Kültür Sanat Her şeyi kaybettiğini sanırsın ama gerçek aşk hep ordadır

Her şeyi kaybettiğini sanırsın ama gerçek aşk hep ordadır

11.07.2017 - 10:39 | Son Güncellenme:

Birçok eseri New York Times çok satanlar listesinde yer alan ve eserleri 30 ülkede yayımlanan Sarah Jio’nun “Mart Menekşeleri” romanı Pena Yayınları tarafından genişletilmiş içerikle yeniden okuyucuyla buluştu.

Her şeyi kaybettiğini sanırsın ama gerçek aşk hep ordadır

Aldatıldığını öğrenmiş, kocasından boşanmış ve çok satan ilk kitabından sonra 8 yıldır hiçbir şey yazamayan içi kırgınlıklarla dolu bir kadının hikâyesini anlatan Sarah Jio’nun “Mart Menekşeleri” romanı yine kalbinizin derinliklerinden vuracak.

Haberin Devamı

Ünlü yazar Emily Wilson’ın 1943 yılında yazılmış kırmızı kadife kaplı bir günlük bulmasıyla altmış yıllık bir aile sırrının hüznünü, pişmanlığını ve aşk hikayesini işlediği romanı “Mart Menekşeleri” ile Sarah Jio, Library Journal En İyi Kitap Ödülü'ne layık görüldü.


Sarah Jio’nun mükemmel aşk hikâyesini okurken hem duygulanacak ve gözyaşlarınızı tutamayacak hem de aşkın gücü karşısında çok etkileneceksiniz.


Mart Menekşeleri Hakkında

Her şeyi kaybettiğini sanırsın ama gerçek aşk hep ordadır.

Emily Wilson yirmilerinde hayatının zirvesindedir.

Yazdığı kitap çok satmıştır, tanınan bir eşi vardır ve hayatı mükemmel gidiyordur.

Ancak on yıl sonra, Emily’nin tüm hayatı tersine döner. Bu yüzden yengesi Bee onu martta Bainbridge Adası’na çağırdığında hayata yeni bir başlangıç yapmak için arkasına bakmadan oraya gider.

Haberin Devamı

Emily burada 1943 tarihli gizemli bir günlük bulur. Bu günlük ona aradığı yeni başlangıcı verecektir.

Kitap Hakkında Ne Dediler?

İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’na geldiğinde ne kadar sevildiğini ne kadar takip edildiğini bizzat gördüğüm yazarın bu kitabı bu sevginin nedenini en iyi anlatan eserlerinden biri. Kalbi kırıkların tesellisi, küçük bir mutluluğa susuz kalmışların umudu olacak bu kitap bu kez genişletilmiş baskısıyla okura sunuluyor. Okumayı ve Sarah Jio’yu sevenler için muhteşem yolculuk başlıyor yine. Bir başkası için terk edildiğini bilmek her kalpte derin bir yara açar. O yarayı derinleştirense mutlu günlerin hatıralarıyla vedalaşmaktır. Mutlu bir tatil fotoğrafı, bir kapı kolu, üzerinde oturulup şarkı söylenmiş bir merdiven, bir kitap... İnsan bazı ayrılıkların acısı hiç geçmeyecek diye düşünür. Ama hayat iyi ki devam eder. Bu kitabın nasıl bittiğini anlayamayacaksınız bile.


İclal Aydın / Oyuncu - Yazar

Kim bilir nice hayatlar var sırlarla dolu akıp giden ve kaybolan... Sevgili Sarah Jio kelimelerle bizi o sırlarla dolu yitip giden hayatların içine öyle güzel götürmüş ki son cümleden sonra bile hâlâ o küçük adada aklım...


Ayşe Çınar / Ses Sanatçısı

Mart Menekşeleri aşk ve gizemi derinden hissedeceğiniz bir Sarah Jio eseri.