Hikayenizi Yeniden Yazın

2018 yılı yaşanmışlıklarıyla bitti, yerine yepyeni, pırıl pırıl beyaz bir sayfayla 2019 geldi. Giden yıla bize verdiği dersler için, bize kattıkları için, mucizeleri için teşekkür ediyoruz. Sosyal medyada giden yılımıza çok kötü yorumlar yapanlar gördüm, buna gerek yok. Yeni yıla bembeyaz bir sayfayla başlıyorsak, içimizde sevgi enerjisi varsa zaten biz kötü düşünemeyiz. Biz negatife değil, pozitife odaklanan olalım. Hedefimiz mutlu olmak...

Aralık ayının son haftası paylaşımlarda, mesajlarda yeni yıl dilekleri umut dolu, heyecan doluydu. Herkes gökkuşağı görmüş, o gün mucizeler olacakmış gibiydi. Yeni yılın getirecekleri mutlu edecekti onları. Takvim değişikliği miydi bu değişikliği yaratacak olan, yoksa biz miydik? Düşüncelerimizi mi değiştirmeye karar verdik, hayallerimizi gerçekleştirme yolunda mıyız artık, hayal panosu yaptık mı?

Haberin Devamı

O zaman her gün değişen takvim varsa her gün "yeni" bir gün diyebileceksek, neden yeni yıl heyecanı her gün olmasın? Her gün umut dolu olabiliriz. Her gün yeni bir sen olabilirsin, her gün yeni bir ben olmaya hazır olabilirim. Her gün hayallerime ekleme yapabilir, hikayemi yeniden yazabilirim, ne duruyoruz o zaman?

Bu yıl bir farklılık yapalım. Hayal panosunu yapmayanlara hemen yapmasını öneriyorum. Hayallerimizi bir panoda görmek, imgelemek gerçekleşmesini sağlayacak. Her ay gerçekleşen bir hayaliniz varsa çıkarıp yeni bir hayal ekleyebilirsiniz panonuza, gerçekleşmese de istediğiniz kadar hayal ekleyebilirsiniz. Sonsuz olasılıklara açık olmak varken bu sınırlama neden?

Aralığın son haftasında milli piyango büyük ikramiye kazanma hayalleri kuranlar şimdi hayal kırıklığına uğramış, zaten bana çıkmaz mı diyorlar? Her gün nasıl mucizeler mümkün, bunu bilseydiniz bolluk bereket hayallerinin sonu gelir miydi?

Karşınıza çıkan her engeli sizin yarattığınızı bilseydiniz, buna devam eder miydiniz?

Kelimelerin gücüne inanın ve her sözcüğün bir dua olduğunu unutmayın. İstiyorum demenin yokluk bilinci yarattığını unutmayın.

Yeni yılda aşk istiyorum diyenlere... Beklentinizi sınırlamayın, kişiye bağlı olmasın isteğiniz. O kişinin alanına girmiş oluyorsunuz. Karşınızdakinden beklentileri, buna karşılık sizin ona verebileceklerinizi söyleyin, frekanslar uyumlu ise bir yerde karşılaşırsınız ruh ikizinizle... Unutmayın vazgeçtiğiniz her şey sizindir. Bağımlılık noktasında olup, akışa ters durursanız istediğiniz hiç bir şey olmaz. Akışta olun...

Haberin Devamı

Her gün yeni yıla girer gibi umut dolu olmayı seçenlerden olmaya var mısın?