Editörün Seçtikleri Herbal Essences bio: renew Şimdi Türkiye’de!

Herbal Essences bio: renew Şimdi Türkiye’de!

12.09.2018 - 14:35 | Son Güncellenme:

Herbal Essences, %90 doğal kökenli, paraben, parafin, gluten ve renklendirici bulunmayan içeriğiyle fark yaratan yeni ürün serisi Herbal Essences bio:renew’u Türkiye’de satışa sundu.

Herbal Essences bio: renew Şimdi Türkiye’de

İngiltere’nin doğadan ilham alan bir numaralı saç bakım markası Herbal Essences, %90 doğal kökenli, paraben, parafin, gluten ve renklendirici bulunmayan içeriğiyle fark yaratan yeni ürün serisi Herbal Essences bio:renew’u Türkiye’de satışa sundu. Üstelik Herbal Essences bio:renew serisi, dünyanın en büyük botanik koleksiyonuna sahip Royal Botanic Gardens Kew tarafından onaylanan ilk ve tek uluslararası saç bakım markası olma özelliği taşıyor.

Haberin Devamı

İngiltere’nin doğadan ilham alan bir numaralı saç bakım markası Herbal Essences, artık Türkiye’de satışa sunuluyor. Akılda kalan kokuları ve doğadan gelen içerikleriyle kadınları hayal ettikleri saçlara kavuşturan Herbal Essences, 45 yılı aşkın bir süredir var olan mirasına sadık kalarak doğa ve bilimi buluşturan saç bakımını yepyeni bir boyuta taşıyor.Yüzde 90 doğal kökenli içeriğe sahip Herbal Essences bio:renew ürünlerinde paraben, parafin, gluten ve renklendirici bulunmuyor.

Ürünlerinde doğallık ve inovatifliği buluşturan Herbal Essences, Londra’da bulunan ve dünyanın en zengin botanik koleksiyonlarının yer aldığı The Royal Botanic Gardens, Kew tarafından içeriği ilk kez onaylanan marka olma özelliği taşıyor. Bu çerçevede Kew, Herbal Essences’in gönülden bağlı olduğu doğallığı, bilimsel araştırmalarıyla destekliyor. Kew bilim adamları, Herbal Essences bio: renew serisinin içerisinde bulunan doğal özlerin saçın sağlığını tehlikeye atan çevresel faktörlerle savaşmasına yardımcı olduğunu onaylıyor. Aynı zamanda bu iş birliği sayesinde bundan sonraki süreçte de Herbal Essences bio: renew ürünlerinde inovatif ve sürdürülebilir doğal bileşenleri yer almaya devam edecek.

Haberin Devamı

P&G Güzellik Kategorisi Bilimsel İletişim Direktörü Phil Marchant, “Herbal Essences, doğadan ilham alarak, antioksidanlar üzerine yapılan araştırmalardan elde edilen en son bilgilerle yepyeni ve %90 doğal kökenli içeriğiyle bio:renew koleksiyonunu oluşturdu. Ürünlerin formülünde yer alan doğal bileşenler ve antioksidanlar kadınları hep arzu ettikleri yumuşak ve özgürce hareket eden saçlara kavuşturuyor. Paraben, parafin, gluten ve renklendirici bulunmayan Herbal Essences bio:renew ürünleri saçlara canlılık kazandırıyor” diyor.

Üstün formülü ve eşsiz kokularıyla kadınlara her kullanımda benzersiz bir deneyim yaşatan yeni Herbal Essences bio:renew serisi, Fas Argan Yağı, Hindistan Cevizi Sütü, Altın Moringa Yağı, Çarkıfelek Çiçeği ve Pirinç Sütü, Beyaz Çilek ve Tatlı Nane olmak üzere beş farklı çeşidiyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Herbal Essences bio:renew Fas Argan Yağı serisi, canlı turunçgil, egzotik baharat ve kalıcı kremalı vanilya aroması ile saçların onarımına yardımcı oluyor. Ayrıca saçların gördüğü zararı azaltıp daha ipeksi bir görünüm sağlıyor.

Beyaz çiçek buketi, canlandırıcı hindistan cevizi ve vanilya aromasına sahip Herbal Essences bio:renew Hindistan Cevizi Sütü serisi ipeksi ve yumuşak saçlar için derinlemesine temizlik ve nemlendirme sağlıyor. Saçı güçlendirerek kırık uçlardan ve yıpranmalardan koruyor.

Parlak ve dolgun saçlar için tasarlanan Herbal Essences bio:renew Altın Moringa Yağı serisi, canlı portakal, beyaz çiçek buketi ve hindistan cevizi suyunun eşsiz kokularına sahip. Saçları arındırırken yıpranmış bölgelerinin onarımına yardımcı olarak saçların daha yumuşak olmasını sağlıyor.

Herbal Essences bio: renew Çarkıfelek Çiçeği ve Pirinç Sütü serisi, gözle görülür derecede daha sağlıklı saçlar için saçları derinlemesine besliyor ve kırılmalara karşı güçlendiriyor. Saçlar canlı turunçgil, çarkıfelek meyvesi ve kremalı portakal çiçeği kokuları ile ferahlıyor.

Haberin Devamı

Herbal Essences bio:renew Beyaz Çilek ve Tatlı Nane serisi, taze canlı çilek, taze ve tatlı nane ve narin yasemin sayesinde saçlara yumuşaklık ve temizlik sağlıyor. Saçın doğal yapısını yenilerken derinlemesine arındırıyor.

Önerilen satış fiyatı: 44.90 TL

Yazarlar