Makyaj Herkes bu makyajı yapabilir

Herkes bu makyajı yapabilir

26.01.2018 - 11:19 | Son Güncellenme:

Kadınların en önemsediği konular arasında yer alan makyaj, genellikle ten rengi, saç rengi, göz rengi ya da giyilen kıyafetler göz önünde bulundurularak yapılmaktadır. Size önereceğimiz bu makyaj, bütün kadınların cildine hitap eden ve herkese yakışan makyaj seçimleri arasında yer alıyor.

Herkes bu makyajı yapabilir

Makyaj yaparken yakışıp yakışmadığından tedirgin oluyorsanız bu makyaj tonlarını tercih etmenizde fayda var. Bu tonların yakışmadığı hiçbir kadın yoktur ve bu nedenle saçınız hangi renk olursa olsun ya da teniniz hangi tonda olursa olsun bumakyajı hem yapabilir hem de çevrenize gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Göz kalemi

Göz kalemi dendiğinde herkese yakışan rengin siyah olduğunu düşünüyorsunuz değil mi? Siyah renk de çoğu insana yakışmaktadır fakat herkese yakışan göz kalemi aslında kahverengidir. Kahverengi, tonu itibariyle de her göz farına yakışan özel bir renktir. Özellikle göz makyajınızda sert bir görünüm elde etmek istemiyorsanız bu renkle gözlerinize ve yüzünüze yumuşak bir ifade katabilirsiniz.

Far

Bütün göz renklerine yakışan kahverengi ve mürdüm tonlarında olan far çeşitleri göz kapaklarınıza destek olacak ve güzel bir görünüm sağlamanıza yardımcı olacaktır. Yüz şekliniz, saç, göz ya da ten renginizfark etmeksizin bu iki rengi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Dudak kalemi

Genellikle dudakları dolgun göstermek amacıyla kullanılan dudak kalemlerini kahverengi ve kırmızı tonları ile birlikte kullanabilirsiniz.Aynı zamanda rujunuzu da bu renklerde tercih edebilirsiniz. Dudak kalemi kullandığınız günlerde dudağınıza sadece parlatıcı sürerseniz daha etkili bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Eyeliner

Siyah tonlarını eyeliner tercihinizde de kullanabilirsiniz. Özellikle kahverengi tonlarıyla siyahın uyumu, yüzünüzde doğal bir görünüme destek olmuş olacaktır. Dilerseniz siyah farla birlikte eyelinerınıza buğulu bir hava katabilirsiniz.

Dudak parlatıcısı

Dudak kalemi ya da sadece bir parlatıcı kullanmak istemeyenler, pembe renkte dudak parlatıcısı kullanarak makyajlarının son aşamasına gelebilirler. Böylelikle hem doğal hem de güzel bir görünüm elde edebilirler.

Allık

Son aşamadaysa makyajınızı pembe bir allıkla ile birlikte tamamlayarak makyajınızı bitirebilirsiniz.

Yazarlar