Cadde HER ŞEY MICHAEL JACKSON iÇiN

HER ŞEY MICHAEL JACKSON iÇiN

04.06.2014 - 19:27 | Son Güncellenme:

Michael Jackson Fan Club Türkiye üyeleri, bu akşam ‘I Love MJ Party’de, efsaneyi yaşatmak için sahneye çıkıyor.

HER ŞEY MICHAEL JACKSON iÇiN

2001 yılında kurulan Michael Jackson Fan Club Türkiye, her yıl çeşitli etkinliklerle efsane yıldızı anıyor. Bu akşam garajistanbul’da sahne alacak ekip, özel bir dans şov hazırladı. Fan club başkanı Önder Hakanoğlu, “Efsaneyi yaşatacak yenilikleri destekliyoruz” diyor. Hakanoğlu, sorularımızı şöyle yanıtladı:

Michael Jackson Fan Club Türkiye’nin temelleri ne zaman atıldı?
Fan Club’ımızın temelleri 2001 yılında web sitemizle atıldı. Kurucusu ve yöneticisi olduğum, kulübümüz ‘MJJ Türkiye Fan Club’ adını iki yıl önce aldı. Şimdi 5 bini aşkın üyemiz var. Türkiye’deki en aktif ve en çok takip edilen Michael Jackson Fan Club’ıyız. Üyelerimizin yaş aralığı 20-45 arasında. Giderek daha da büyümeye devam ediyoruz.

Aranızda tanışma fırsatı yakalayan oldu mu?
Maalesef olmadı.

Haberin Devamı

HER ŞEY MICHAEL JACKSON iÇiN

Çalışmalarınızdan bahseder misiniz biraz? Bu akşam bir lansmanda dans edeceksiniz...Michael Jackson’ı yaşatmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz ya da düzenlenen etkinliklerde yer alıyoruz. Bu etkinliklerde yer alırken, efsaneye yakışır olmalarını önemsiyoruz.
Bugün de Sony Mobile’ın en yeni efsanesi Xperia Z2 ile popun efsanesi Michael Jackson’ın buluştuğu ‘I Love MJ Party’de 10 kişilik ekibimizle birlikte dans edeceğiz. Bu parti efsanelerin buluşması olacak... Çünkü yeni lanse edilecek Xperia Z2’yi alanlar MJ’nin yeni albümü Xscape’in tüm şarkılarını ücretsiz olarak dinleyebilecek. Efsaneyi yaşatacak bu tarz yenilikleri biz de destekliyoruz.

Onun dışında Michael Jackson’ı yaşatmak için neler yapıyorsunuz?
Senede iki kez; Michael Jackson’ın ölüm yıldönümü 26 Haziran’da ve 29 Ağustos’taki doğum gününde onu anmak için etkinlikler yapıyoruz. Michael Jackson partileri düzenliyoruz. Danslar, şovlar gerçekleştiriyoruz. 25 Haziran’daki ölüm yıldönümünde Atatürk Havalimanı’nda bir dans şov gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.

Haberin Devamı

Önder Hakanoğlu: Sezen Cumhur Önal’ın “Çikolata renkli şarkıcı” diye anons ettiği günlerden beri Michael Jackson’ın sıkı takipçisiyim. Yani 27 yıldır... 1993 yılında İstanbul konserinde kendisini izleme şansını yakaladım.
Jackson’ın müziği kadar insanlığını da sevdim. Hayat felsefesini örnek aldık. Öldüğünde de ailemden biri ölmüş kadar yıkıldım.
O benim için sadece bir müzisyen değil, örnek aldığımız bir efsane.

Burak Kırmızıtuna: Michael Jackson, 1988 yılındaki ‘Moonwalker’ filmiyle girdi hayatıma. Sinemadan çıkınca ilk işim gidip bir albümünü almak olmuştu. Ondan sonra da peşini bırakmadım. Micheal Jackson hayranlığım gün be gün arttı ve kendimi efsanenin fan club’ında buldum. Solistlik yapıyorum, albümümdeki bir şarkı, ‘Billie Jean’deki ritimlerinden etkilenerek çıktı.

Melih Semiz: 17 yaşından beri fanatik Michael Jackson hayranıyım. Kendime idol olarak onu aldım. Albümlerini ve posterlerini toplayıp, danslarını taklit ediyordum. Ölümünden sonra, Michael Jackson anma etkinliklerinde dans etmeye başladım. Bu da benim profesyonel dans hayatımın başlangıcı oldu. Şu an dans hocalığı yapıyorum. Mesleğimi Michael Jackson hayranlığıma borçluyum.

Haberin Devamı

Banu Şahin: Dansçı ve dans eğitmeniyim. Çocukluğumdan beri Michael Jackson hayranıyım. Michael Jackson benim için 90’lar demek. Dansın akışını değiştiren bir efsane. MJ dansını dünyaya yayan isim. Hâlâ MJ şovlarında onun yarattığı komplike koreografileri yapıyoruz. Ve bu dansların bunca yıldır nasıl bu kadar taze kaldığına ve eskimemiş olduğuna şaşırıyoruz. Günümüz sanatçılarına baktığımızda yerinin doldurulamayacağını görüyoruz. O pop müzi-ğinin kralı. Gerçek bir
efsane.