlar" başlıklı yazısı şöyle:
"Miss Turkey 2017 güzeli seçilen, sonra tacı elinden alınan Itır Esen’in ve ilk 10’a giremedim diye, 'Allah hepinizin belasını versin' diye bağıran Gözde Baddal’ın yazdıklarını görünce, bu kızlar çirkinlikte birbirleriyle yarışmayı hak ediyor dedim.

Haberin Devamı

Ki zaten yarışmışlar da. Bir kadının sadece görselliğiyle değil, adabıyla da öne çıktığını unutmuşlar. Aslında yüzlerine yansıyan ‘güzelliğin’ altında, çirkinliği barındırıyorlarmış. Bu çirkinliklerini düzeltmek yerine, gerçek kimliklerini öne çıkarmışlar. Mevlana’nın şu sözlerinde olduğu gibi, “Asalet, boyda değil soyda, incelik, belde değil dilde, doğruluk, sözde değil özde, güzellik, yüzde değil yürekte olur.” Itır ve Gözde bir yerlerde başarılı olur mu, olabilir. Ama hep ‘çirkinlikleriyle’ hatırlanarak.