Gündem Hilmi Cem İntepe kimdir? Survivor Hilmi Cem kaç yaşında?

Hilmi Cem İntepe kimdir? Survivor Hilmi Cem kaç yaşında?

18.06.2018 - 15:03 | Son Güncellenme:

Survivor'da Hilmi Cem İntepe rüzgarı esmeye devam ediyor. Survivor parkurlarında hızı ile göz dolduran Hilmi Cem İntepe yarışmalarda gösterdiği performansın yanı sıra adada gösterdiği uyum ile de göz doldurmaya devam ediyor. Peki Hilmi Cem İntepe kimdir?

Hilmi Cem İntepe kimdir Survivor Hilmi Cem kaç yaşında

Survivor'un bu sezon en iddialı isimleri arasında yer alan Hilmicem İntepe yarışmalarda gösterdiği performans ile göz doldurmaya devam ediyor. Survivor'da takım arkadaşları ile uyumu ve parkurlarda gösterdiği performansla göz doldurmaya devam eden Hilmicem İntepe, Kıbrıs finaline adeta göz kırpıyor. Peki Hilmicem İntepe kimdir?

Haberin Devamı

HİLMİ CEM İNTEPE KİMDİR?

19 Mayıs 1992 tarihinde Muğla Yenice’de doğdu. Anne ve babası ilkokul öğretmeni ola İntepe’nin, İstanbul’da yaşayan bir ablası var. İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı ve Bodrum lisesinden mezun oldu. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem, bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu.

Hilmi Cem İntepe, Muğla üniversitesinde (BESYO)Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunda okumaya devam ediyor. Hilmi Cem İntepe, 2013 yılında, Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı ve ilk defa bir gönüllü olarak finale adını yazdıran şampiyon oldu. 2015 yılında yapılan Survivor All Star yarışmasına Gönüllüler takımından katılan İntepe, yarışmayı 3. sırada tamamladı. Ayrıca; Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu ve Bodrum Masalı dizilerinde ve Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4 ve yakında vizyona girecek Vecihi Hürkuş filminde rol almıştır.